- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
laci666 #7992 üzenetére
Próbáld meg te is finoman megnyomkodni, hátha rendbejön. Hatásos, sok embernek bejött.
Ha meg nincs elég pixelhiba tedd tönkre úgy, hogy erősen szétnyomkdod itt-ott, és lesz vagy 10-20
Tuti, ha nekem lenne pixelhibám, és annyi már, hogy zavarna, és még nem cserélnék, tuti megpróbálnám direkt tönkretenni valamilyen módon. Ne hallgass rám
-
laci666
senior tag
válasz
laci666 #7985 üzenetére
Felhívtam az ACER központi szervizét(PCX webáruház átirányitott oda)
És ekkor jött a fekete leveshogy ez a 30 napos Acer pixelgarancia 4 hibás pixel per milliót jelent,mondtam a csávonak hogy ne már nekem nem igy mondták az üzletbe.Én úgy tudtam hogy 1 hibás pixelkor is cserélnek.Elkezdi,hogy akkor félretájékoztattak.
Mondom köszi szépen akkor minek fizetem 30 napos pixel garanciát.
Hablatyolt nekem még ott össze vissza és utána letettem mérgembe
Itt van az Acer pixel hiba irány elve.
LinkCsak azt nem értem hogy ha nincs ez a 30 napos pixelgarancia akkoris 4 hibás pixel per milliót pixel után is garanciálisan cserélnek rendesen a 2 év gar alatt.
Amúgy meg tök észrevehetetlen ez az 1 pixel hiba de azért ott árválkodik és van,én meg abba a hittben voltam hogy cserélnek.
Nem akkarom szidni a moncsit mert nekem nagyon tetszik csak hát most így jött ki. -
Turmoil
senior tag
-
pimmi
senior tag
-
ProdyG
őstag
válasz
laci666 #6453 üzenetére
most vettem egy 22 colos LG-t, szerintem minden téren király. nem lesz sok a 22 col, hidd el
a játékok nagy része meg támogatja a wide felbontásokat, így általában nincsenek elnyújtva. az új játékok sztem meg kivétel nélkül támogatni fogják már ezt a dolgot.
egy 3850-es videókari simán bírni fogja a natív felbontást is. nekem x1900GT-m van, 1680x1050 elég necces, de 1440x900-ban megy minden tökéletesen. játékoknál sztem annyira nem számít, hogy ha nem natív felbontásban nyomod, nem nagyon látszik h csúnyább a kép. -
pimmi
senior tag
válasz
laci666 #6445 üzenetére
Hát én annyiban tudok segíteni ,hogy ma végigjártam egy pár boltot, 19" wide ügyben.
A jelenlegi moncsim egy 17" acer, de ugy indultam neki hogy acer nem kell többet, de aztán megváltozott a véleményem, több típust megnézve az acerek nagyon szépek, és a képük mondhatni mindent vitt, talán a samuk voltak ott. -
Croatush
tag
válasz
laci666 #6445 üzenetére
Én adok egy szavazatot erre:
Acer X223W
És ajánlom még ezt:
Asus VW222SSztem ez a két monitor amik közül nem lehet választani
Asus 3ms-al jobb, de az már nem sokat számít odalent, de Acer 500al jobb kontrasztot ad ami megint csak nem valami nagy külömbség ilyen méretekben. A pár ezer forint dönthet ha úgy gondolod, de a dizájt is érdemes megvizsgálni (ami ismételten nem valami nagy eltérés)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest