- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
axlfsi #23238 üzenetére
Igazából a mostani dz módi a következő:
Deadeye fullos smart coverben és fullos pulse-al. Esélye sincs az embernek. Ha kimozdulnak smartból akkor van sansz leszedni őket. A probléma ott kezdődik ha okosságot is használnak. Nem sebződnek de iszonyat a dps. Sajnos egyre több ilyen banda van. Megy a zene a háttérben meg a cyka blyat.
Egy normális csapathoz egy taktikus reclaimer pulseal meg smartal nagyon jó. A többi lehet úgy dps karakter.
-
Paradroid87
újonc
válasz
axlfsi #22727 üzenetére
(bocs, nem válasz akart lenni)
A tegnap esti játék eredménye: katt
Ez volt a legsimább, többet pedig nem akartam az idegrendszeremet csesztetni (egyelőre), így is nagyon felhúztam magamat. Az se jó, ha én szúrom el, de még okés. Az AI néha(?) minősíthetetlen (tényleg az ember azt érzi, hogy semmi célja nincs a gépnek, csak hogy az agyadra menjen), még ezt is lenyelem. Viszont legalább az alap funkciók működhetnének a játékban. Nem tudom ki mihez szokott, de engem kicsinál, hogy lenyomok egy gombot és ilyen másodperces késés van, nem tudok két órát játszani anélkül, hogy ne menne el a hang (ilyenkor ugye teljesen ki kell lépni a cuccból), a lag miatt döglött ellenfelek nyírnak ki, nem jelzi a gránátot a játék, stb. És nem akadok bele ilyenekbe minden percben, de egyedül az emberfia egy-egy ilyen miatt kezdheti elölről. Konkrétan ilyenkor jön ki csapat nélkül, hogy technikai szempontból mennyire gyenge állapotban van a játék. Ami azért is kár, mert amúgy veszett szórakoztató tud még mindig lenni (és emiatt sokszor el lehet nézni ezeket a dolgokat, de azért időnként betelik a pohár).
-
arnikusz
veterán
válasz
axlfsi #22646 üzenetére
Írták, más fórumokon még, hogy DZ lezárt láda, vagy Boss.
Undergroundban biztos nem, mert egy karaktert megcsináltam és most meg a másik van soron és egyszer sem, max. MP5.
Még season pass supply ládából láttam, hogy mutogatta egy szerencsés.
Vagy, ha egyszer DZ fegyverboltban beteszik, de majd rossz talentekkel, blueprintre ne is számítsunk, tekintve, hogy az elmúlt hónapban csak MP7-et láttam youtbe videokon DZ -ben MA1mellett, meg Alphabridge 4-es bónusza miatt is sokan használják egyik SMG-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest