- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilgatto
tag
válasz Pttypang #49034 üzenetére
Kár. Szerencsére legalább mindent gyorsan betölt a 930.
Úgy szoktam böngészni, hogy szeretem végigolvasni amit elkezdtem, a közben megnyitott oldalakat pedig utána nézem meg.## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #49037 üzenetére
Jó, nem tudom már mi komoly nálad és mi nem, még mindig azt mondom, maradj a 800-nál, az örök és elpusztíthatatlan.
Amúgy nem értem a logikát, de én bevágtam a telefonomat a táskámba gólyatáborban, és hozzá sem nyúltam 4 napig, így a 800-nak sem lesz baja.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
ilgatto
tag
válasz Pttypang #49032 üzenetére
Mindenképp átugrik az újonnan megnyitott lapra az IE, vagy be lehet állítani, hogy maradjon az eredetin?
## Samsung R220 ## Sharp GX10i ## Sony Ericson K300 # Nokia 3110c ## Nokia E51 ## Nokia 603 ## Nokia Lumia 930 ## LG Nexus 5X ## OnePlus 3T ## OnePlus Nord CE 5G ## Google Pixel 7 ##
-
btudos
nagyúr
válasz Pttypang #49023 üzenetére
Egyrészt biztosan nem vennék 625-öt már, ha kihúztad mostanáig a 800-zal, én várnék amíg megjön az új középkategória, másrészt meg meglepne, ha tényleg augusztus végén jönne, tudva hogy a MS/Nokia mennyire szeret időt húzni a bemutató és a piaci premier között. De ne legyen igazam, jó lenne, ha augusztus-szeptember könyékén már piacon lenne, karácsonyi szezonra meg jöhetne a 830.
...és akkor most kihúzom a kezem a biliből.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
-
zack
nagyúr
válasz Pttypang #48857 üzenetére
Megnézem. Bár nem tettem át oda semmit 8.0-án.
mod: Berakja a kedvencekből. Akkor lehet rosszul emlékszem, és átraktam oda 1-2 képet.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Dosi
tag
válasz Pttypang #48740 üzenetére
valaki esetleg 1520-at flashelt magyarra, tud segíteni abban hogy miért nem tudom a ki be kapcsolós résznél működésre bírni h elkezdje? (próbálkoztam vele vagy 2 órát de sehogy nem akarta elkezdeni ) lassú lenne a gépem?
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
WestBam
senior tag
válasz Pttypang #44671 üzenetére
Na csináltam pár képet.
Amit meg lehet állapítani, hogy a fotók közel nem adják vissza a valós képet, mivel a két telefont egymás mellé téve nagyságrendekkel élénkebb és valósághűbbnek tűnik (számomra) a 920 képe, ellenben a fotókon sokkal jobbnak látszik a 800-é. A 800 fényereje sokkal kisebb, mint a 920, mindkettőn automata a fényerő állítás. Felbontásra az egyik képen belezoomolva jól látszik, hogy a 800 mennyivel jobban csíkoz vagy pixeles, kinek hogy tetszik. Szóval fekete ide vagy oda, szerintem szebb az ips panel képe.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Rigormortiis
veterán
válasz Pttypang #44668 üzenetére
Engem a 800as a kinézetével vett meg kilóra...akkoriban azt sem tudtam mi az a wp 925nél már céltudatosabb voltam, de itt is a kinézet döntött ez és a 1020 között. Szerintem a legszebb wps telefon.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
WestBam
senior tag
válasz Pttypang #44671 üzenetére
Ha a súlyán túl tudsz lépni akkor már csak a vastagságán kell, ha azzal is meg vagy akkor imádni fogod
Ha szeretnéd lövök holnap képet valamivel a két telefon képéről egymás mellett, majd szerzek egy fényképezőt valahonnan. Sokkal jobb a 920 kijelzője. Sokkal.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
válasz Pttypang #44663 üzenetére
Ne nézegesd a 800-at, minden téren túlmutat rajta a 920, azt nézegesd.
Kollégámnak van 800 és ahányszor látom én mindig rácsodálkozom, hogy mi baja a kijelzőnek, sokkal "fakóbb" a képe, kameráról inkább nem is beszélek, a kb. 10 évvel ezelőtti még buta telefonom jobb képeket lőtt mint az most. Szóval ha jót akarsz olcsóbban mint a 925 (amit pont ma volt lehetőségem szemrevételezni és gyönyörű kecses kis telefon) akkor a 920 a Te telefonod⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Dave™
nagyúr
válasz Pttypang #44668 üzenetére
A fekete valóban teljesen fekete amoleden, csak sajnos a többi szín nem ennyire természetes. A clearblack IPS viszont szintén elég jó feketékkel rendelkezik (persze nem amoled szintű, de elég meggyőző), emellett a többi szín is rendben van. Plusz RGB. Na de túlbeszéltük
-
-
Lall
veterán
válasz Pttypang #42753 üzenetére
Az aztán nagy placebo lehet, hogy valakinek merül a telefonja készenlétben egy ilyen rosszul megirt fostol 1 óra alatt 30%-ot, unistall után meg 2-őt.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
spider23
aktív tag
válasz Pttypang #41483 üzenetére
Ok, de azért az nem normális hogy előtte Cortana nélkül elment 2 napot, most pedig délelőtt töltöttem, estére lement 68%-ra és reggelre már csak 12% volt. Valami nagyon durván zabálja az akksit ami nem látszik. Ha kikapcsolom Cortanat és a Location-t akkor sem bír sokkal többet.
Minden egyéb program le van tiltva, ugyan úgy van mint 8.0-án. Szóval biztos hogy valami nem kerek. Remélem látványos lesz a javulás ha érkezik valami frissítés, mert ez így gáz.Hétvégén pl olyat csinált hogy reggel levettem a töltőről, délután 6-ra kikapcsolt a telefon. Ebben volt email szinkron meg vagy 5 whatsapp üzenet és 4db kb 1 perces hívás. Akku grafikont néztem és 13:30 kor volt egy függőleges vonalú durva merülés amikor biztos hogy nem használtam.
Volt HR meg szoft reset is előtte, nem segített...
-
JamesFinn
senior tag
válasz Pttypang #41423 üzenetére
Nekem anno 710-nél csinált ilyet. (Win7 x64)Eszközkezelő, sárga felkiáltójel, stb. Eltávolítás, ujtatelepítés, és a zune ujra látta, addig nem. Ez álltalában 2 Hetente jött elő. Az lett a vége, hogy újratelepítettem a pc-t. Utána tökéletesen működött.
[ Szerkesztve ]
-
gyurkikrisz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon