Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
Mai sztori: tegnap néztem egy videóst, ahogy megszerzi a T57-re a 3. gm-t. Na, ez talán nekem is működhet, felszereltem a tankot a videón látott módon, raktam bele kukakólát, aztán ucu neki. Hát, az átlagsebzésem az alulmulta a legfeketébb botokét is. Hát ez nekem nem megy, T57 a garázs legtávolabbi csücskébe elrakva, teljesen leszerelve. Eladni nem fogom,mert piszok szép tank, néha előveszem gyönyörködni, de játszani nem fogok vele, mert ez nem az én tankom.
Na, akkor egy kis medezés. Úgy is húzom a 10-es bc-t, így mentem egy pár karikát a kilencessel. Első csata, leestem a hegyoldalról, fejreálltam, majd nulla sebzéssel kipusztultam. Következő csata, elszámítottam magam spotolás közben, megint nulla sebzéssel garázsmenet.
Na, ez ma nekem nem megy. Elővettem az egyetlen artym, a prém lefegy artyt. Két csata, 92 wn8.
Megyek, inkább passziánszozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest