- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #12124 üzenetére
Hát elképzelhető, hogy meg sem nézték akkor....sőt valószínű
Reméljük a következővel minden rendben lesz.....
Mikorra cserélik ki? Szerencsére az enyémnek nincs pixelhibája, de azért féltem, mert az előző monitoromon volt vagy 50 és most nem kamuból írom....nem hittem el, hogy ilyen létezik bekapcsoltam mondom végre...aztán majdnem elsírtam magam
-
Rusher
őstag
Na megnéztem én is a monitort milyen paneles: M-TW20H0CLA-1001.0. Most akkor ez AU Optronics....és akkor ez mit jelent?
-
Rusher
őstag
válasz
mindfreak #12036 üzenetére
Oks köszi
Miért fontos a fényerő és kontraszt levétele? Így jön csak elő a szervízmenü? És akkor nem kell kikapcsolni és menüt nyomni csak amit leírtál? Tehát ha A-val kezdődik a második számsor akkor Samsung....na este megnézem kiváncsi vagyok rá...
sid.: Rc211v Az elejétől fogva ezt néztem ki és általában olyan vagyok amit először úgy látok, hogy na ez igen akkor az is lesz....nagyon jó gyönyörű szép monitor sztem és pont jó a méret is jó, hogy nem nagyobbat vettem
Biztos tetszeni fog neked is....
-
Rusher
őstag
Ezt majd megnézem én is, hogy milyen panel, de mit jelent az amit pl. a kolléga leírt betű és számok? (a 22W-t értem) Mikor jó vagy honnan tudom, hogy mikor jó? Van valami táblázatszerűség ahol ez le van írva? Nálam szerencsére nem vészes a bevilágítás....elég elenyésző.
-
Rusher
őstag
válasz
ProEvoFan #11985 üzenetére
Igen az....
krva jó ekkora widescreen képen játszani....Warhead .....
Nekem elég a 20" bőven simán nagynak mondanám a 17" után 2-3m-ről is simán lehet rajta filmet nézni....
FDToth Igen...jókat olvastam én is róla és igazából ezt is néztem ki csak hát ki tudja esetleg egy másik nem-e jobb vagy valami...aztán elhatároztam nekem ez kell és kész.....na meg ez tetszett amúgy is a legjobban...gyönyörűen néz ki még mindig nem bírtam betellni vele
Viperator Azt nem bánnád meg sztem....ja és lehet azt olcsóbban is kapni.....
-
Rusher
őstag
válasz
FDToth #11974 üzenetére
Szia!
Nem ez csak sima...én csak számitógéphez használom így annyira nincs szerepe sem a HDMI-nek sem a DVB-T tunernek(amúgy sincs sok szerepe) a monitor meg nem Full HD-s....még ha az lenne akkor azt vettem volna, de így.....egyébként a 720p-s filmek gyönyörűek rajta a játékról nem is beszélve...nagyon jó ekkora képernyőn játszani
Nagyon jó kis monitor a bevilágítás sem vészes abszolút és elég jók a feketéi is....nem fogod megbánni sztem
Csináltam 1-2 képet [link] [link] [link]
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11885 üzenetére
Hello!
Na vettem egy T200-at ma üzemeltem be és csak azt tudom mondani, hogy nem tudok vele betellni
Gyönyörű a képe, éles, jók a színek, semmi lag utánhúzás játékoknál...filmeknél gyak. ugyanez hibátlan a kép kellően jó ez a 20" méret...HD filmek tökéletesek...
A moncsi egyébként nagyon szép ez a bordó fekete dizájn és olyan mintha egy üvegből lenne az eleje, érintésre reagáló bekapcsológomb diszkrét bordó megvilágítással....szóval nem bántam meg..
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11879 üzenetére
Én sztem el is döntöttem.....jó az ára, szép nagyon és állítólag nem nagyon mosódik a képe játékoknál mozgás közben....a mostanimnál biztos szebb a képe és nekem a mostani is megfelel
Akkor ezt jól megbeszéltük
-
Rusher
őstag
Persze kereső....csak a találat többnyire ugyanaz: melyiket érdemes venni?
Viccen kívül többen a T200-ra szavaznak és külföldi oldalakon is jókat írnak róla, a 2032BW-ről korántsem olyan jókat az kilőve nálam igazából nem is volt tervben, hogy olyat vegyek....sztem T200 lesz
Most egy 17"-os van...nekem elég a 20", mert kb. 1-1.5m-ről nézem az asztalon előttem és oda nem kell nagyobb.
-
Rusher
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11856 üzenetére
Igen láttam...csak választ nem
Valaki tudna nekünk tanácsot adni? Help pls #11851
-
Rusher
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni/tanácsot adni? Szeretnék egy 20"-os widescreen monitort venni és lenne két/három jelöltem ami tetszik nagyjából azonos paraméterekkel rendelkeznek. Samsung 2053BW, Samsung 2032BW és a T200 melyiket lenne érdemesebb? Valakinek van tapasztalata esetleg? A T200 felé húz a szívem, mert az újabb meg picivel jobban tetszik a design-a szép bordós-fekete, de persze mindegyik szép nem elsődleges szempont tehát nem a külső alapján dönteném el hanem a kép minősége alapján.
Úgy hallottam, hogy ezeknél a 20" monitoroknál elég gáz már az elmosódás mozgás közben, de lehet rosszul tudom....egy sima szép éles képet szeretnék szép színekkel elmosódás és utánhúzás nélkül....melyiket lenne érdemes? Hallottam azt is, hogy a 2032BW állítólag az egyik legjobb ott a legkisebb az elmosódás és szép a kép is......
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GN800 (IPS/2K/144Hz)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged