- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz bernadett79 #19057 üzenetére
Honnan tudjuk, hogy miért?
Nem mondtál el semmit. Net van? Újraindítani próbáltad?
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #16943 üzenetére
Egyszerűbb, ha a telefont rákötöd a számítógépedre, és megkeresed a "Ringtones" nevű mappát. Abba bemásolod a számítógépről a megfelelő zenét, és be tudod majd állítani csengőhangnak.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
balcsida
senior tag
válasz bernadett79 #14877 üzenetére
Tessék elvinni a szolgáltatóhoz, ahol vetted, és ott ezeket megkérdezni.
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #14868 üzenetére
Jó akkor így írom, ne foglalkozz a hibakóddal, csak nyomj rá hogy cancel, és telepítsd kézzel a fontos alkalmazásaid.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz bernadett79 #14847 üzenetére
Akkor is ez van ha UK területi beállítással töltesz le egy programot, de HR után magyar van megadva.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #14847 üzenetére
Most akarod hard reset után visszaállítani restoreból a telefonod.
Gyakran előforduló hiba kod ilyenkor, ahol hibát dob, azokat az alkalmazásokat töröld az update listából, majd kézzel telepítsd újra.
-
félisten
válasz bernadett79 #14829 üzenetére
Tudomásom szerint a frissítések nagy része hibajavítás. Semmi látható.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz bernadett79 #14817 üzenetére
Utána fel kell csatlakozni netre, és várni, hogy jelezzen a frissítésekről.
-
félisten
válasz bernadett79 #14810 üzenetére
Mindent. Zenét is, beállításokat, sms-eket, mindent.
-
félisten
válasz bernadett79 #14807 üzenetére
Miket töröl? Mindent amit rá mentettél. A telefont úgy állítja be, mintha most vetted volna ki a dobozból vásárlás után.
-
félisten
válasz bernadett79 #14805 üzenetére
Beállítások menü, telefon névjegy menü, majd ott telefon alaphelyzetbe állítása. Minden adatot töröl a telefonról.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz bernadett79 #14799 üzenetére
ments le róla mindent ami csak kell és csinálj hard resetet, aztán engedni fogja
-
Rage47
veterán
válasz bernadett79 #14790 üzenetére
Nem értem a mondatot, tagold és írd le helyesen légyszi.
-
polonic
félisten
válasz bernadett79 #14790 üzenetére
Sziasztok! Lenne egy fontos kérdésem! HTC 8S készülékem van, windows phone 8 rendszerrel. Jött rá frissítés de nincs rajta semmi, amit kitörölhetnék. A memóriakártyán van zeném és ennyi. 420 mb helyet kér, nincs a telón semmi. Mit csináljak?
-
petroleumlam
tag
válasz bernadett79 #14412 üzenetére
Ha azt akarod, hogy gyorsabban feltöltse, akkor nagyobb teljesítményű töltőt kell vásárolnod. Jó drága. Mellesleg kapcsolhatod repülőmódba is, csak nincsen értelme. Egyébként pedig a lithiumos akkukat minden esetben terhelés alatt töltik, vagyis bekapcsolt állapotban. De ez már vagy 10 éve így van... Amire te gondolsz, hogy teljes kikapcsolás mellett töltöd, az a Nokia 3210 volt, mert abban NiMh akku volt. Azt még formázni is kellett. A mai akkukat nem kell formázni se. Bár ennek ellenére sokan formázzák .
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #14419 üzenetére
Mert a windowsphone telefonra igy irták meg a windowsphone rendszert.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Mert nem tud kikapcsolva tölteni. Nem fog gyorsabban töltődni attól hogy kikapcsolod, ennyi. Szakadj le a témáról, örülj neki hogy töltés közben is működik, és tudnak hívni.
-
Psychonaut
veterán
Azért, mert nem lehet kikapcsolni töltés közben. Nincs rá mód. Magától vissza fog kapcsolni.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #14415 üzenetére
3 nap? Allj fel es fuss 3 kort a haz korul, közben kiabald, hogy "Van Isten!". Nekem 4-5 orahosszat bir.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
xperiasigi
őstag
Tudlak sajnálni max 3 napot bir..
blyan:az lenne a minimum[ Szerkesztve ]
Iphone 6s
-
Blyan
félisten
És mi lenne az ideális? Egy hét?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz bernadett79 #14412 üzenetére
Drága, áruld el, honnan veszed, hogy jobban tölt? Vezesd le kérlek, mert szeretném érteni, miért gondolod ezt.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #14409 üzenetére
Hogy felidegesitsen. Rosszul gondolod, nagyon rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz bernadett79 #14407 üzenetére
Drága Bernadett! Hát miért akarod kikapcsolni töltés közben?
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #14407 üzenetére
Nem
-
Maateeo
aktív tag
válasz bernadett79 #13849 üzenetére
Ha mindenképp farmra vágysz a telefonodon akkor használd ezt a játékot.
vagy állítsd be háttérképnek ezt a képet.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
MODERÁTOR
Nem azzal van a baj, kérdezel, inkább azzal, hogy ugyanazokat kérdezed meg hónapról hónapra, mindig megkapod a választ is, mégsem érted meg.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
Ahogy nem muszaj havonta ugyan azt a kerdest feltenni, mert mar akkor megmondtuk, hogy nem fog menni a farmos jatekod. A kovetkezo kerdesidre a valasz: Nem és Nem. Ezzel megelozve a mar 30x megvalaszolt kerdeseidet.
-
Воланд
titán
válasz bernadett79 #13846 üzenetére
nem es nem.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz bernadett79 #13841 üzenetére
Nincs.
[OneNote tud hangot rögzíteni, de hívást tudtommal az se. Esetleg külső programmal megoldható, de komplikált.]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
bernadett79
tag
válasz bernadett79 #13839 üzenetére
a hangfelvevő hol található a windowsfonban mert egy telefon beszélgetés fel szeretnék venni????
Gaál Bernadett
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13837 üzenetére
lehet, de abban sem fog menni
ezen a weboldalon írd le a problémáid, hátha ők segítenek
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #13834 üzenetére
farm erama soha sem fog működni
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #13834 üzenetére
akkor soha, mert egyikre se lesz semikor frissítés.
-
veterán
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #13831 üzenetére
de mit szeretnél hogy mi legyen a frissítésben azt mond már el. vagy a verziószámnövelés a fétised?
-
veterán
-
Alexios
veterán
válasz bernadett79 #13824 üzenetére
és mit szeretnél mi legyen a frissítésben?
-
daniel909
addikt
8S-re a porticon felül érkeznie kell még 1 frissítésnek valamikor, de ez csak kisebb javításokat tartalmaz. nagyobb update nem tudjuk mikor jön.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
xperiasigi
őstag
-
MODERÁTOR
szuper. és milyen frissítésre gondolsz?
-
talamasca
senior tag
válasz bernadett79 #13822 üzenetére
Egész pontosan melyik frissítésre gondolsz?
“Black as midnight on a moonless night.”
-
savoo
addikt
válasz bernadett79 #12397 üzenetére
Idáig csak egy nagy frissítés volt, aminek Portico a neve. Az már kijött 8x-re ha minden igaz.
Mire vállalkoztam...
-
Mr X
veterán
válasz bernadett79 #12392 üzenetére
Ahogy írták is, viccről volt szó. Frissítési időpont nem ismert, és a Microsoft nem nagyon szokott erőlködni, hogy adjon egy konkrét időpontot.
-
pushalias
addikt
válasz bernadett79 #11183 üzenetére
Összenőtt a zsák a foltjával.
-
Integrale
veterán
válasz bernadett79 #11178 üzenetére
Itt van!! telepít/install majd ezután elindítod a programot (főképernyőről balra lapozol, egy bökés a free ringtones nevű programra) most vársz 1-2 másodpercet. Elindult. Egy lapozás balra (ez a search fül, mint ahogy felül is látod!) itt találsz egy szövegmezőt ahova beírhatod a keresett művet. Pl. ez egy elég jó szám
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #11178 üzenetére
Ha egyszer az életben el is olvasnád azt amit neked válaszolunk, nem kéne 3 percenként rákérdezned, mint valami gógyis, hogy miért nem válaszolunk. válaszoltak. Legalább 4-en.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11183 üzenetére
Ezt a magyar nyelvű útmutatót kell követni. Ennél egyszerűbben sajnos nem lehet elmagyarázni.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11176 üzenetére
Már kaptál választ délután is. Talán olvasd el ahelyett, hogy ismét felteszed ugyanazt a kérdést.
-
legiaap
félisten
válasz bernadett79 #11173 üzenetére
Legegszerűbbb, tölts le csengőhang letöltőt.
pl. Free ringtonesHow are U today? Just kidding...I don't care!
-
zsírsámán
senior tag
válasz bernadett79 #11122 üzenetére
Kiniul sajnos itt senki sem ért... Mindenki elnézi a kisebb helyesírási problémákat, de próbálj már meg egy hsz-edre több időt szánni mint 2 mp, és akkor talán normális választ kapsza a kérdésedre a MS team-től. Továbbá van egy google.hu című oldal, ahol bármit megtalálasz. Esetleg ha nem bonyolult, a fórumon belüli keresést is használhatod.
-
danilla
őstag
válasz bernadett79 #11123 üzenetére
De kérlek tedd azt meg, hogy írásjeleket használsz, és normálisan írod le a szavakat, mert nagyon bántja a szemet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bernadett79 #11123 üzenetére
Akkor sajnos nem tudok segíteni, én az előző generációban vagyok jártasabb
Everybody lies.
-
Psychonaut
veterán
válasz bernadett79 #11116 üzenetére
Automatikusan bekerül, ha ringtone a műfaja (tagben).
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kezman
őstag
válasz bernadett79 #11113 üzenetére
Megkeresed a zenét a Zune>>Gyüjtemény>>Zene mappába, ráklikk jobb egérgombal majd Szerkesztés>> itt a műfajt át kell nevezni Ringtone-ra, ezután ráhúzod telefonra és ennyi feltéve hogy 38 mp-nél rövidebb és kissebb 1Mb-nál de itt a [link]
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
veterán
válasz bernadett79 #11113 üzenetére
Ha 30secnél rövidebb, egy megánál kisebb, valamint a stílusa ringtone, akkor a beállítások->hangok-> a listából kiválaszthatod.
Everybody lies.
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #11110 üzenetére
Ügyfélszolgálatunk megkapta kérdését, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Üdvözlettel:
MS Team
-
Lall
veterán
válasz bernadett79 #11108 üzenetére
Kedves Bernadett!
Köszönjük, hogy ismét minket választott. Csengőhang szerkesztésében és szinkronizálásában a windowsphone.com oldalon tájékozódhat.
Üdvözlettel:
MS Team
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz bernadett79 #8773 üzenetére
2013 Q1. De nem ertem miert huzzak ilyen sokaig mikor mar lazan elerheto a nem hivatalos magyar verziok.
-
zsírsámán
senior tag
válasz bernadett79 #8765 üzenetére
Válaszd inkább a klánháborút Pont annyi az értelme mint a farmos akárminek, csak legalább megy ezen a telefonon is
-
MODERÁTOR
válasz bernadett79 #8764 üzenetére
A farmos játékban lehet-e disznóólat pucolni? Mert engem csak akkor érdekel, ha lehet...
Gumicsizmában játszod-e?szerk.: amúgy kattints Oppenheimer nevére, a srác nagyon tuti farmos játékokban, van neki három virtuális John Deerje, meg két MTZ-je, neki tedd fel a kérdést, mert Ő biztosan tud válaszolni.
[ Szerkesztve ]
-
nicu71
addikt
válasz bernadett79 #8764 üzenetére
köszy
pont nekem való,imádok ültetni...
mukibuci mi az a pléd? ez is egy ilyen játék?[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Integrale
veterán
-
Gabesz77
senior tag
-
bernadett79
tag
válasz bernadett79 #8708 üzenetére
szia farmeramát szeretnék játszani a telomon de adoble flash playert kér mi a megoldás???
Gaál Bernadett
-
btudos
nagyúr
válasz bernadett79 #8699 üzenetére
Miért nem Blade-et vettél? Sokkal komolyabb cucc mint bármelyik WP-s készülék, egyikünk sem érhet egy Blade tulaj nyomába
-
catroot
veterán
válasz bernadett79 #8699 üzenetére
Szia! Én kihagyom most, köszi!
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
dejaris
addikt
-
nicu71
addikt
Szia, mi az a farmerama?Nem ismerem,de ha valami jópofa dolog akkor én is szívesen csinálnám!
[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Lall
veterán
Sajnálom, hogy nem megy a farmerama, de beszélj privátba Oppenheimer-el, Ő a forum farmerama szakértője. Lehet, hogy személyesen jobban tudna segíteni, mint így. Érdemes megkeresni, nagyon segítőkész.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban