- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz
Ferdzsoo #13258 üzenetére
Igazad van feree ennyi tokeletesen eleg, hogy elverezz, en is azonnal a scoop-os reszt szurtam ki. eloben amugy meglatvanyosabb gondolom.
en meg megvettem a T220-at. kicsit ideges voltam, hogy nem kapni a 2253BW-t pedig ottvan a pcworld.com-on. egesz tetves eszak-irorszagban nincs ilyen keszulek.
netrol levasarolni meg a fene se fog. ha pixelhibas akkor kuldhetem a csatornan tulra ecere-ecere.mindenesetre nekem ezzel mar erezhetoen jobban megy. nem akad egy-el nagyobb felbontasban sem. eddig is 1024x768bvan toltam csak, most meg kiprobaltam az 1280x768-at mert amugy mar nagyon kasas volt. teljesen rendben van eddig.
meglepoen sokaig eletbenmaradtam egy kemenyebb scout-parbajban. jo lesze ez remelem -
old_artist
addikt
válasz
Ferdzsoo #13254 üzenetére
Üdv!
Németben (és talán nyugatabbra) igen/nagyon kedvelt márka a Hazro, de ha egy kicsit a "nem létező" nyugati határon átlépsz, akkor már meg is vehető!
Egyébként kiváló technikai és technológiai hátterének köszönhetően nagyon jó/kiváló minőségűek, és a specifikációjukból következtetett tulajdonságaik! Nem egy teszt és az elégedett vásárlók bizonyítják létjogsultságukat!
A design se egy utolsó ezeknél a márkáknál! -
celf
őstag
válasz
Ferdzsoo #13249 üzenetére
mi a fene az az inputlag, es miaza TN
nemtudom, enmost egy jo alap 50ms-es halozati latency-vel es egy fostaliga Syncmaster 710n-en (12ms friissiteses) monitoron jatszok, es altalaban bennevagyok az elso 3-ban TF2-n. igaz angol szervereken.
de biztos nagyon fontos az inputlag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged