- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToomyC
aktív tag
14295 másnak betölti záróképernyőn a "Bing képet" , vagy csak nekem nem ... .164-ről frissítettem HR nélkül ... amúgy második napja megy , normál használat mellet (wifi , 4G állandóan bekapcsolva) akksi 53 %-on
-
ToomyC
aktív tag
14295 : "Bing" képet nem rakja be záróképnek (az időjárást mikorra tervezik megcsinálni?) , egyenlőre nincs mozgásadatok se érintés (még nem töltöttem le manuálisan...) , néha bevillan a kijelző ...
-
ToomyC
aktív tag
Na csak nyomtam egy HR-t ...
-
ToomyC
aktív tag
Nekem most tölti L930-ra UA segítségével ...
-
ToomyC
aktív tag
Na csak vissza raktam a .164-est , eddig ok, a fiókba is bejelentkezett rendesen ... viszont az extrák között nincs az érintés ...
-
ToomyC
aktív tag
Nyomtam egy HR-t .164-en most meg a saját fiókomba nem tudok bejelentkezni - a szolgáltatás jelenleg nem elérhető ...
Ment vissza a 8.1 ... és egy darabig marad is , komolyan mondom ez már kezd egy vicc lenni ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Aethelstone #11066 üzenetére
Nem,de minden másra igen ☺
-
ToomyC
aktív tag
Frissült a HERE meg a MEGA
-
ToomyC
aktív tag
válasz
this is life #10213 üzenetére
Letöröltem majd újra raktam az Insidert , most indításnál egyből kilép
Restart után jó ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
ZavaBalazs #10145 üzenetére
Nekem 11.0.1 és nem beta ...
-
ToomyC
aktív tag
Nálam van hang a Here Drive+ -on ,most próbáltam ... így csináltam: 8.1 vissza HR , Insider felrak .29 telepít ... HR ... majd Here Drive+ hang letölt ... Insider felrak .36 telepít ... navigál . L930
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Partyface007 #9242 üzenetére
igen .36-on nem működik ...
-
ToomyC
aktív tag
válasz
Partyface007 #9227 üzenetére
Én így csináltam: 8.1 vissza HR , Insider felrak .29 telepít ... HR ... majd tetszőleges billentyűzet telepít ... Insider felrak .36 telepít ... billentyűzet használ .
-
ToomyC
aktív tag
Ti milyen rendszert használtok? Nálam minden rendben van nincs semmi gond , nincsenek újraindulások ... minden buildnál HR ...
-
ToomyC
aktív tag
Frissítés után Outlook csempe beragadt , folyamatosan ugyan azt ez emailt mutassa amit már megnéztem , nem tűnt el + a kezdő képernyőn is ott van , hogy van egy új e-mailem ... hát nem tudom ez egyre gyatrább ... mikor lesz már ebből a bétából valami ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest