- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
válasz Pete55555 #41241 üzenetére
T127-t sem látni sokat, talán lesz ilyen ajándék akcióban valamikor bár igazság szerint van ltp-m, az elvileg elég hasonló tudású, de azt se használom.
Hát igen, a tier5 csaták kegyetlenek a pzs35-nek, de már olvastam, hogy ez valami hiba lesz, mert elfelejtettek tier limitet adni ennek a tanknak, csak kb lesz.rják, hogy kijavítsák. Mondjuk az igazság, hogy egy matildával sem lehet sokat kezdeni az alap 55 pennel, de még mindig jobb, mint a kv1, amit még a seggén sem tudok arannyal mindig sebezni. Úgy értem, hogy három lövésből egy biztos nem üti át a seggét, néha háromból egy sem, ha már valami minimális beforgatás van, ami azért durva. Vagy a másik szépség, mikor a full hp-s churchill jön, de azt legalább tudom sebezni, ameddig élek. Ezzel együtt azok a csaták kárpótolnak, amikor legalább a középben benne van. Azért 600xp a csata átlagom vele, majdnem 1000 csata után, ami szvsz nem rossz, tekintve, hogy az első 3-400 még vergődés volt és nem csak ezzel a tankkal, hanem mindegyikkel, mert csak tier4-nél jártam akkoriban. Számtalan top gun, radley-walters és mindenféle epic medál. Még most is néha előveszem, de már nagyon ritkán, mert nem álltam még neki komolyabban a német med vonalnak, majd idén valamikor.
Az FCM pak olyan szempontból jobb, hogy az ágyúja tier4-es, de a gyakorlatban egy klasszissal jobb és azzal még több xp-t lehet gyűjteni, mert még tier5 csatában sem jön zavarba.
(#41259) Drenadar : Ja, küldetés, 4x15, azaz 60 győzelem kell hozzá, de minden részletet hosszú lenne most leírni, ott van a küldetés menüben. A lényeg, hogy garázshellyel együtt adják. Ajándék, úgyhogy semmi gond vele, csak én legalábbis nem vagyok tőle hasraesve.
(#41258) Diarmand : ahogy írtam, egy összecsapás egy kék játékossal, aki beleadott mindent, szerintem még goldot is, de pattant, nem tudom megmondani. Utána elolvastam a wiki-t és ugyanazokat írta, amit én is tapasztaltam. Illetve ahogy írtam, már közel 1000 csatám van tier 3 prém tankokkal és még legalább 3-400 sima tankokkal is, úgyhogy el tudom helyezni ezt a tankot az erősorrendben. Ász kihozom rajta, aztán meg a lecsóba, értelmesebb dolgokra fogom használni a garázshelyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest