Új hozzászólás Aktív témák
-
bossvico
senior tag
Én pl. nem értem azokat akik azt mondják, hogy crt-m van, de láttam tft-t és nem váltok mert nem olyan szép, jó a képe?
Nekem volt egy 17" crt-m, kb 4 éve és mikor megvettem a tft monitort nem értettem magamat, hogy eddig mit neveztem szép képnek? A crt olyan mintha egy homályos "szürke hályogon" keresztül néztem volna.
Itt élénkek a színek, szinte meg akarja fogni az emberfia a képernyőt, mert olyan mintha igaziból ott lenne.
Nem vágom a crt érveket.
Otthoni user tapasztalat ez és persze személyes meglátás.
-
bossvico
senior tag
Nah megjött reggel az LG W2234S.
Hatalmasan nagydarab.Egyszerű mint a zsebpeca, semmi extra beállítás. Szép képe van a d-sub ellenére.Edigitaltól rendeltem és simán ment minden, nem is pixeles, a doboz is szép állapotban volt.
Kicsit paráztam, de végülis teljesen mindegy, hogy itt teszi le a futár, vagy a pc boltban.Üdv.
-
bossvico
senior tag
válasz
Terminator_ #11712 üzenetére
És mi nem volt, vagy volt?
Vagy lenne, vagy nem lenne?
-
bossvico
senior tag
válasz
Terminator_ #11708 üzenetére
Szerintetek nagy baj az, ha egy 22" moncsi sima vga kábellel van öszekötve a videokarival?
Gondolom tipusa válogatja, én a philipsen nem vettem észre nagy difit. Lg -nél van tapasztalatotok? LG w2234S.
Megbíztak egy ilyen beszerzésével és én kötöttem a dögöt a karóhoz, hogy mindenképp dvi csatist kell venni, de. meg is rendeltem, du. ránéztem mégegyszer a típusra és csak sima! Pedig úgy emlékszem hogy oda volt írva hogy dvi igen. Kicsit ideges vagyok magamra. A csávó nem nagy szaki, de remélem tényleg nem lesz feltűnő. Vigasztaljatok meg.
-
bossvico
senior tag
válasz
zsolt1129 #11319 üzenetére
Elmondom, hogy én mit akartam előző lcd tapasztalataim alapján.
Fényerő legalább 300 legyen.
Kontraszt arány legalább 1000. A tipikus, nem a dinamikus.
Válaszidő 5ms vagy alatti.
Legyen dvi bemenet.Aztán 3 nap pixelgari, meg minél több gari.
Így lett nekem Philips 220CW8, és marha jó.
-
bossvico
senior tag
Volt időm kicsit szórakozni a monitor beállításaival, lehet hogy ez nektek egyértelmű volt, de most jutottam odáig, hogy a videokari driveréből állítgassak funkciókat.
Nagyon megdobta a dinamikatartomány teljesre állítása, meg a telítettség állítása a színeket.
Videolejátszásnál.
Persze dvi-n van összekötve.
Még szebb lett.
-
bossvico
senior tag
válasz
old_artist #11155 üzenetére
Nekem teljesen jónak tűnik gyári beállításokkal is, amúgy 220cw8-as.
-
bossvico
senior tag
Lefuttattam én is ezt az eizo tesztet, gyönyörű, tökéletes ez a moncsi.(Philips 220cw)
Csak hogy megtörjem a samsungos túlsúlyt.
-
bossvico
senior tag
válasz
zorius #11113 üzenetére
Én azt mondom rá, hogy ha beleesel a 72 órába és azt minőségi reklamáció miatt viszed vissza akkor a fogyvéd törvény szerint is ki kell cserélni.
Node ne így add elő először, mert már nem komcsi rendszer van ahol lennének törvények, ez csak a végső amire hivatkozhatsz.
Először az eladó cég jóindulatát elnyerve szépen elmondod, hogy ez bizony nem tökéletes termék, te pedig azt szeretnél a pénzedér. Ezt belátja minden normális ember és ki is cseréli.
Mindenképp próbáld meg visszavinni.
Én ezt tenném.
-
bossvico
senior tag
Utólag azt tudom mondani mindenkinek, hogy minél többet nézelődik a neten, ugyan arról a monitorról az egyik oldalon ez az adat, a másikon az, annál jobban összezavarodik.
Vannak még a nagy kontrasztarányok, van aki kiírja a dinamikust, van ki nem. A legjobb talán a gyártó oldalán körülnézni. A központi angolnyelvűn pláne.
Aztán ha megfelelnek az adatok, legyen szimpi a kinézete, legyen pixelgar, és mehet a shopping.
-
bossvico
senior tag
válasz
DarthPeeter #10877 üzenetére
Talán sikerült megoldódnia. Vettem egy dvi-d kábelt most azzal indítottam el és minden jól indult.
Király.
-
bossvico
senior tag
Szerintetek mért van az, hogy nem a beállított felbontáson indul a vista, hanem 1440x900.
De a birka még ki is írja mikor belépek a képernyő beállításokba, hogy 1680x1050, csak éppen a tálca se látszik. Meg a monitor infoja is 1440.
Aztán valami felbontást kijelölök, megkérdez hogy tényleg, rányomok a nem-re és minden jó.Xp alatt nem volt ez, csak felraktam a vistát és nem értem mért él önálló életet.
Van erre valami megoldás?
thx.
-
bossvico
senior tag
Hali!
Sikerült vennem egy 22"-ost nekem is.
Philips 220CW.Őrületes nézelődés előzte meg, és nem ez volt a kiszemelt áldozat.
Keretem kb. 45 - 50e ft volt a dologra, hát irány a net, depo, árgép, boltok listái ezerrel.
Találtam is 2 jelöltet. HannsG 216dp (~43e) és Beng 222 valami (~45e). Mindkettőn volt HDMI, ezt szerettem volna mindenképp.
Edigitálnál volt hannsg, de mivel én pécsi vagyok, futár, pixelhiba para miatt letettem a pesti rendelésről. (Találtam a helyi Elektro pontban 64500 -ér és lehordták, vannak árkülönbségek.)
Benq majdnem volt egy pécsi boltban, de állítólag törölték a forgalmazók mert kifutó termék.
Jött a hétvége, mivan nyitva, Média M. Bemegyek látom, tetszik, olvasgatok itt utána, hátha már valaki vett, de semmi info. Bevállaltam és nem bántam meg.
Ugyan úgy 3 napos pixelgari, 3 év másik gari, és szerintem gyönyörű a képe.
HDMI az nincs, de van DVI ami HDCP -s, majd átalakítózunk ha kell.
Amin meglepődtem, hogy leírása szerint ha dvi-n van összekötve lehet adni neki az 1920x1200as felbontást is.
Mivel a dvi kábel kántri függő, ez magyarországra ezek szerint nem jár, de ha lesz ilyenem kiprobálom.Kérdése valakinek van segítek.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey 49" Ívelt Gaming VA Monitor! 5120x1440 / 120Hz / 4ms
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest