- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor beléptem a szervíz menübe, volt egy olyan pont, hogy panel ch. no. Ez nem tudom mit jelent, de azt hittem, hogy a menü gombbal ki tudok lépni lépni a szervíz menüből, így azt tartottam nyomva. Szóval a gond az, hogy a panel ch. no. 1-ről felment 7-re, ahogy mindig próbáltam kilépni a szervíz menüből. Remélem ez nem gond??? Vagy hogyan állítsam vissza? Az AUO panel amúgy nagyon rossznak számít?
-
Megvan a monitorom, Samsung T200 személyében. 17-es LG CRT-ről váltottam. Egyszerűen fantasztikus. Nem értek az LCD monitorokhoz, de nekem alap beállításokon is gyönyörű képe van. Az eizo tesztprogrammal kerestem hibás pixeleket, de nem találtam (hál' istennek). Az ugye egyből meglátszana??? Játékokat még nem próbáltam, de a színek csodálatosan élénkek. A monitor külsejéről annyit, hogy a képek nem adják vissza a valóságot, mert így élőben még szebb. Ha valakinek valami kérdése van, az tegye fel bátran.
-
válasz
johnny82 #11188 üzenetére
Na csak nem T220 lesz,mert olyan bamba vagyok, hogy azt meg sem néztem, hogy mekkora is a monitor. Miután megnéztem a gyártó honlapján a méreteit, kiderült, hogy alig férne el az asztalomon, így a kisebb modell, a T200 mellett döntöttem. Már meg is rendeltem, remélem szerdára itt lesz.
-
-
Sziasztok! Holnap szeretném megrendelni a következő monitoromat. 17-es LG CRT-ről váltok. A választás nagyon nehéz. A max keret 55-60e jó magyar forint. Először 2043BW-t néztem, majd olvastam, hogy a 2053-asok jobbak. Ipon teszten 2253LW nagyon jól szerepelt, megtetszett, nem is drága. Igaz-e az, hogy a 20"-os monitoroknak kisebb a bevilágítása? Mert ha igen, akkor a T200 is jó választás lehet, mert a T220-at lehúzták nagyon Ipon teszten. Előre mondom, hogy 2232BW-m nem lesz, mert Samsung panel ide vagy oda, nekem nagyon nem gyere be a kinézete. 2253-as sorozat és a T200-T220 egyaránt tetszik külsőre. Általános felhasználásra lenne, játékra főként, valamint internet. Semmi extra képszerkesztő progi vagy ilyesmi. Nekem talán a legfontosabb, hogy ne legyen nagy bevilágítása, mert engem tuti zavarna! Szóval szerintetek melyiket vegyem?! Légyszi írjatok le bármit, amiről úgy gondoljátok, hogy segíthet! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged