- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZionDUC
csendes tag
Sajna nem sikerült így sem.
Nyomkodtam mindkettőt, de csak villogott az Analog, majd Digital kisablak, és nem lett kép :S
Az érdekes az, hogy utána megpróbáltam VGA bemenettel is, és a Win logo előjött Analog jellel, de utána megint elvesztette a jelet, és nem is jött vissza. Tegnap legalább az mentTalán kuka ez a kártya...
Más:
Feltettem a drivert a CD-ről. Nézegettem a sémákat, és végül az Internet típusnál hagytam. Van valami lehetőség a képminőség javítására? Vagy van valakinek erre a típusra bevált beállítása? Vagy letölthető valahonnan ilyesmi? -
ZionDUC
csendes tag
Tegnap vettem egy Samsung 2253LW-t.
Van egy régi Riva TNT2-es kártyám, ami csak VGA-t tud. Ezzel is megy az 1680*1050-es felbontás, de a DVD film képe néha megcsúszik.
Betettem egy (szintén nem mai) Geforce FX 5200-es kártyát, aminek van DVI kimenete, de valamiért nem hajtja meg a monitort. Ennek a VGA kimenetével már megy szépen a DVD film, de olyan, mintha hullámozna a kép. Sima szövegnél is ugyan ilyen, mintha valami zavaró jelet ráküldene.Tudom, hogy kicsit megfoghatatlan, de találkozott már valaki hasonló problémával?
Mit kellene leellenőriznem, amivel kiderülhet, hogy miért nem talál jelet a DVI-vel a monitor? -
ZionDUC
csendes tag
válasz
mindfreak #12465 üzenetére
Köszi a linket.
Olyat lehet, hogy mielőtt kifizetem és hazaviszem, megnézem a leírtak alapján a menüben,
és ha nem Samsung paneleset akarnak adni, akkor nem veszem meg?Ha ez is CMO paneles lesz, akkor árban jobb a 2253LW, vagy megéri megvenni inkább a 2233BW-t szerintetek?
-
ZionDUC
csendes tag
válasz
old_artist #12462 üzenetére
Köszi az infót!
Itt is megkérdezem akkor, hogy a Samsung 2233BW monitorban is Samsung panel van-e.
2232BW-t szerettem volna venni, de ha lesz egyáltalán, akkor is csak jövő héten, és az áremelkedés tudatában inkább megvenném ezt. -
ZionDUC
csendes tag
válasz
old_artist #12238 üzenetére
Mit jelent pontosan a betűk elsimítása?
-
ZionDUC
csendes tag
válasz
old_artist #12212 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Pár hete olvasgatom ezt a fórumot, és nagyon értékelem a segítőkészségeteket, ezért mielőtt megveszem majd a monitort, mindenképpen megfogadom a tanácsaitokat.Itt van pl. a Samsung SyncMaster 2232BW, a Samsung SyncMaster 2253LW és a Samsung SyncMaster 2243NW monitor, amiben túl nagy különbséget nem látok (kivéve, hogy a harmadik nem tudja a DVI-D-t), de az eddigiek alapján ezeket nézegettem.
Ezt olvastam:
"Minden grafikus kártya ugyanis először digitális videojelet hoz létre, amelyet a VGA-portnál analóggá alakít át. Ezután az analóg jel eljut a modern monitorhoz, ahol visszaalakul digitális jellé. A DVI-D kiiktatja az analógra való át-, illetve az onnan való visszaalakítási eljárást, ezzel javítja a kapcsolat minőségét a forrás és a kijelző között."Nekem egy régi videókártyám van, mert játékra nem használom, így felmerült bennem a kérdés, hogy ki tudom-e használni a DVI-D-t, vagy ahhoz új kártyát is kell vennem. (vagy elég csak egy új kábel esetleg a kártya és a monitor közé?)
-
ZionDUC
csendes tag
válasz
old_artist #12199 üzenetére
Láttam, hogy többször is a Samsung monitorokat ajánljátok a 40-50.000-es árkategóriában.
Ennyivel jobbak, mint az LG, Acer, és társaik?Azért érdeklődök, mert én is szeretnék hamarosan venni egy monitort 40.000 körüli összegben. Főleg azért kellene az 1680 x 1050-as felbontás, hogy több póker asztal elférjen egyszerre, mert emellett csak filmnézésre és netezésre szoktam otthon használni a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Milyen processzort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest