- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eagl3
veterán
Te voltál kíváncsi a tuti vételre...
Amúgy ha kifejted, hogy mégis mire kell, mik az igényeid és mennyit szánsz rá, akkor értelmes válaszokat fogsz kapni.
De gyanítom, hogy a jelenlegi monitorodat felesleges lecserélned. Ha le is cseréled mindenképpen hanyagold a TN panelt. -
Eagl3
veterán
válasz
Hurkaleves #13070 üzenetére
A T220 -ba nincs TV tuner. A HD jelölés jelzi a beépített TV tunert.
-
Eagl3
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ugye a monitorok általában jegyzik a "futott" órák számít, azaz, hogy mennyit üzemeltek eddig. Namost akkor is pörög ez a számláló, ha nincs teljesen kikapcsolva a monitor, tehát, hogy nem kapcsolom ki a power gombal, hanem csak készenléti helyzetben van (az én esetemben pl kékről sárgára változik az állapotjelző led
). Illetve ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdésem, hogy érdemes teljesen kikapcsolni a monitort, pl. ha itthon hagyom 1 napra tölteni, akkor ugye a win lekapcsolja, de csak készenléti helyzetbe. Ilyenkor gondolom fogyaszt valamit, de ez minimális nem?
-
Eagl3
veterán
Képszerkesztésre ennél olcsóbban nem kapsz monitort, ez legalább normális panellal van szerelve. Én a helyedben tuti ezt választanám.
A kis pixelméret egyedül a betűk méretében lehet negatívum szerintem, de azt tudod növelni.
Amúgy többen is használják a fórumon ezt a monitort és senki nem panaszkodott a betűméretre. -
Eagl3
veterán
válasz
tupacamaru #12559 üzenetére
Tupacamaru és Furky:
Köszönöm a válaszokat, akkor a filmek miatt van illetve azok képaránya miatt.
-
Eagl3
veterán
Kicsi off, de a wide monitorok nem teszik ki full képernyőre a DVD filmeket?
Mert nekem van allul felül 2 csík, DVI-vel van összekötve a gép a monitorral. -
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12529 üzenetére
Még egy kérdésem lenne egyelőre. Mégpedig az automata fényerőszabályozó. Te ezt használod? Én úgy vettem észre, h. néha nem adja kellően a kakaót.
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12525 üzenetére
Azt megköszönöm és az eddigi segítségeidet is.
Lenne egy balfasz kérdésehogyan tudom az ICC profilt hozzáadni?
"- Fényerő: 50%
- Kontraszt: 54%
- R 96%, G 94%, B 97%"Húúú, ez jónak tűnik.
Amúgy te szoktad állítani filmezéshez, játékhoz, nethez a beállításokat vagy ált. mindenre a custom-ot használod?
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12514 üzenetére
Rendben
Egyenlőre a fényerével kűzdök, kicsit kezdő vagyok
Gondolom a gyári beállításokon nem célszerű használni mivel a TEXT-en kívül minden más Brightness 100% és Contrast 100% -on van ami azért retinán csap rendesen. Te hogy használod? A kalibráció gondolom csak a színekre vonatkozik meg fehéregyensúly stb. -
Eagl3
veterán
Megvan az s2231-em.
Elég komoly kis monitorbár nagyon még nem állítgattam semmit. Ha valakinek van esetleg pár jó beállítása hozzá azt szívesen venném.
-
Eagl3
veterán
válasz
AMD Power #12473 üzenetére
Ha 19"-os monitort veszel, akkor ne wide-ot válassz mert alacsony lesz. Ha 22"-osat veszel akkor mindenképp wide-ot vegyél. Sztem más nagyon nincs is...
Ne rágódj már ilyen hülyeségen.
Én a helyedben tuti 22"-os Samsungot vennék. Olyan nincs, hogy nincs hely egy ekkor monitornak. -
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12245 üzenetére
Már pénteken megrendeltem tőle egy S2231WE
-
Eagl3
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12194 üzenetére
ÉS tudásban megegyezik a két monitor? 22-es és 24-es re gondolok, tehát a panel is tök ugyan az értelem szerűen kisebb
ileltve az elektronkájuk is megegyezik?
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12176 üzenetére
"és nagyker áron (~kb. 120-130e körül) fogja feltenni az aprókba!!! "
Gondolom a 24"-ost nem? A 22-es már kapható 100e ért.
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #12162 üzenetére
Kíváncsian várom a tesztet. Igaz elvileg már meglesz az S2231-em
-
Eagl3
veterán
A jövőhéten valószínű megveszem a monitorom és látom, h. már kapható a HP lp2275w
ami lehet, hogy jobb választás a Lenovo-nál. Viszont itt [link] igazából nagyon az Irodai használatot emlegetik, lehet, h. nem túl előnyös ez a monitor játékra, filmre?Baromira tanácstalan vagok...
-
Eagl3
veterán
válasz
tupacamaru #12019 üzenetére
Igen, nagyon jó és hasznos írás lett.
-
Eagl3
veterán
válasz
Terminator_ #11717 üzenetére
Kérdeztem nem kijelentettem.
-
Eagl3
veterán
válasz
Terminator_ #11712 üzenetére
A DVI kábelnek a vége ha jól sejtem akkor olyan ami az újabb videókarikba paszol, tehát nem kell hozzá átalakító ugye?
-
Eagl3
veterán
válasz
Shade87 #11421 üzenetére
Javaslom Samsung háza táján nézelődj tv tuneres monitorok után 100 környékén.
Bár ne várj csúcs minőséget, ennyi pénzért TV tuneres monitort főleg 24" nemigen lesz.
22"-ban sztem találsz de csak TN paneleset.Az LCD TV-t személy szerint nem ajánlanám játékra, netezni... persze kinek a pap kinek a papné.
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #11390 üzenetére
EZ jól hangzik. Nem is bánom, h. még nem vettem meg a monitorom.
Még sztem várok 3-4 hetet, hogyan alakulnak a dolgok. Ha más nem is a Lenovo ára biztos esni fog kicsit. -
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #11387 üzenetére
Tehát ez inkább kitölti a hézagot a TN+Film panel és a Lenovo L220x között ha jól értem.
-
Eagl3
veterán
válasz
old_artist #11384 üzenetére
És a Lenovo-val szemben megállja a helyét szerinted? Vagy nem egy kategória az L220x-el?
Azt értem, h. Lenovonak nagyobb a felbontása, de gondolom ez sem TN paneles már.
-
-
-
-
Eagl3
veterán
Még mindig tanácstalan vagyok kicsit, h. mire essen hamarosan a válastásom.
Jelenleg e kettő között vacilálok.-Lenovo L220x
-Samsung 225BWGondolom a Lenovo-nak sokkal szebb képe van a Samsung-hoz képest, jobb panel van benne. Egyedül a magas felbontás miatt ódzkodom tőle játékok miatt ugyanakkor nagyo csábít a fullHD felbontás
Ár-ra olyan 100.000-ig bezárólag gondolkodom, többet nem igen terveztem monitorra ezért az Eizo-t kizárnám a lehetőségekből.
Ha tudnátok pár érvet-ellenérvet esetleg szóbajöhető monitorokat azt megköszönném.
Sajnos személyes tapasztalatom abszolut nincs és még soha ne volt TFT/LCD-m.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest