- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
BasketWink
tag
a páncélt és az életet nehéz össze hasonlítani moboknál mert pl m870-essel 2-3 lövéssel lekapom a páncélt de általában 1 lövéssel full hpról elviszem pl a napi legkönnyebb bosst (rekord eddig 2 lövés volt[1 páncél + némi hp és 1 a maradékra] de akkor pulse + smart cover + mellette voltam kb 1-2 méterre és fejre ment mind a 2 lövés)
-
BasketWink
tag
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
lehet ő is úgy járt mint én ma 2X is, dz-ben átestem a földön majd reload után a safehousban haldokoltam -.-"
amúgy ma DZ-ben belefutottam 3 magyarba akik véletlen tarkón vágtak sniperrel mert NPC-nek néztek
megpróbáltak össze szedni de mivel rough volt mind a 3 nem engedte a rendszer nekik
de aztán együtt bandáztunk miután sikerült életet lehelnem a mikibe és szólni nekik hogy magyar vagyok
-
BasketWink
tag
válasz
Anonymus23 #15703 üzenetére
én dzben vagyok 7 óta, bár egyedül nem túl izgalmas
-
BasketWink
tag
este egy falcon-t kipróbálnék ha van pár tapasztaltab játékosnak kedve akkor kb 7-től fenn leszek BasketWink néven játékban
-
BasketWink
tag
Hali, én is csatlakoznék az előttem csapatot keresőkhöz.
Játékban BasketWink néven találhattok meg. 30-as szint és 35-ös DZ szint 113-as GS.Főleg hétvégente játszok illetve hétköznap néha este felé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Interactive Brokers társalgó
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Thin 15 B12VE 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest