- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Bluegene #13214 üzenetére
ha meg olyan játék hogy játszva viszi (pl: Fallout3) akkor rányomok 24XAA-t szvsz és nem lesz recés annyira
arról nem is beszélve h akinek 1920-as monitorja van a crysis-t talán még mindíg nem játszhatja teljes pompájában sok FPS-sel max ha van 2 db 4870X2-je ami 200K, én meg egy szingli 4850-essel nyomom 1280-ba fullon AA nélkül
szal aki gamer és nem full gazdag annak érdemesebb egy 1440-es/1280-as monitort mert különben a gatyája is rámegy a hardverre, én csak ezért veszek 1440-est, hiába jobb picivel a képe a 1680asnak és nem is sokkal drágább
-
Bluegene
addikt
no igen, de egy év múlva már nem fog megbírkózni egy akkori játékkal 1680-be kevés a memóriája és a sávszélessége
1440/1280-ra még megfelelően fog működni jó eséllyel
gondolj bele egy 1920-as monitorhoz folyton meg kell venni egy aktuális csúcskártyát, 1440-hez elég lehet egy aktuális középkategóriás ami fele/harmadannyiba kerül, érted a gondolatmenetet, inkább lemondok arról h nagyfelbvontású legyen a kép, inkább legyen kicsit recés, viszont ezzel akár 100-150 ezret is spórolhatok a hardveren(ha mondjuk 3-4 évig lesz ez a monitor meg), szerintem inkább fusson fullon minden árnyék a helyén 1440-be kicsit recésen, mint mediumon 1920-ba vágod? ez a bajom az 1680-as monitorral is, drága alá a gép ha játszol
-
Bluegene
addikt
válasz
mindfreak #13211 üzenetére
áhh mindenképp 1440-est szeretnék, a crysis meg az FC2 1440-ben megy fullon, 1650be csak csökkentett grafikával
azért szeretnék mindenképp 1440-est mert alatta tartósabb a videókártya, 1650-es monitorral meg már lehet bő fél év múlva már megint cserélni kell a legújabb 5870-re vagy geforce-ra hogy rendesen fusson valami
de látom prémium paneles 19-es nincs, végülis ez volt a kérdésem
-
Bluegene
addikt
még egy kérdés: vannak olyan TFT-k amik csillogósak, az az értelme h visszaverik a külső fényt ezáltal szebb képet adnak, szal nekem ilyen kéne, tudom sok embert zavar mert csillog, de nekem olyan a számítógép elhelyezése h nem csillogna be, van 19 colos tft wide-ba csillogós?
illetve nézegettem a csatlakozókat is olyanokat írnak h:
D-SUB
RGB
VGAezek mik? melyik a DVI?
-
Bluegene
addikt
a 20 colosak azok mind 1650-es felbontásúak nem?
attól azért félek, erős gépet kell folyamatosan biztosítani neki játékhoz
egyébként nagy a különbség az 1440-es és 1650-es monitorok között érzésre, mert szerintem nem sokkal jobb az 1650-es, illetve kisebbek a betűk rajta netezés közben és a játékok is kevesebb fps-sel futnak, ti is így látjátok?
[I]Én mindenképpen olyan választanék, amin van DVI bemenet, sajnos ebben a kategóriában ez ritkább, de nem lehetetlen, mint ahogy látod azt az LG-t kiszúrtam az előbb.[link] szal ilyen legyen rajta, gondolom szebb képet ad
-
Bluegene
addikt
[link] wow köszi! ezt hogy hoztad elő?
ezek közül ami a linken van, látom van jobb ajánlat is, ti melyiket vennétek? Samsung, LG de inkább Samsung nem? van teszt 1440-es monitorokkal?
nah mind1
még 1 kérdés, aki CRT-ről vált milyen személyes benyomást kap egy 1440-es monitorral? nem lenne jobb nekem egy 1650-es? játékok alatt rosszabb/jobb? ti mit tapasztaltatok?
illetve a Samsung 943NW jobb mint a Samsung 940NW? akkor miért olcsóbb? ezek tetszenek, a samsungban még nem csalódtam
-
Bluegene
addikt
én arra gondolok hogy a belseje ezeknek azonos, mindegyik 1440X900, 5ms azért ez gyanús
nem lehet h a belseje dettó ugyanaz mindegyiknél mármint az 1440-es wideoknál?? hisz mindegyik 5ms
egyébként ránézésre szép képe volt
szal arra gondolok h a FS egy beszállítótól rendeli ahelyett h maguk fejlesztették volna ki, és azért olcsó mert nem japánban hanem kínában, vietnámban szerelik össze, illetve nem olyan jó a neve
-
Bluegene
addikt
erről mi a vélemény? láttam, valóban 29990 Ft, előben, fekete és szép a képe(persze nem vok profi), 5000:1 kontrasztarány és olcsó
nagyon megtetszett, ha tudtok valamit ami miatt nem javasolt írjatok
-
Bluegene
addikt
Asus 19' wide-okról mi a vélemény?(az újabbfajták 5ms-osakról)
pontosabban az 1440-es felbontásúak
-
Bluegene
addikt
1280X800-as wide TFT-ből milyet? 17 colos is jó
azért ilyet mert kisfelbontáshoz elég gyengébb gép is hogy fussanak maxon a játékok(ill értékállóbb a VGA)
szal van vmi fincsi kisfelbontású wide?
ill van valakinek hasonló 1280X800-as? vélemény?úgy gondolom ha recés rátolom az élsimítót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest