- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
válasz
bossvico #12140 üzenetére
húúú,ez nagy érvágás volt számomra
Te még sztem sem láttál egy komolyabb diamontron,tinitron csöves crt monitort.
Akkor a színhűségről el is kezdhetnénk vitatkozni...vagyis nem...Mit gondolsz én miért variálom a most vásárolt HP monitorom,miért baszogok a beállításokkal napokat?
Mert még most is az a véleményem,hogy meg sem közelíti színhűségben az iiyama crt-m.
Az,hogy élémkek a színek??az nagy érv
Nekem meg ez a fő bajom,mert nem valós így,node már sokat javítottam,de még mindig van kis eltérés.Ha nem lenne nagy szükségem a képgeometria pontosságára,amiben egyértelmű,hogy rosszabb a crt,nem is váltottam volna -
old_artist
addikt
válasz
bossvico #11714 üzenetére
Üdv!
DVI nélkül
- a betüknél és pár alkalmazásnál irritáló képeket fogsz kapni - pl. szintöréseket!
- tovább menve aránytorzulások (helytelen beállításokból adódóan is, néha képtelenség normális geometriát arányosságot elérni/képezni)
- és itt még bővebben olvashatsz a DVI-ről! -
zorius
tag
válasz
bossvico #11114 üzenetére
Igazad van, én is így gondoltam.
Én megnéztem akkor, de egy porszemnyi cuccot nem vesz észre az ember izgalmában, és otthon is csak később derült ki, melyik szennyeződés, melyik nem.
Én nem kötözködni akarok, igazából nem is látszik nagyon, főleg szemből nem, de akkor is egy kb 2 pixelnyi szabályszerű szúrásnyom, amit én még ha akartam volna, sem tudtam volna okozni.
És még ha játék, film közben észrevehetetlen, akkor is ott van, és ezzel kell élnem, hogy hiába vigyázok mindenemre, ha már eleve sérült
Elhoztam magammal szépen becsomagolva, szóval du viszem vissza, és ahogy mondtad, normnálisan előadom, mert végül is ők sem tehetnek róla, meg a nagykerrel is meg kell majd vívniuk a csatát, de ez legyen az ő gondjuk.UI.: a legdühítőbb, hogy no pixelhiba, és lehet, hogy nem is lesz. De amit kapnék helyette? Meg ahelyett?
-
bszotak
tag
válasz
bossvico #10953 üzenetére
"gyárban is komolyan ellenőrzik"
Sajnos ezt én eddig nem tapasztaltam a Samsungnál. 3-ból 3 pixelhibás, és mivel a 931BW (amilyet vettem) kifutó széria, alig akad belőle csere-készülék.
Korábban jókat olvastam erről a típusról, esetleg egyéb 19"-os (DVI-os, 50 ezer alatti) szélesvásznúból melyeket ajánlanátok?
Köszi
-
Keksz
senior tag
válasz
bossvico #10810 üzenetére
Felvettem ezt a monitort is a kiszemeltek közé.
LG W2242T vagy SAMSUNG 2253LW
LG W2252TQ-PF vagy SAMSUNG 2253BW
vagy Philips 220CWHa vkinek még van 5lete ilyen 50-60ezer körülig akkor jöhet.
(UI: bár legszívesebben egy IBM L220x lenne az idális, de az 85ezer és sok a pixelhibás közte!)
-
mindfreak
őstag
válasz
bossvico #10810 üzenetére
Itt van egy kis review a monitorodról: Philips 220CW
Mennyibe került? Ha tudnám, hogy a helyi MM-be is van, akkor még ma megvenném.
Lehet, hogy el is nézek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest