- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Beszereztem egy A & N & A mikroszálas törlőkendőt, ezzel már tökéletesre lehet suvickolni a monitort
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Mivel tudnám csíkmentesen eltávolítani az ujjlenyomatokat, illetve foltokat a monitorom felületéről?
Próbáltam már kevés alkoholos ablaktisztítóval átitatott puha ruhát (amit adtak a monitorhoz), próbáltam kevés vízzel átitatott rongyot is, mindegyik csíkot hagy. Ha pedig utána a száraz ronggyal kicsit rányomva elkezdem törölni, az némiképp segít, de nem fogok 2-3 óráig suvickolni, csak azért, hogy ne legyen csíkos
-
nike_
addikt
Kész lett a #1 hsz. Elnézést a késlekedésekért. Most lesz berakva.
-
nike_
addikt
válasz
Terminator_ #11631 üzenetére
Szerintem még azt is írd oda, hogy grafikusoknak kifejezetten ajánlott
Ez majd vonzani fogja az embereket, grafikus monitor 30.000 Ft-ért? Szuper!
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Dell monitoroknál semmi konkrét infót nem találok a panel mizéria terén..
Van valami, hogy ha A03-as, akkor 5 jegyű kódot ad ki a szervizmenü, amit külön kell megnézetni vkivel, hogy milyen..
Most akkor hogy is van ez?
p.s: Ja, találtam egy olyat, hogy ha régebbi monitorod van, akkor az egyből megmondja, hogy milyen, ha S a vége akkor Samu (S-PVA), ha L akkor LG (S-IPS).
Egyáltalán ezt beleírjam, vagy csak a Samsung monitorokat?
-
nike_
addikt
válasz
Bator92 #11570 üzenetére
Figyu, most hiába kapod fel a vizet, minden monitornál vannak hibás szériák, szerintem csak az Eizo-nál nem, de annak meg nézd meg az árát..
Nekem speciel a 2232BW-m elsőre pixelhiba mentes és Samsung panelos lett.
Ez olyan, mint hogy ne vegyen senki Citroen-t mert láttam 3-at lerobbanva az út szélén...
-
nike_
addikt
Tényleg, a Mogen monitor/LCD TV kombó kijelzőkről mit tudtok?
Londonban láttam ilyet.
-
nike_
addikt
válasz
old_artist #11392 üzenetére
-
nike_
addikt
válasz
old_artist #11384 üzenetére
Azt hiszem a logikon is annyi garanciát adnak rá, amennyit a gyártó, csak az 1 év fölött már a gyártónál kell reklamálni. 1 évig náluk.
-
nike_
addikt
válasz
Asztee #11355 üzenetére
Szia!
Én egy Samu 2232BW boldog(!) tulaja vagyok.
iPontól rendeltem, samu panelos, 49.000 Ft + futárért szerintem bőven megérte.
Nekem egyáltalán nem TV-s a kinézete, teljesen jó, Zjunior is csak áradozik róla.
Igen, lakkfekete, hülye usereknek nem ajánlott, akik nem tudnak vigyázni a monitorra.
Szerintem nagyon megérte.
Üdv
-
nike_
addikt
válasz
Allanon25 #11349 üzenetére
Így igaz, a FSC nem valami jó szervizelés terén..
Szerintem grafikai munkára nem fogsz 60-80.000 Ft között 22-24"-os igazán jó monitort találni...
Alternatíváim:
Dell E228WFP: [link] 68.997 Ft
Lenovo L220X: [link] Talán ez még belefér, nagyon jó monitor: 90.000 Ft (FullHD, S-PVA panel, 1920×1200-as felbontás)
-
nike_
addikt
válasz
JamesHolden #11147 üzenetére
A szemedre kell hagyatkozni. De ezek viszont segítenek, pl. egy piros képet rak ki eléd, és akkor bogarászhatsz zöld és sárga pixelhibák után. Ha zöld a kép, akkor megint a másik kettő színt kell keresni, ha pedig sárga, akkor a zöldet és a pirosat.
-
nike_
addikt
-
nike_
addikt
Hogy lehet középre tenni a PH-t? A Gamepod jó nekem is.
Eagle16-nak volt ez a problémája, de nem találok rá választ...
-
nike_
addikt
Samsung panelos a 2232BW-m
Már megvan.
Amúgy AB-1002 a vége.
-
nike_
addikt
Persze, nekem tök mindegy milyen panel, ha nagyon szar lenne valamelyik az a Samsungnak sem érné meg... Tehát azért olyan szart nem csinálnak. Ha meg véletlenül a leggyengébbet kapod, akkor is bekalibráltatod párezerért, vagy beállítod magadnak fényviszony/szem alapján és kész, máris picit jobb lesz.
-
nike_
addikt
Megrendeltem a 2232BW-t
-
nike_
addikt
Szépen leírtad.
Erről a jelátalakításról már hallottam, hogy veszteséges, csak azt hittem ez nem számottevő, és még pluszban rájön a 75Hz (bár gondolom ez TFT-nél nem számít sokat). Még 1 láma kérdés, és befejeztem
: Ugye az igaz, hogy a TFT monitorok kevésbé rontják a szemet még 60Hz-en is a CRT-hez képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest