Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abysmal
aktív tag
Na jó, akkor itt is:
Helló!
Van egy kis problémám a Térképekkel kapcsolatban. Gondolom user error, de hogy lehet címre keresni? Belépek az alkalmazásba és nem látok sehol kereső mezőt/ikont, még az opciókban se.(HTC-m van.)
-
Abysmal
aktív tag
válasz MasterMark #241 üzenetére
Neten van és a 7.10.8773.98 van rajta. Van ennél frissebb? Amúgy custom ROM, ha ez számít, de nem hallottam még olyat, hogy lebutították volna a keresést az egyikben.
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Amikor telefonáltok és akivel beszéltek az leteszi, nektek is olyan hangot ad ki, mint mikor foglalt, illetve ezt nektek is olyan hangosan teszi, mintha ki lenne hangosítva? Rohadtul idegesítő, mikor társaságban vagyok, befejezem valakivel a telefonon a beszélgetést akkor a hangszórókon a foglalt jelzést (vagy legalábbis azt a hangot) nyomatja. -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a WP7.8-ra lehet frissíteni, simán, hivatalosan a Zune-nal, ha 7.5-ös Custom ROM van most a telefonon? Gondolom így a törés elveszne, de úgysem használom, így kibírnám, de nem szólt még a Zune, hogy lenne a 7.5-nél újabb verzió, és nem tudom, hogy próbálkozzak-e a megszakításos módszerrel, vagy a Custom ROM miatt úgysem adná ki.
Végül ugye minden WP7-es telefonra kiadták a 7.8-at? -
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy Custom ROM-ot szeretnék törölni, hogy a hivatalos menjen rá (HTC Surround), de nem látok a Zune-on belül sehol restore, vagy valami hasonló gombot, amivel ezt meg lehetne tenni. Kicsit tanácstalan vagyok, mert iOS-en annyi volt mikor még használtam, hogy restore gomb az iTunesban és tisztán újratelepítette, de itt nem látok ilyesmit. Ilyet tud a Zune is, ugye? Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban?
Más: Hallottam valami olyasmit még mikor a Nokia elkezdett WP-s mobilokat gyártani, hogy lesz benne olyan lehetőség, hogy az egyenleggel lehetne fizetni alkalmazások vásárlásakor. Ez végül meg lett csinálva, és ha igen, akkor hogyan működik? Árban van valami felár egy bankkártyás vásároláshoz képest? Azért érdekelne, mert van egy régi Domino-s kártyám, ami 19-én lejár, nem használom, így nem akarom felölteni pénzzel, de van rajta 2000 Ft. Még az előfizetést se nagyon használom ki, így gondoltam felhasználnám app vásárlásra, ha lehet.
-
Abysmal
aktív tag
Kár érte, de azért köszi.
Egy kis kutakodás után találtam ezt az oldalt. Itt van ez a rész a leírásban:
"Connect your phone to your primary computer using the USB cable that came with your phone.
In the Zune software, click Settings > Phone > Update.
Click Restore.
Follow the on-screen instructions in the Zune software."
Nektek van ebben a menüpontban restore gomb? Nekem csak kiírja, hogy a legfrissebb van rajta és nem szükséges frissíteni, de sehol nincs restore, vagy annak megfelelő magyar nyelvű gomb.
-
Abysmal
aktív tag
válasz MasterMark #16671 üzenetére
És ha nem frissítettem még vele, akkor hogyan hozzam elő?
-
Abysmal
aktív tag
válasz pushalias #16677 üzenetére
Értem, de ugyanez a helyzet a teljesen tiszta telepítéssel is, ha nem rakok vissza mentést? Itt nincs olyan, mint az iOS-nél, hogy van egy ipsw fájl, amit az iTunes letölt az Appletől ha restore-olsz és azzal bárhol bármikor újratelepíti a gyári ROMot, ha akarjuk? Annyit akarnék csak, hogy az eredeti ROM kerüljön vissza, teljesen üresen, backup nem kell, megoldom kézzel. Az alkalmazások és játékok mentéseit meg bukom persze, de kibírom nélküle, nem sokat játszottam vele az utóbbi időben. A baj, hogy ez sem akar menni, mert hát ugye nincs rá gomb.
-
Abysmal
aktív tag
Sziasztok!
Azon gondolkozom, hogy belevágok egy kis egyszerű WP-s játék fejlesztésébe elsősorban C# és egy kis egyszerűbb GUI készítés tanulásának céljából, de nekem csak egy WP7.8-as telefonom van a teszteléshez. A WP8-on tudom, hogy futnak a 8 előtti programok, de van még lehetőség ilyet írni, és újként feltölteni a Piactérre, vagy ezt azóta megszüntették? Jár ez valamilyen hátránnyal most, illetve a jövőre nézve, vagy bármi olyannal, amiről érdemes tudnom? Amit kigondoltam az egy aknakeresőnél/2048-nál/egyszerűbb játékoknál nem lenne bonyolultabb grafikájú és számítási igényű és elvileg nem szükséges hozzá semmilyen olyan funkció, amit az alap WP7-tel nem lehetett volna megcsinálni.
Remélem van itt valaki, aki jártas a témában Előre is köszönöm a választ/válaszokat! -
Abysmal
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Na akkor még ki kell találnom, hogy mi legyen, nyilván akkor érdemesebb minél újabb eszközökkel fejleszteni, de emiatt most nem akarok egy új telefont beszerezni, a készüléken való tesztelés hiánya viszont nem tudom mekkora probléma. Egy aknakereső szintű játékhoz elég az emulátor is, vagy mindenképp a telefonon is kell tesztelni az ilyesmit?
Egyelőre még nem találtam ki, hogy milyen alap legyen, most kell utánanéznem, hogy mik vannak egyáltalán, és azok hogyan működnek, mert egyetemen minden nyelvet csak parancssorosan tanultunk - leszámítva pár alap GUI osztályt, amivel a játéknál nem hiszem, hogy sokra megyek -, úgyhogy GUI szempontjából még kezdő vagyok.
A leírásod alapján amúgy a Silverlight elég lenne bőven, de ha nyugdíjazzák akkor csak nem abban kezdek el ilyesmit.
Arról amúgy tudunk valamit, hogy jelenleg mekkora a WP7.X részesedése a WP világán belül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- 2 hónapos Z fold 6, SES vásárlás,34 hó gari + rengeteg extra
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (177)
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Blue Titanium / Gyári kártyafüggetlen (176)
- iPhone 16 / 128GB / Ultramarine / Gyári kártyafüggetlen (175)
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 86%/p3716
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen