- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem is a funkcioval van gond, hanem azzal, hogy kapacitiv a kijelzo, ezert van, amire ugy reagal, hogy megerintetted, teljesen normalisan. Ezt nem lehet kikuszobolni, ha csak nem korlatozod a mukodeset
Nem a duplakopp a baj, hanem a bekapcsolt kijelzo, amit a duplakopp fake erzekelese okoz. -
válasz
consono #14974 üzenetére
Ennyit ehet, ha rajta fekszel es folyamatosan bekapcsolod, felebresztve ezzel a kijelzot.
Nekem a zsebemben oldotta fel mindig, mert biciklizes kozben az izzadtsag miatt atvezetett a boromhoz a zsebem, vagy 2-3 alkalommal azzal fogadott a telefon, hogy ussem be az alabbi kodot, mert sokszor adtam meg helytelen feloldokodot, akkor inkabb elbucsuztam ettol a funkciotol, ugyse hasznaltam soha. -
válasz
togateam #8100 üzenetére
Fogalmuk sincs, milyen rendszer fut a telefonjukon.
Egyebkent akinek fogalma van, annak pedig teljesen mindegy. Ha nem lusta beallitani, akkor angol nyelven hasznalja.Az altalanositas meg mindig nem valasz.
Nyugodtan sirhatsz rajta, hogy bizonyos funkciok csak bizonyos nyelvi beallitasokkal mukodnek, de ettol meg ez nem fog valtozni, ellenben az elkepzelesed, miszerint emiatt annyi a platform reszesedese, amennyi, az finoman szolva nevetseges.
-
válasz
togateam #8098 üzenetére
Allitsd at oroszra.
Nem erositi ezt a tabort, teljesen teves kovetkezteteseket vonsz le.
Van idosebb wp felhasznalo is ezen a forumon, neki nincs problemaja a telefonnal, biztosan o is vanalmi szazalekos baromsag resze. Ja nem.Az altalanositas hegyekbe valo halmozasatol meg nem lesz igazad.
-
válasz
togateam #8084 üzenetére
Az a par nagyokos, aki mas nyelven hasznalja, valoszinuleg azert, mert sokkal egyertelmubb a menurendszer, valamint van valamilyen szintu nyelvtudasa.
De ehhez biztosan helikopternek kell lenni minimum.
Nem vagyok kutyubuzi, meg milyen szakmarol beszelsz?
A par szaz milyen szamitas alapjan jon ki? Trolol, hasrautes alapjan benyogni szamokat nem szep dolog... -
Igaz, ezt en se ertettem, hogy miert hasznalnam a metros appot asztalin, ha egyszer ott az asztali program, de attol meg nem zavart a dolog. A metros appoknal, mint mar tobbszor leirtam, a kepernyofelulet pazarlasat, valamint a talca, mint ertesitesi felulet hianya zavaro nekem.
-
válasz
tatararpad #1739 üzenetére
Egy prezentacional lazan elofordulhat kis hazankban is.
-
A spartan is mas rendszernek alcazza magat?
-
válasz
gyurkikrisz #1495 üzenetére
Lesznek, nyugi.
-
válasz
Pikkolo^^ #1352 üzenetére
---
(#1351) Milestone2
Sokaig. Esetleg elolvashattad volna, hogy mit irnak le kb 6*10^23 helyen, miszerint elsodleges telefonra nem ajanljak, mivel problemas lehet a mindennapi hasznalat soran.
[link]
Allitsd vissza a wp 8-at inkabb.
Ha beviszed szervizbe, ott is csak ujrahuzzak neked ra a regi rendszert, azzal mukodik es kapod vissza a telefont, ofc ennek jelentos atfutasi ideje van valoszinuleg.(#1355) savoo
Pedig arra gondoltam, csak nem voltam biztos. -
válasz
Milestone2 #1348 üzenetére
Akkor inkabb a 230-as csatlakozokat se hasznald, tonkre ne menjen.
-
Ha minden kor alaku lesz es szivarvanyos meg minden halal, akkor nem igazan marad kulonbseg, ami miatt egy szifon helyett ezt valasztanam, az aran kivul, de reszletre akkor meg mar vehetek szifont es leszarhatom ezt az egeszet, foleg, ha tenyleg igy szetbarmoljak. Egyre tavolodunk az ertelmes dizajntol..
-
válasz
Plazmacucci #865 üzenetére
Akkor az app studio a szamodra megfelelo hely.
-
válasz
Plazmacucci #862 üzenetére
Mit szeretnél, egy appot ami szamol a vegtelenbe a hl3-ig hatralevo napokat?
-
válasz
viewdetails #795 üzenetére
600 hamburger meg 1 light kola?
Btw nem tudom meg mindig, honnan jott ez a hamburger menus otlet, marmint ilyen hulyeseg kinek juthat az eszebe.
Meg remelem w10-hez egy flagshipet is fellonek, lehetoleg kompromisszumok nelkulit, mert mar en nezek furan, hogy mekkora kaosz van a modellek kozott. -
válasz
Plazmacucci #776 üzenetére
Ha eleg ideig csinalod, beall. Ram nagyon furan neztek, mikor eloadason elkezdtem vele korozni
-
válasz
westcoastog #358 üzenetére
Az aprosag h jobban is neztek ki
Hiaba voltak hianyosak a funkciok..
-
Ha mar ugyis masok valaszolgatnak, bepofatlankodok en is az igenytelensegemmel
En egy metros appot se hasznalok normalisan asztalin, a skype fut laposrol, remote desktop miatt az asztalin az is csak egy ablak, engem zavar a talca hianya, nincs folyamatos visszajelzes, kenyelmetlen az egesz. Lehet, hogy csak a konfig miatt, mert egy erosebb gepen normalisan tudnam hasznalni, de ez van, nekem ez igy alakult
Laposon az i3 meglepoen sok mindenre eleg, ott pdf olvasot, skypeot, skydriveot, meg ugy az alap pakkot hasznalom a metros appokbol, kis kijelzon egesz kenyelmes. -
válasz
Kurt Hectic #232 üzenetére
Mindket alkalommal ertetlenul neztem magam ele, "en majd megszokom" alapon, a tobbiek meg lazadnak. En megszoktam, ok meg az orruk alatt dormogve szinten ezt tettek.
-
válasz
Kurt Hectic #226 üzenetére
Ott azert tudtak, hogy a nep lazadni fog, mert ismeretlen nekik. De itt nem ismeretlen, hanem ertelmetlen a valtozasok nagy resze, mert nem elore hanem hatralepes.
-
válasz
angelus8925 #201 üzenetére
A uservoice-on is mekkora baromsagok vannak a toplistara szavazva..
Remelem nem ilyen visszajelzeseket kapnak mindenkitol.. -
Nem veletlenul van az a szerencsetlen temavalasztas, amoleden en szivesebben nezek feketet, meg legalabb sotetben nem vakit, neked meg ha jobban tetszik, akkor valaszd a feheret, de akkor ezek szerint ha atvaltasz feherre, nem tortenik semmi, ugyanilyen mixes marad? Btw mukodik egyaltalan a beallitasa?
-
Egyre vonzobb ez nekem, a hivaslista nem erdekel, a fo funkciok javultak, mar csak az alkalmazas a kerdes, hogy a gpd es az energiatakarekossag mennyire megy, mert nem sok kedvem van a semmi kozepen allni, feluton, lemerult teloval
A 10-re valtas utan ugyanugy visszaallithato minden, tehat atveszi az elozo rendszerrol?
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest