- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz batai15 #27248 üzenetére
cseszhetik az innovaciot, hogy ha az ms ket-harom lepessel a nokia mogott mozog a szoftverfejlesztest illetoen, a ket ceg alkalmazottai meg nem oszthatnak meg egymassal eleg informaciot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok! Remelem nem jarok teljesen rossz helyen. Az volna a kerdesem, hogy ti mint hozzaertoek, Lumia 520 vagy 620at ajanlanatok? Arban ugyanannyiba kerulne, es nem latok lenyegi kulonbseget a ket telefon kozott. Viszont nyilvan van. Ha egy picit tudnatok segiteni a donteskeptelensegemen, azt megkoszonnem.
Smoke & Torque
-
btudos
nagyúr
válasz Szplöttyy #27252 üzenetére
620 mellet szól: fullos navigáció (520 csak országon belül navigál ingyen), van LED a kamera mellett, zseblámpának hasznos, illetve kijelzőben sokkal jobb, szebbek a színei ami még hagyján, de sokkal kevésbé tükröződik.
520 mellett a talán szebb formája szól, de ez szubjektív, én ugyanannyiért a kettő közül biztosan a 620-at venném.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Szplöttyy
senior tag
Azthiszem meggyoztetek a vakuval es a szebb szinekkel. Mar csak a szint kell kitalalnom. Koszonom a segitseget
Smoke & Torque
-
nbukta77
addikt
Én mondjuk lehet kicsit raknék hozzá és vennék egy 820- at.
Blyan: telekom dominos arak. 620 59900, 820 76900. Tenyleg nem sok a kulonbseg. Es akkor mar inkabb 820. Vagy ott van meg a 625 72900- ert.
[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
shagy
tag
Kedvenc sógoromnak van egy lumia 720-as telefonja. Kérdezte, hogy hol tudja a hívó fél nevét felolvastatni a telefonnal. elvileg tudja a windowsphone.com -on le is van írva, de neki nincs olyan a könnyű kezelés pontnál, hogy további beszédparancsok... mit nem találunk v mi nincs jól beállítva?
- shagy
-
Szplöttyy
senior tag
625volt a terv csak mindenki lebeszelt hogy csunya a kepe akkora kepernyon. 800-900as szeriak sajnos nem fernek be a keretbe.
Smoke & Torque
-
MODERÁTOR
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. A névjegyek szerkesztésére van mód neten keresztül is? Például a vezetéknév és keresztnév fel van cserélve, kétszer van benne ugyan az. Gyorsabb lenne gépen keresztül. Van rá mód? -
azigazimoris
aktív tag
A könnyű kezelésben van nálam Lumia920-on, USA régióra állítva a telefont jelenik meg.
mukibuci: Lehet érteni, csak úgy kell beírni a neveket, hogy angolul kiejtve magyarul hangozzon
Nélam a barátnőm pl.: Veecky. Így eléggé hasonlít[ Szerkesztve ]
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
veterán
válasz azigazimoris #27271 üzenetére
Mennyi idő, mire így végigteszteled a névjegyzéket, és mindenkinek belövöd a megfelelő nevet?
Everybody lies.
-
zzz03
őstag
válasz Szplöttyy #27265 üzenetére
Kedden jött meg a 625-öm. 920 vs 625-be gondolkoztam. 800-at váltottam le végül a 625-re.
A nagy kijelző, és a nagyon jó akku idő miatt. Illetve hiába szép a 800-as már untam a formáját és a 920 ugyanez csak nagyobb kijelzővel.
Szerintem a 625 kijelzője egyáltalán nem vészes, ha nem nézed 5 centiről akkor nincs vele semmi probléma. De meg kell nézni élőbe és egyből el tudod dönteni, hogy jó lesz-e neked.
Én nem bántam meg, hogy a 920 helyett ezt választottam. (62.490 Ft -volt, gyári függetlenül 2 év nokia garanciával, elektromarket -ről rendelve.) -
zenwalk
senior tag
-
mdraco
őstag
-
azigazimoris
aktív tag
-
mark11
újonc
Sziasztok! Szerintetek inkább vegyek használtan egy Lumia 800-ast, vagy egy új 520-ast?? Esetleg 620??
-
Szplöttyy
senior tag
Lehet megis csak 625 lesz. Holnap megnyomkodom oket. Remelrm vegrr veget er az a tobb even at tarto oralozas amit az androidos okoskodotelefonok okoztak nekem
Smoke & Torque
-
kolosanyi
veterán
Pedig szép kis teló ez. A kamerája és a kijelzője is frankó, a ház remek, a hardver is vállalható (alap dolgokra elég). Nagyon tudnám értékelni ha valamilyen módon felmenne rá a WP8. Tudom, hogy lehetetlen, de mégis bírnám. Illetve a múltkor olvastam a 800-as topicban asszem, hogy egy 620-as alaplapját kéne beletenni, máris működne, mert az WP8-cal együtt érkezik.
-
FireKeeper
nagyúr
sziasztok!
nem tudom mennyire ON, de mivel WinPhone-os topikot nem találtam a programozás kategóriában, ide írok.
szóval felraktam az SDK-t, hogy kicsit ismerkedjek vele, és belekezdtem a beépített tutorialba (Mini Browser). lehetséges, hogy el van cseszve? nem akar lefordulni a program, pedig mindent a leírás szerint csináltam. a WebBroser osztály nem tetszik neki (nem tudom itt osztályok vannak-e egyáltalán, mindegy), elvileg kéne lennie egy .Navigate funkciónak, de nincs benne az osztályban, így le sem fordul a program. lehetséges, hogy ennyire ganaj a leírás, hogy már a kezdőknek való "hello world" példaprogram is el van cseszve?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
kolosanyi
veterán
válasz szőröscica #27294 üzenetére
Nemtom, szerintem simán jó még most is. Nekem tetszik a dizájn. Egy friss SoC-kal és WP8-cal simán megvenném újra. Mondjuk ez kvázi a 720.
-
Integrale
veterán
-
moleculez
veterán
925-nek a kijelzőjét lerendezte a fiam, értsd full karc az egész. Youtube-n láttam videót hogy csak a digitizer-t cserélik 920-n, nyilván ezen is megoldható. Egész kijelzőnél biztos olcsóbb azért, de én neki nem állok azis biztos. Érdemes keresnen szervizt, vagy esélytelen hogy ezt valaki bevállalja?
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
SpongyaBob
veterán
Pedig nekem (is) nagyon bejön a 925, aztán mérlegeltem és rájöttem, hogy semmivel sem nyújtani többet mint az Atív S.
Más kérdés: Xbox live-os játékokat vissza lehet valahogy állítani?
Pl. az Ativ S alatt az angry birds több mint felénél járok (mindegyik 3 csillagos)
Ha kéne egy reset tolni vissza tudnám állítani, hogy ne kezdjem előröl?[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
legiaap
félisten
válasz SpongyaBob #27299 üzenetére
A pontok megmaradnak, de a játékmentés nem.
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest