- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sungoo
addikt
Nálatok is vacakol a onedrive? Ha feltöltök valamit a telefonról, a webes felületen nem látszik, ha az app-ban lépek bele, akkor meg ott van. Ez nekem x akta.
-
Sungoo
addikt
Valaki megnézné nekem, hogy a .318-ason lehet-e már frissíteni a billentyűzetet?
-
Sungoo
addikt
Sziasztok. Rá lehet valahogy venni a .242-őt, hogy billengyűzet frissítést telepítse?
-
Sungoo
addikt
válasz
zsoltzsolt #10507 üzenetére
Nekem nincs ilyen szolgáltatásom. A lényeg nem is az, hanem az oltári hiba. Mindent tud a telefon, csak az alap funkciókat nem.
-
Sungoo
addikt
válasz
zsoltzsolt #10505 üzenetére
-
Sungoo
addikt
Ma olyan bugba szaladtam, hogy rögtön visszaraktam a Denimet!
A telefon csempén 3 nem fogadott hívás, belépve meg üres a híváslista.
-
Sungoo
addikt
válasz
this is life #10422 üzenetére
Tegnap nálam is eljátszotta egyszer az újraindulást. Edge, összes lap bezár, erre nyekk.
Ettől függetlenül elvagyok vele. A dizájn olyan amilyen, viszont az akkuidőt nálam nagyon csökkentette. És még mindig nem tudok rájönni, mi használja néha a helymeghatározást. Minden általam ismert opció ki van kapcsolva.
-
Sungoo
addikt
Kolléga felrakta az L625-re a W10-et, legfrissebb build. Kamera app is lefrissítve, még sincs benne HDR funkció. Ez mitől lehet?
-
Sungoo
addikt
válasz
this is life #10256 üzenetére
"de frissult a call es sms filter"
Én az töröltem, benne van a telefon és az üzenetek app-ban.
Bár most az áruházban sem találom.
-
Sungoo
addikt
válasz
Partyface007 #10251 üzenetére
Frissült a kamera app is, úgy nyílik, mint a villám.
-
Sungoo
addikt
A bing kereső motort meg lehet valahogy változtatni az edge-ben.
-
Sungoo
addikt
válasz
Plazmacucci #10123 üzenetére
Így jártam én is. Engedélyezni kell a háttérben futást.
-
Sungoo
addikt
válasz
gyurkikrisz #10087 üzenetére
IOS "ficsőr".
Egyelőre nincs gond ezzel, egyik sincs.
-
Sungoo
addikt
Sziasztok! Az Outlook Posta appot rá lehet venni, hogy valahogy jelezze az e-mail érkezését hangal, illetve a csempén? Nem jelez, csak akkor látom a beérkezett üzeneteket, amikor belépek. Outlook és gmail fiókom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest