- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
Köszönöm a tippeket. Időközben találtam néhány tesztet a VS Q241-ről is. A 244T paneljével indult a gyártása (kb. 60-70ezer ft volt a monitor), de átálltak TN-re sajnos
az összes ma megvásárolható már ilyen.
-
DrGonzo22
őstag
[link] ebben tudna valaki segíteni?
-
DrGonzo22
őstag
Tudnátok ajánlani egy olyan (nem TN paneles) 24"-os monitort, ami képminőségben nem marad egy 244T alatt, viszont nagyon könnyen mozgatható, és nem pivot-os. A Viewsonic Q241-es monitora a prad.de szerint semmilyen paraméterében nem tér el, és minden szempontból ideálisnak tűnik, viszont a VS weblapján más értékekkel szerepel. Nem tudom melyiknek higgyek. Valaki esetleg ismeri a monitort, vagy van biztos információja arról, hogy melyek a valós paraméterei? Prad.de: [link] VS: [link]
Előre is köszönöm.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
r6man123 #12226 üzenetére
19" és 22" szerintem elég komoly méretkülönbség van, persze ez szubjektív.
Képminőség/méret: Nincs különbség, mert a képátlóval nő a felbontás is. A TN paneleseknél egy nagyon nagy képátlóval rendelkező modell esetén jobban kijöhetnek a gyenge betekintési szögek (ha szemből is nézed, a szélein már torzulni fognak a színek).
22"-os szerintem sokkal jobb választás.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Zola007 #12222 üzenetére
Ez elég jónak tűnik, sajnos a prad.de-ről lekerült ez a monitor 1 napja. Két-három napja még, mint mva paneles monitor szerepelt ott, de felettébb valószínű, hogy valami kavarás van, mert teljesen más paramétereket adnak meg róla mindenhol, ill. mindenkor
Viszont, ha tényleg jók voltak a prad.de-s adatok, akkor alig 60ezer forintért árulnak egy 24"-os mva panellel szerelt monitort. Ez elég hihetetlen, de hátha.
-
DrGonzo22
őstag
ViewSonic Q241wb
Ismeri valaki ezt a típust? Mert eléggé sok eltérő dolgot írnak róla:
[link] [link] [link]Végülis most milyen panel van benne, ill. a prad.de-s adatoknak, vagy a hivatalos weblapon lévőknek higgyek-e
A prad.de alapján sokkal jobb monitornak tűnik, de a viewsonic miért adna a valóságnál gyengébb specifikációkat a saját monitoráról a saját weblapján...
Ha van valakinek ötlete szívesen várom. -
DrGonzo22
őstag
válasz
attiati #12158 üzenetére
Én kifejezetten utálom, mert még egyetlen olyan darabbal sem találkoztam, aminél megoldott lett volna a vízszintesbe való visszaállítás. (Elég sokat kell szöszögni, amíg újra pont vízszintes nem lesz, és néhány modellnél, pl. a 244t-nél elég nagy erő kell a forgatáshoz, így nehéz kis, finom mozdulatokat tenni. Elvileg van egy valamilyen kallantyú, ami miatt nem lehet tovább forgatni, de én még nem találkoztam olyan monitorral, ahol ez egybeesett volna a valódi vízszintessel, mindig engedi tovább fordulni... ezért én már egy ideje nem is használom ezt a funkciót.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged