- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZEN1TH
őstag
válasz
Apophis #7287 üzenetére
Hát figyelj, nekem most nagyon tetszik, nem feltétlen az a helyzet h nem jó játékra a tft-t, persze mezei játékra mindenképpen jó, de ha nem vagy kényes és jól be tudod állítani akkor tökéletes is lehet. 60hz-el meg azért volt bajom mert a CS másképp viselkedik különböző értékeknél. 100 on nyomtam crtvel, aztán 60tft-n nagyon gáz volt, de most a 75 el majdnem olyan mint crtn, max a vsync miatt nem olyan, de teljesen korrekt. Nem bántam meg h megvettem a 223bw-t. Egyébként alig van bevilágítása, filmezni meg isten király, meg hát ugye wide.
-
ZEN1TH
őstag
Nah 960*600 nem felelt meg mert csak 60hz en megy ;[ mint a wide felbontások többnyire ahogy néztem, szóval beraktam a CS-t 800*600-ba. Kis torzulás de egyáltalán nem vészes, simán játszható komolyabb szinten is. 75hz, nos ég és föld a különbség 60hz hez képest, sokkal játszhatóbbá vállt. Esetleg mi van akkor ha mondjuk 75hz re felhuzom 960*600 ban ? csak 60at bír elvileg. CRT-nél simán nem gond ha húz rajta az ember 20-30hz et, de nem tudom h ugyan ez a helyzet tftnél is.
-
-
ZEN1TH
őstag
Nah cső, végül szombaton a kezemben tarthattam a 223BW-t. Első benyomás beszerelés után : Bmeg de nagy ! Nagyon szép képe van, persze dvi-n kötöttem a gépre, a menü könnyen kezelhető, és persze külsőleg is nagyon király. Nah akkor irány a játék. Counter-Strike v 1.6, iszonyat durva volt először ekkora képen játszani. Semmi gond a belátással, pedig 30-40cm ről nézem. Kicsit fura volt először vsync nélkül játszani, már megszoktam a crt-n. Egyébként semmi gond nem volt vele se játékban, sem pedig azon kívül. Akik 223bw és 226bw között vacilálnak azoknak mondanám, hogy egyáltalán nem kell félni a 223bwtől nagyon jó választás ez is. Nemtudom mennyire látnám az 5 és 2ms közötti különbséget de már nem is érdekel, nagyon tetszik a mostani. Persze még szoknom kell, 4 éve crtn játszom, tftn kicsit másképpen kell lőni, meg a kép mozgása is más. Összességében elmondhatom hogy nagyon elégedett vagyok. Más játékokban még nem próbáltam, de valszeg farcry-on fogom, az éppen van itthon. Nem tudom milyen panel van benne, de ha érdekel valakit akkor megnézem
Emberek vegyetek ilyet !
-
ZEN1TH
őstag
pénteken érkezik a 223bw-m, már nagyon várom !
-
ZEN1TH
őstag
Sziasztok
Nagyon szemezek egy 223BW-vel, de még nem vagyok biztos benne h wideot kellene venni. Gyakorlatilag csak Counter-Strike 1.6-al játszom, és nem akarok 1600* akármilyen nagy felbontásban lövöldözni mert kapok 2 füstöt és lemegy az fps 100 alá. ( nagyon fontos hogy konstans 100fps legyen ) A kérdésem az lenne hogy mondjuk 800*600 vagy 1024*768 ban mennyire gáz játszani. Többen mondták hogy nem vészes, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. Esetleg aki csézik még wideon az felvilágosíthat. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest