- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
-
X Factor
addikt
SZerintem wide-t érdemes venni mindenféleképpen, nekem eleinte fura volt az átállás, de hamar megszoktam és nagyon praktikus meg vhogy "természetesebb". Én előszőr 19es CRT-ről váltorram 19es wide-ra, majd 22 wide, most meg 24 wide. És vmi frenetikus, én csak ajánlani tudom. (Ennek ellenére van aki nem szereti).
Gép állítja automatikusan, bár reggel nem értettem miért mutat mást mint a teló.
-
X Factor
addikt
válasz
leonaprofi #7641 üzenetére
Puha rongy, nem műszállas + pronto. (nem a monitorra fújva, hanem a "kendőbe").
-
X Factor
addikt
Hát mivel nem jutottam hozzá a 26 colos acerhez, megjött a nagy döntés, és a mai naptól boldog tulajdonosa vagyok egy dell 2407 wfp-nek. Mit ne mondjak fenomenális. Ami meglep h. a tn panelhoz képest egetverő csodára számítottam képminőség terén, ehez képest persze szebb de nem annyival mint számítottam, a szépségéhez ugye soakt hozzá tesz, h. a széleken a széles betekintési szög miatt nem torzulnaka színek, anno ez a tn-nél nem így volt. Ráadásul a kártyaolvasó is nagyon jól szuperál ez külön öröm mert már régóta akartam venni egyet.
-
X Factor
addikt
Sziasztok
Acer al2623w tft-t szeretnék vásárolni és találni már egész jó árban cirka 130k, viszont több helyen eltérést mutatank az adatok hol tn panelt, hol pedig pva-t rebezsgetnek, vhol emg egyszere keverik a kettőt, viszont a betekintési szög sosem rosszabb 178 foknál, vmi tipp?
Mert ha tutira tudnám h. pva már menne a megrendelés, de gyanús az egész.
-
X Factor
addikt
Első linked nem l22 hanem s20, a második pedig megnyugtatlak műanyag, westendben lévő media marktban volt hozzá szerencsém onnan tudom, eleinte őt akartam venni, csak mire meglett pénz, már nem nagyon találtam, így neten rendeltem w3-at.
Ezt jól mondod, w1 no dvi és más design, w2 új design, w3 dvi van már rajta és w2 design.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest