- Kikristályosodik a Razr 60
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Micha3l #15954 üzenetére
nekem már 8.1-en is így volt, hogy az úgynevezett offline navi csak net mellett talált pozíciót, de ha egyszer megvolt a helyzet, akkor utána már offline is megtartotta, ha nem zártad be az appot. tavaly horvátországban mobilnet nélkül figyelni kellett, hogy reggel induláskor még wifi mellett elindítsam, különben cseszhettem.
-
-
kgb79
tag
válasz
Micha3l #6037 üzenetére
Mozgásadatok nálam sem frissül.
Valamint az extrák alatti beállítások sem működtek eddig, de reggel jött egy frissítés és az helyrehozta.Azóta nem volt különösebb gondom a rendszerrel. Sokkal folyamatosabb, mint a korábbi volt. Már már eléri a 8.1 szintjét.
Edge sokat javult szerintem, de a szinkronizálást nem tudom bekapcsolni. Néha nem görgeti a lapokat, ha folyamatosan húzom az ujjamat a képernyőn.
Játék közben nagyon melegszik még mindig, de a készenléti fogyasztása nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest