- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
válasz
pschio #11229 üzenetére
Megvettem a gyönyörűséget:
85k volt. Nagyon szép képe van és gyors. Hatalmas a 26"colos (66cm) átmérőjével. Van rajta D-SUB, DVI és HDMI bemenet. 2 apró beépített hangszóró. Tökéletesen elégedett vagyok, mindössze egy apró szépséghibát tudok felróni a gyártónak: nem adtak DVI kábelt csak D-SUB-ot.
De ez legyen a legnagyobb baja. Ennyi pénzért ajándék volt, főleg úgy, hogy 3 év garancia van rá!
-
pschio
őstag
-
pschio
őstag
ha jol latom 226bw-d van. en is ezt neztem ki magamnak. de nem akarom megvenni ha nem lehet ki be kapcsolgatni ezt a funkciot. az itteni ph-s teszben lathato filmes kisvideonal lathato hirtelen sotetedes es vilagosodas annyira elkepesztoen zavaro hogy ilyen "funcionalitasu" tft-t nem akarok venni.
226bw-nel tapasztaltal ilyet? mint a kisvideon lathato jelenseg?
-
pschio
őstag
a dinamikus kontrasz ki-be kapcsolhato a tftknel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged