- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mindfreak
őstag
válasz
Anubis_9 #13129 üzenetére
Helyesen teszed.
Nekem úgy volt, hogy mikor visszaküldtem a monitort felhívtam őket, hogy ne is küldjenek újat, mert elállok a vásárlástól. Mondták, hogy a köv. napokban felveszi egy kollégájuk velem a kapcsolatot, ahol megbeszéljük a részleteket. Ez így is lett, megadtam a bankszámlaszámom, ahova küldték a pénzt jó 3-4 hét múlva.
-
mindfreak
őstag
válasz
copperhead #13062 üzenetére
Ha játszani is akarsz vele - főleg gyors fps-ekkel, akkor eléggé leszűkül a lehetőségek száma.
-
mindfreak
őstag
válasz
copperhead #12997 üzenetére
Az IPS monitorok jellegzetessége, hogy a fekete oldalról nézve elszíneződik. Ez általában lilás színű szokott lenni, ennél a monitornál inkább szürkés.
-
mindfreak
őstag
válasz
copperhead #12991 üzenetére
A 2490WUXi kétszer annyiba kerül, mint az LP2475w. Mi a kérdés?
-
mindfreak
őstag
válasz
bélanéni #12842 üzenetére
Két tesztet is olvastam róla, sehol nem említették, hogy ennyire bajos lenne a szövegmegjelenítése. Idézet: "The DVI offered a nice crisp and sharp image which is important for office applications."
Szerintem fontos a monitor hardveres kalibrálása is, de ezt nem említették az Ipon tesztben, hogy megtették-e... -
mindfreak
őstag
válasz
richies #12693 üzenetére
Asus PW201 P-MVA paneles.
-
mindfreak
őstag
Akinek ilyen monitora van az boldogan használja. Ha lehet akkor ajánlanám a BenQ FP241W "kistesót", mivel ugyanaz a P-MVA panel került bele, csak más az állványa és nem rendelkezik a PerfectMotion technológiával, viszont 30e Ft-al olcsóbban megkapod és azért tényleg nagyon jó vétel!
Íme egy teszt: [link]
És egy másik a BenQ FP241VW-ról is, összehasonlítás végett. -
mindfreak
őstag
válasz
Hedgehanter #12646 üzenetére
Nekem 3-ból 3 monitor zúg(ott). Mindhárom más márka. Ez már a legkevesebb, ha nevetséges is...
Hozzáteszem a mostani egész szolidan teszi ezt, csak néma csendben lehet hallani, ez meg még belefér.
-
mindfreak
őstag
válasz
S e t h #12520 üzenetére
A prad.de oldalon tesztelték a V-PF verziót. Nem tudom mivel másabb amit te nézték ki, bár csak 3e Ft különbség van közöttük. Filmezésre és játékra szerintem tökéletes.
-
mindfreak
őstag
válasz
ZionDUC #12464 üzenetére
A TFTCentral szerint nem.
-
mindfreak
őstag
válasz
JamesHolden #12371 üzenetére
Ez biztos valami új modell. Kívülről nagyon hasonlít a T220-ra. Szerintem kicsit szebb is, mint a 2232BW.
"Csak ugye kérdés a panelja...
"
Mert mióta lehet tudni, hogy milyen panellal kapsz Samsung monitort? Szerintem tök mindegy.
-
mindfreak
őstag
válasz
old_artist #12361 üzenetére
Az új LG W2600HP 26" TFT-ben is egy új fejlesztésű S-IPS panel található. Az előzetes tesztek szerint szintén nagyon jó terméknek ígérkezik és ez is nagyon kedvező árban, kb. 135-140e Ft-ért lesz kapható.
-
mindfreak
őstag
Saját tapasztalatom szerint a Samsung SM 245B+ tökéletes filmnézésre is. A 2493HM-ben ugyanaz a panel és elektronika van, úh. gondolom az is ugyanígy jeleskedik.
Az LG L245WP-BN-ben jobb panel lapul, ezért drágább. Ha fontos a színhűség és nagyobb betekintési szög, akkor azon is érdemes elgondolkozni.
Valóban mindkettőt cserélik akár egy alpixelhibára is! -
mindfreak
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12038 üzenetére
Nekem is holnapra jön meg az új monitorom, de ahogy ismerem magam elsőre úgyis valami szart fogok kifogni.
-
mindfreak
őstag
válasz
Rusher #12035 üzenetére
Samsung panel meghatározása:
Belépsz a menübe, leveszed a kontrasztot és a fényerőt 0-ra.
Majd 5mp-ig folyamatosan nyomod a source gombot, ekkor előjön egy szerviz menü, ott a legutolsó sort kell nézni.
* X-xxxxxxxAx-xxxx: Samsung panel.
* X-xxxxxxxLx-xxxx: AU Optronics panel.
* X-xxxxxxxDx-xxxx: CMO panel.
* X-xxxxxxxIx-xxxx: CPT panel. -
mindfreak
őstag
válasz
szeva000 #11395 üzenetére
Látom egész komoly érdeklődés van erre a monitorra, nem hiába, mert elég impresszív adatokkal és nagyon jó árral rendelkezik. Ha valóban úgy van, ahogy old_artist kolléga írja, akkor érdemes várni még ezzel a monitorvásárlással nekem. Addig is hátha kerülnek ki tesztek a monitorról, mert látatlanban nem szeretném megvenni.
A Lenovotól a sok pixelhiba és a képátlóhoz társuló nagyobb felbontás riasztott el, ugyanis nem valami jó szemem van már sajnos, félek nem látnám a betűket 1 méter távolságból. TN panelest meg nem vennék már, ha nem muszáj...
-
mindfreak
őstag
Erről tud már valaki valamit?
-
mindfreak
őstag
Fogalmam sincs, hogy ez pontosan melyik FS monitor, az igazat megvallva lusta vagyok most kikeresni googleon...
Lehetséges, hogy csak egyedi eset, de itt sorra purcannak ki ezek a darabok.
Mellesleg életem egyik nagy csalódása szintén egy céges, FS Lifebook laptop. Ezek minősége kb. a nullával vetekszik, mellesleg ezek sem valami strapabíró darabok. De ez már egy másik topic...
johnny82: Hol vetted?
-
mindfreak
őstag
válasz
pschio #11264 üzenetére
Szép darab. Reméljük, hogy az alacsony ár nem az alacsony minőség miatt van. Nálunk a munkahelyen is FS monitorok vannak. Nem vagyok valami jó véleménnyel róluk, mivel 10-ből 5-6 hibás. Az enyémet is már 2x cserélték és most megint vibrál a kép...
A képminőséggel amúgy nincs gond, munkára tökéletes, a betűk szép élesek, jól olvashatóak. Reméljük te egy jó szériát fogtál ki. -
mindfreak
őstag
A 24"-os monitorok között már elég széles választék van paneltechnikát illetőleg is. Magam részéről Samsungok között néznék szét a pixelgarancia miatt is. Amúgy a TN panelesek a legjobbak játékra az alacsony response time miatt. Elkél még egy erősebb VGA is hozzá a magas natív felbontás miatt.
-
mindfreak
őstag
válasz
JamesHolden #10858 üzenetére
A VIEWSONIC VX2255wmb állítólag egy nagyon jó monitor, igaz nincs rá 3 napos pixel-garancia, mint a Samsungokra, viszont biztos, hogy nem gagyi panelest kapsz.
nike_: A válaszideje gyári adatok szerint (is) 3 ms, ez mióta számít közepesnek?!
-
mindfreak
őstag
2304000 db pixelből 1-2 hibás nem a világ vége...
Én sajna még mindig nem döntöttem el melyik monitort vegyem, de a Lenovo is közte van még mindig, bármennyire is súlyosabb az ára.
Esélyesek: Samsung T220, Lenovo L220x, Philips 220CW, ViewSonic VX2240w, Dell E228WFP... végül is elég hosszú még ez a lista.
-
mindfreak
őstag
válasz
bossvico #10810 üzenetére
Itt van egy kis review a monitorodról: Philips 220CW
Mennyibe került? Ha tudnám, hogy a helyi MM-be is van, akkor még ma megvenném.
Lehet, hogy el is nézek...
-
mindfreak
őstag
A BW szériát valóban elrontották azzal, hogy több paneltípussal kerültek forgalomba, de a T220 (elvileg) csak Samsung panelekkel kerül a boltok polcaira! Rossz véleményt még nem nagyon hallottam róla.
Ha valaki nem ért egyet, most szóljon, mert ilyen monitort készülök venni!
-
mindfreak
őstag
válasz
Sk8erPeter #10523 üzenetére
Ez köztudott, hogy az IPON-on vannak félreírások...
-
mindfreak
őstag
Hi all!
Egy kérdés: HDMI csatlakozóval szebb a képminőség, mint DVI-vel?
-
mindfreak
őstag
válasz
Lord Seraf #7612 üzenetére
70K-ért 22-est is kapsz...
-
mindfreak
őstag
Hát ma próbáltam vadászni 223BW után, de sehol nem volt raktáron. Most vagy azért, mert senki nem veszi, vagy mert mindenki megvette...
Vidék rulz!
-
mindfreak
őstag
válasz
s.s.j.goku #7518 üzenetére
A hivatalos honlapon csak 5000:1-hez.
-
mindfreak
őstag
A külső megjelenést leszámítva mivel jobb a Samsung 2232BW, mint a 226BW?
-
mindfreak
őstag
válasz
icepick16 #7502 üzenetére
Egy GF 7800-on már nem hiszem, hogy jól nézne ki bármilyen mostani játék is, mondjuk egy NFS: Pro Street, ha már autós játékoknál tartunk... nyilván komprumisszumokkal játszható, de az már nem néz ki jól!
Amugy Flatron monitort használok 3 éve (LG L1915S) nem utolsó sorban játékokra, és semmi panaszom nem volt vele eddig. De a következő az Samsung lesz...
-
mindfreak
őstag
válasz
s.s.j.goku #7472 üzenetére
Jó ideje filózok már én is ugyanezen a három monitoron, de nem sikerült még dönteni. A 225BW-ről olvastam, hogy 80%-os fényerő alatt zugó hangot ad ki, ami nagyon idegesítő. A 223BW valójában nem 22" csak 21,6".. a 226BW meg a legdrágább a három közül, bár még ígyis ehhez hajlok legjobban. Az LG 227WT-t én is néztem, de senkinek semmi gyakorlati tapasztalata nincs róla...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest