- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz
bélanéni #12886 üzenetére
Üdv!
Ha megfelel a videon látottak és értelmezni tudod, akkor már nem is kell kifejtenem a kalibrálást!
A monitor választásod meg ha azt nézzük, hogy ár/érték/tudás színtjén az egyik legjobb választás, akkor nem kétséges!
A NEC P221W is pazar látványt nyújt majd, ha a 22"WS Samsung S-PVA (LTM220M3) paneljét (mint az EIZO S2231W és a szóban forgó HP LP2275W-be is beépítettek), a 96%-os AdobeRGB színterét, a 24 bites színkezelését, a 10bit-es LUT számítási pontosságát és a közel 650-700$-os árát nézzük, akkor egy igen megbízható és belépő színtű professzionális monitorhoz juthatunk majd december elején! Ha jol értesültem, akkor az itthoni végfelhasználói ára az EIZO S2231W-vel lesz egyenértékű (és persze tudásában is)! -
tupacamaru
veterán
válasz
bélanéni #12886 üzenetére
Egy kicsit bővebben: Monitorkalibráló eszközök.
-
mindfreak
őstag
válasz
bélanéni #12842 üzenetére
Két tesztet is olvastam róla, sehol nem említették, hogy ennyire bajos lenne a szövegmegjelenítése. Idézet: "The DVI offered a nice crisp and sharp image which is important for office applications."
Szerintem fontos a monitor hardveres kalibrálása is, de ezt nem említették az Ipon tesztben, hogy megtették-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged