- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
mindfreak #13257 üzenetére
LOL. Hát most nem ezért vagy azért, de qrvára lehet látni a nagy inputlag-et.
Csak tudni kell mikor nézd...
SZVSZ ez most egy olyan link volt ami igenis megmutatja mennyit késik...
Főleg amikor 32mp-től előveszi a snipert és zoomol. Nézd meg mennyit késik a Dell.. Annyi idő alatt bőven megfekszel... -
Bluegene
addikt
válasz
mindfreak #13211 üzenetére
áhh mindenképp 1440-est szeretnék, a crysis meg az FC2 1440-ben megy fullon, 1650be csak csökkentett grafikával
azért szeretnék mindenképp 1440-est mert alatta tartósabb a videókártya, 1650-es monitorral meg már lehet bő fél év múlva már megint cserélni kell a legújabb 5870-re vagy geforce-ra hogy rendesen fusson valami
de látom prémium paneles 19-es nincs, végülis ez volt a kérdésem
-
ZionDUC
csendes tag
válasz
mindfreak #12465 üzenetére
Köszi a linket.
Olyat lehet, hogy mielőtt kifizetem és hazaviszem, megnézem a leírtak alapján a menüben,
és ha nem Samsung paneleset akarnak adni, akkor nem veszem meg?Ha ez is CMO paneles lesz, akkor árban jobb a 2253LW, vagy megéri megvenni inkább a 2233BW-t szerintetek?
-
nike_
addikt
-
Anubis_9
addikt
válasz
mindfreak #12044 üzenetére
Ha holnap átveszed és este teszteled és ha véletlenül hibát találsz benne, akkor pénteken azonnal gar. futárt igényelsz és hívod a boltot, plusz e-mail is írsz, akkor írásos nyoma marad, hogy te 3 napon belül jelezted a bolt felé a hibát. Így nem lesz gond.
Nem számít, hogy 3 napon belül nem kerül vissza a termék, de ha 3 napon belül jelzed a boltnak, akkor minden OK. Ezt annak idején nekem a Samsung 940N-es monitorom vásárlásakor mondta el egy, a Samsung központban dolgozó ürge. Ugyanis nekem akkor a harmadik 940N-es lett a jó...
-
Rusher
őstag
válasz
mindfreak #12036 üzenetére
Oks köszi
Miért fontos a fényerő és kontraszt levétele? Így jön csak elő a szervízmenü? És akkor nem kell kikapcsolni és menüt nyomni csak amit leírtál? Tehát ha A-val kezdődik a második számsor akkor Samsung....na este megnézem kiváncsi vagyok rá...
sid.: Rc211v Az elejétől fogva ezt néztem ki és általában olyan vagyok amit először úgy látok, hogy na ez igen akkor az is lesz....nagyon jó gyönyörű szép monitor sztem és pont jó a méret is jó, hogy nem nagyobbat vettem
Biztos tetszeni fog neked is....
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #11433 üzenetére
Nem jártam annyira utána , de ha találok , linkelem.
A 2465öst nagyon jóra értékelték , csak nem lesz rosszabb előző szériánál. Old_Artist mondta , hogy az 22es Eizo S2231 panelját kapta , de az elektronikája kicsit gyengébb lett , mert az Eizo 1500 kontrasztot hozott ki belőle , a HP meg csak 1000ret megy , az Eizo azért más kategória.
Jó TFT-i vannak a HPnak , ahogy nézegetem , én meg merném venni , de azért tényleg jobb , ha előbb kiderül minden.
-
-
szeva000
addikt
válasz
mindfreak #11396 üzenetére
Ha jól emlékszem a 2275 ajánlott ára 100e éa a 2475 ára 131e körül lesz.Ez már barátságosabb azért
Egy ilyen monitort mégsem lehet hasonlítani egy TNpanellel szerelthez..Engem már csak az aggaszt,hogy a Dell 2408-hoz képest milyen lehet...A monitort néztem kint,színileg,rendben is van,de semmi több infó nincs róla
node nem is lényeg..a lényeg,hogy nyert a meki
-
old_artist
addikt
válasz
mindfreak #11396 üzenetére
Üdv!
Igazad van abban, hogy a TN-eseknek lajár lassan az ideje, s ha jön a led megvilágítású panelek is, akkor a *VA-s paneleké is vissza fog szorulni, és lassan eltünnek a TN-esek!!!
Mivel van egy lenovo-m is (pixel hiba mentes), nekem nem okoz gondot a nagyobb felbontással járó sűrűbb képpont távolság, sőt én 1.5m-ről nézem és olvasható még 2m-ról is, ha valaki laptophoz is hozzászokott, akkor semmi észrevehető távolsági olvashatóságot sem vesz észre, sőt meg is szokható!
Bár igaz, hogy ehhez a felbontáshoz nagyon meredek volt ez a képpont távolság!Van valahol a neten már teszt róla, azt hiszem valaki már linkelte, de utána nézek!
-
skylaner
senior tag
válasz
mindfreak #10662 üzenetére
Én eddig csak samsung panelossal találkoztam. /itt forumon mindenkinek az volt/.
Persze Ti4x elvileg talált egy külföldi forumon egy AUO panelest,de én addig nem hiszem amíg nem látom annak a monitornak a szerviz menüjét lefényképezve.
Az is lehet h csak Ti4x reggelt arra a forumra és beírta ezt h ne vegyenek samsungot../ez csak poén, adj egy ötöst
/
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10656 üzenetére
Teljes mértékig sok szerencsét kívánok neked hozzá.
És továbbra is a Samsung paneles 226BW az egyik legjobb gaming monitor. Dehát...
Sky : Nem akarok ám ellenszenvesnek tűnni , mert nem vagyok az , felőlem mindenki azt vesz , amit akar , de a véleményem csak a tényekkel változik. Egyébként békére vagyok vevő , nyújtom a kezem rá , adj egy ötöst
:
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10648 üzenetére
Ó , én nem azt mondtam... Két okból írtam : az egyik a poén...
A másik , hogy ugyanazon Samsung típuson belül még Samsung panelesek között is lehet nagyon eltérő bevilágítású modell , mint látom Sky-nál... Ezrét írtam , hogy még ergy ok , amiért nem érdemes Samsungot venni. Egyébként nem midegyiknek ilyen a bevilágítása , mint láthattad , az én Dellemnek is csak kábé olyan , mint Sky T220asáé.
Sky : Mondtam , nagyrészt poén...
De ha ugyanattól az termelőtől veszem sokszor a hibás krumplit és ha a tojása általában nem friss , akkor át fogok pártolni előbb utóbb egy másikhoz. Nem rossz választás a Samu , de ugyanannyiért még mindíg van jobb , én csak ennyit mondok és ez főleg a panel lutri miatt van , a mostani bevilágítás csak hab rá.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10505 üzenetére
Nem a vsync... tudom , hogy beállítja 60fpsre a gémet. Kint asztalon is , amikor húzok egy ablakot vagy épp a windows live messenger ablakát , olyan , mintha kicsit megfolyna , elhomályosodik mozgás közben és úgy megy tovább , nagyon érdekes , de egy idő után megszerettem.
Zorius : Nem beszéllek le és drukkolok , hogy Samsung panellel kapd.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10502 üzenetére
Nem utánhúzás , hanem olyan érdekesen megy egyik kép a másikba. Nekem furcsa... Ez az első TFTm és kábé két hónapja használom. A 17es CRT után meglehetősen érdekes ahogy a színek "átfojnak egymásba" , és azt írtam , hogy furcsa a húzása. Most majd elmegyek a ViewSonicos haveromhoz , megnézem nála is tüzetesebben , hogy néz ki ott. Azért írtam , hogy az 5ms reakciója miatt , mert olvastam tesztben , hogy két 2mses TFT között is látták a különbséget.
-
Ti4x
aktív tag
-
skylaner
senior tag
válasz
mindfreak #10191 üzenetére
Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Nekem ez az első TFT monitorom, így színhűségről nem nagyon tudok nyilatkozni,de nekem semmi bajom vele,szépek a színei,a zöld zöld,a piros piros stb....Semmi gondom ilyen téren a színekkel.
A homogenitással sincs gondom, szemből nézve mindenhol ugyanolyan a színek.
Betekintési szögek oldalról jók,alulról ágyból nézve sötétebb a kép de hát ez a TN panel gyengesége.
HD filmek iszonyat jól néznek ki, divx-esek se rosszak megfelelő távolságból.
Játékoknál nekem az 5ms is bőven elég, nem használom a 2ms-es elektronikát (RTA),
Bevilágítás szinte semmi, alul-fölül 1-2mm,észrevehetetlen csak ha direkt közelről azt nézem.Szóval nekem tökéletes ez a monitor,és ráadásul nagyon szép is.
Egy bajom van h kezd kicsi lenni ez a 22"-s méret -
skylaner
senior tag
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10183 üzenetére
Élőben még csak egy 19-es ViewSonicot láttam , amit egyik haverom vett. Úgy választotta ki a többi TFTk közül (Hanns.G , LG , stb.) , hogy a sok átlag mellett kitűnt a tömegből a színeivel , néztük is , mennyivel jobb képe van. Élőben ezeket még nem láttam , de ha arra gondolok , hogy 5 csillagra értékelték , éshogy amerikai cég , nem távolkeleti , ráadásul specializálódott , tudtommal csak projektort és LCD-TFT árukat gyárt. Nempedig egy LG vagy egy Daewoo , ami a "befőttesüvegtől a lámpabúráig" mindent osztogat. Tudom , kicsit elfogult vagyok... De az érveimet leírtam.
A Dell pedig egy nagyon stabil , jó kanadai márka , a Stargate sorozatban szinte csak Dell laptopokat látni.
Talán a 2240es VS jobb értékekkel rendelkezik , mint a 2255ös , jobb a kontrasztja , válaszideje , viszont nincs benne hangfal meg webkamera és a színei is igaz kicsit , de gyengébbek.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
mindfreak #10168 üzenetére
Én Samsung ellenes vagyok...
Amíg CMO/CPT panelokkal is adja a TFTit...
Samu panellel viszont simán megvenném , ha tudnám előre , hogy azzal kapom. Addíg marad a Dell és a ViewSonic. Ha csak saját panellel adja a monitorjait , akkor utána már nem próbálgatom lebeszélni az embereket a Samuról. Egyébként nem jár rosszul vele az ember CMOsan sem , csak ha ugyanennyiért van jobb színű TFT is , miért ne azt?
-
laci666
senior tag
-
Apophis
őstag
válasz
mindfreak #7516 üzenetére
Én most próbáltam ki mindkettőt. A 2232BW-ből Samsung paneles (legjobb), 226BW-ből CMO (legbénább) sajnos, emiatt a színei halál gyengék, de minden alkalmazáshoz külön beállíthatók, ami macerás, de a S és A panelosoknak eleve jobbak a színei. Amúgy jóval gyorsabb a 2232-nél, ami játékokhoz a legfontosabb, emiatt nálam ez a nyerő. Előnye még a masszívabb talp. Bevilágításban nem vettem észre durva eltérést, itt a kategória szabja a korlátokat, feltekerve mindkettő igencsak gyatra feketét produkál. Kirívóan gyengébbek a betekintési szögei a 226-nak, bár én közelről nézem, kicsit távolabbról talán már nem zavaó.
-
Furky
őstag
válasz
mindfreak #7487 üzenetére
Igen, az a 1,016 cm átlósan nézve rengeteg egy majdnem 56 centis monitornál
Leteszed a 226bw-t a 223bw mellé kb 1 méteres távolságba, és nem tudod melyik melyik. Természetesen letakarva a típusjelzést
Egymás mellet azért látható talán, mert egy kicsivel alacsonyabb a 223bw. Talán. Nem tudom, mert én nem láttam egymás mellett sohasem a kettőt, de kb így tudom elképzelni a különbségeket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest