- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
johnny82 #11294 üzenetére
Na én ezt az értéket most nem tudom állítani valamiért... Viszont a HotPlugTime-ot igen, és az is felment 50ig, és utána kezdődött előlről. Nekem olyasmi rémlik, hogy régen amikor azt én is elállítottam, akkor 15 körül kezdődött előlről. Amúgy nekem az 2-esen van, és nem tudom most állítani.
Szerintem tuti az is visszaáll majd 0-ra, nem tudom a te monitorodban mennyi annak a maximuma.
Örömmel jelentem, hogy a monitoromban már 3077óra (kb 128 nap) üzemidő van, és tökéletesen működik.
-
Furky
őstag
válasz
johnny82 #11291 üzenetére
Menj vissza oda, és állítsad az eredeti értékre vissza, ahogy növelted, egy idő után visszaáll nullára, nem lehet azt csökkenteni, azt hiszem 14, vagy 15 után jön a nulla ismét... Nem emlékszem már rá pontosan, a lényeg, hogy körbe megy
Az AUO dehogy rossz panel, ha rossz lenne, a Samsung sem adná hozzá a nevét. Az AUO is, pont ahogy a CMO is rengeteg más, nagy nevű cégek monitoraiba szállítja paneleit. És az AUO is az egyik legnagyobb panelgyártó cég a Földön. Nem tudom pontosan már, hogy hogyan helyezkednek el helyezés szerint, de ha jól emlékszem az első négy helyen ezek állnak: LG.Philips, Samsung, AUO, CMO, hogy melyik sorrendben, arra már nem emlékszem. De még az is lehet, hogy a Samsung nincs is benne az első 4ben... homályosan emlékszem csak erre -
Furky
őstag
válasz
johnny82 #11277 üzenetére
A pixelhiba az bármikor előjöhet, ezért érdemes az első 3 napban folyamatosan ránézni ilyen progival, és minél többet járatni a monitort is. Mondjuk megnézheted 3-4-5 óránként a progival, hátha látsz valamit. 3 nap után viszont egyáltalán nem érdemes vele foglalkozni, mert akkor már csak bizonyos számú pixelhiba felett cserélik. Az a bizonyos szám meg akkora, hogy azt úgyis kiszúrod előbb-utóbb, ha annyi előjönne, viszont ha csak 1-et találsz, mert kerested direkt, akkor mindig tudni fogod már, hogy ott van, és idegesíteni fog, mindig odatéved a szemed, stb... Szal 3 nap után ne keresd
-
válasz
johnny82 #11188 üzenetére
Na csak nem T220 lesz,mert olyan bamba vagyok, hogy azt meg sem néztem, hogy mekkora is a monitor. Miután megnéztem a gyártó honlapján a méreteit, kiderült, hogy alig férne el az asztalomon, így a kisebb modell, a T200 mellett döntöttem. Már meg is rendeltem, remélem szerdára itt lesz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
johnny82 #11177 üzenetére
Ha kisebb is, egyszerűen fizikai okokból: kisebb felületet könnyebb egyenletesen megvilágítani, mint egy nagyobbat. Amúgy leszámítva a teljesen egyszínű képernyőt (amit normális használat esetén ritkán látsz) sokkal jobban érvényesül a látószög hatása, mint a bevilágításé (amit gyakorlatilag nem is látsz, csak nagyon durva esetekben).
MOD: megnéztem az ipon-os tesztet... azt vedd figyelembe, hogy amit ott látsz bevilágítésos kép, az nagyon nagy záridővel készült, épp azért, hogy látszódjon egyáltalán valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest