- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17659 üzenetére
De amúgy annyira nem bonyolult, csak el kéne olvasni, hogy mit ír ki a játék. Bemész a karakterlapra, letekersz a páncélig és a % alatt szépen ki van írva magyarul, hogy a FEGYVERSEBZÉS ellen véd.
Az exotic sebződés elleni védelem pedig értelemszerűen mindenféle tűz, gáz, robbanás (sticky bomb, egyéb képesség sebzések) ellen jó.
Ezért lehet remek alternatíva a magas armor mellé 2-es Final Measure setet hordani, aminek a 2-es bónusza +50% exotic damage resist
-
válasz
toughness = hp/(1-armor%)
az armor% megmondja, hogy a beérkező kinetikus sebzésből mennyit nyel el a felszerelésed (feltéve hogy más elnyelő hatás nem érvényesül). a maradékot eddig a játék levonta a hp-dből. -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Én azt hittem, meg mintha azt is írná, hogy adott százalékát fogja fel a páncél a sebzésnek amit benyelsz. Ha nem így van akkor bocs és lapítok.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17650 üzenetére
Az armor pont a lovesek ellen ved, valaki nagyon felreinformalt.
@Recska
Hat igen, langszoro es shoti ellen semmi nem ved igazancsak a tavolsag. Tuz ellen azert mondjuk kicsit segit az egzotikus sebzestures.
-
válasz
az armor golyó ellen van. minden más exotic.
-
Hzoltan969
tag
válasz
Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása...
Pont arra nincs hatással, ezért is sebeznek ekkorát pl. a lángszórósok.
-
duvi
nagyúr
válasz
"Mondjuk eddig azt mondták (nem jól emlékszem?), hogy az armornak csak az egzotikus sebzésre van hatása"
- Lehet, hogy én tudom rosszul, de az armor a fizikai sebzést csökkenti. Az egzotikus védelemre a gear statok között találsz dedikált képességet."be kell menni a DZ-be megint, mert csak ott esnek 240-es cuccok,"
- Tegnap végigtoltuk a heti küldiket és 4db 240-es set item esett + 204-es fegyverek. -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17646 üzenetére
Azt is nezd, hogy mennyi az armor, sokat szamit, hiaba tolod fentebb sima staminaval a toughnesst ha az armor 50%, fekudni fogsz hamar. Legalabb 65% legyen.
-
válasz
Anonymus23 #17644 üzenetére
Ezek a behemot piritosok a q epuletben viccesek xD
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #17591 üzenetére
DZ 5-6ban kevesebb a rugó. Nem lehet már úgy futkosni mint előtte mert a 34 mobok leszednek ha át akarsz futni közöttük. Persze ez 201+ csoportra vonatkozik. De oda viszont csak csapatban ajánlott menni.
-
sith7
félisten
válasz
lepkefing ? nekem 70k
-
arnikusz
veterán
válasz
DZ05 weapon mods és ha jól emlékszem 141.000. dz.credit én is erre gyűjtök.
Az először megvett Vectorból még nem sikerül 12K sebességűt csinálni, a múlt heti 204GS a bázisból volt 13K felett, de rossz talentekkel, így ahogy a többiek írták lehet hogy dob jobbat a DZ és olvastam is ilyet.Napi HVT-ben 15 intel Brock Finster ad 25 PxC-t és az NPC-k dobtak (nem nekem- majd este) 4DB 214GS és 2db 191 GS zöld geart, így azt érdemes megnézni.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #17429 üzenetére
Óvatosan ezekkel a gondolatokkal, mert már izzítják a billogot és te is kapsz. Utána meg majd maró gyúnnyal körítve fogják a kiragadott szavaidat ismételgetni.
(#17431) duvi Kár pedig reméltem, hogy a HVT-kel felzárkózhatnak a nem szervezett csoportokkal játszó emberek, kár érte. Mondjuk meg nem lepődtem, mindig csinálják a műsort, de mindig kiderül, hogy nem úgy fog működni, lófaszt sem kapsz, nemhogy lootot.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #17429 üzenetére
Nem sírdogálni akartam! Felnőtt vagyok, történt már rosszabb is velem az életben(nem lőttek le
)! De sajnos kicsit nehezen tudok ezzel megbékélni, mert napi 1-2 órám, ha van akkor már jó játszani. Ezek meg egész nap rajta vannak és elveszik a nehezen megkeresett dolgaimat és a kedvemet. Bár már ez is megint sírás. Jogos, akinek ez nem tetszik az vagy ne menjen be, inkább játsszon gazdálkodj okosan-t!
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #17392 üzenetére
Tegnap én 10 szintet fejlődtem egy perc alatt a DZ-ben, igaz én a 30-as nullás karakterrel mentem be
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17102 üzenetére
Ok, akkor marad a 3as set.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #17089 üzenetére
Persze ezt vagom, nem is baj ez. Azert mondom h lehet inkabb 3 sentry 3 striker lesz testhezallobb, esetleg meg a predatort becuppantom idonkent, mert en az AK-t nagyon szeretem.
Assault rifle amugy az fog meg markolni 4es sentry bonusnal?
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17097 üzenetére
Én meg csak azt próbáltam eddig is leírni, hogy kivétel nélkül minden nap ilyen élményekben van részem és ezért nem értek egyet azokkal, akik szerint nem lehet élvezetes a játék. Nyilván minket is sokszor elpicsáznak, 1 hitelnek csalók, stb. de meg lehet tanulni elkerülni az ilyen helyzeteket. A csalókat jelenteni kell, videót rögzíteni róluk, servert váltani és kész. Nyilván, ha egy teljes csapat 190 vagy kisebb gearben megy, akkor többször találkozik túlgearelt csapattal, de 200+-ban sztem már nem annyira jelentős az előny. főleg most jön az új bracket, talán kicsit javul a helyzet.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17075 üzenetére
Te. Igazából hetek óta magyarázom ezt, hogy meg kell tanulni élménnyé alakítni a rendszert és nem egyedül játszva várni, hogy mikor gankelnek le
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #17080 üzenetére
Jó is az , majd ha jön a nagy lángszórós Boss, én is felgyújtom azzal, aztán nézhet
"kölcsönkenyér ... "
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #17075 üzenetére
Az szép egy Dz volt
Falcon nem kicsit volt bugos
... már azt hittem elromlott az egerem
, én se tudtam lőni ... a program hackelt minket
szerk.
Egonyolc
Mihez kezdesz egy 204 - es pisztollyal ?
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Anonymus23 #17012 üzenetére
Mi 2 haverral voltunk bent tegnap, meg egy randommal ...
Papírforma szerint lement a 15 round, haverommal vittük a bombát 3-szor, random srác esett - kelt a pitben, de legalább CC-zte az egyik oldalt ...
15-ik roundnál kiszaladtam a bombás arcért, de bagatell hiba volt, rámspawnolt az újabb kör, és megöltek ... semmi gond, szépen leputtyogtatják a javát, aztán kijönnek felkelteni ... Erre a random arc gondolt egyet, kiszaladt a bombáért, majd befutott vele 4 Elite heavy közé, és meghalt ...
wipe ...
Következő körben bejött mellénk egy srác 206-os gear score-al, ment minden szépen a 3-ik bombáig, ahol gondolt egyet a srác, és elfutott felrakni a bombát a spawn alatt, anélkül, hogy kikapcsolta volna a turretet ... Persze nekünk meg a nyakunkba szakadt egyszerre az összes shotis, szóval mentünk szépen Destiny-zni ...
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #16960 üzenetére
Igazán Köszönöm!
-
macy
addikt
válasz
Anonymus23 #16963 üzenetére
Szeva, amúgy microby vagyok demizsonban
Tudom én azt, csak nem nagyon járok dz-be.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Anonymus23 #16957 üzenetére
Mi lehet jó 3 talent e M1A-joz, ha craftolok?
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #16950 üzenetére
Milyen fegyverrel van annyi? Típis? Talentek?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16950 üzenetére
semmi gond
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #16945 üzenetére
Ahogy sith írja ez strike+pulse mellett ennyi. :/
Ott is van a képen, direkt így csináltam a képet.Most módosítottam pár fegyver alkatrészt és most 170 felett jött ki kicsivel.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16945 üzenetére
Nekem fullos strike-al critel a lőtéren 178-at,
ez is fullos strike - al van + pulse, és így 167 ...
-
válasz
Anonymus23 #16923 üzenetére
Jaja. Amugy nem is emlekszem, lottem-e valaha elsonek. Termszetesen biztos, csak nagyon ritkan.
Legsurubben a tuzes golyom a rugova valasom oka. Rakuldom a rugokra, csak sajnos elegge nagy hatosugara van. Es megsebzi a korulotte levo playereket is. Ebben az a kellemetlen, hogy a playerek megfordulnak, es agyonlonek. Sticky ugyanez.
Amugy menjn1 kort Whitetigerrel es demmerrel. Belepsz es 10 perc max amig kapsz egy manhuntot. Vagy annyi sem...
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16929 üzenetére
Nem erről van szó. Nem ellentmondás. Nagyon sok ember van, aki igényli a pvp-t, de nem mer/nem akar rogue lenni. Nem akar kockáztatni, csak a biztosra megy. Rengeteg ember van, aki rögtön rámozdul ha rogue-ot lát a mapen, és amint lejár a rogue timer, hagyja őket elmenni mosolyogva. Ilyenkor, amikor mindenki készenlétben várja a rogue-okat, vagy vársz örökké, vagy keresel más szervert, vagy bevállalod, hogy rogue leszel és máris van a többieknek kire támadniuk. Nem kell folyton fekete és fehérben látni mindent, hogy a rogue csak rossz lehet és a nem rogue csak jó. Sok emberrel találkoztam akire vagy én írtam rá mikor rogue volt, vagy más irt én rám, amikor mi voltunk azok és megbeszéltük, hogy milyen jót harcoltunk. Nem egyet fel is vettem friendlistre és néha játszunk együtt. Vagy akár DZ csatin hergeljük egymást és beszélünk.
-
válasz
egyszerű a megoldás a problémádra: ne menj be dzbe. egyáltalán. és akkor nem fog más játékos lelőni. se szembe, se hátba, sehogy.
-
kovimester
aktív tag
válasz
+1 jól mondod
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #16922 üzenetére
nincs is azzal baj, kijöttünk, szembeálltunk velük, és elkezdtünk tapsolni
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Mit lehet tenni ha nincs elég bátor rogue jelölt és unatkozik az ember. Volt is erre volt egy mondás egy filmben: Vagy hősként meghalsz, vagy megéred hogy rogue-á válsz.
-
Hunner
senior tag
válasz
Antinak hívják
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16883 üzenetére
"sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá...."Most ezt miért nekem írod?
Olvass vissza. Nem öldösök szóló playereket, nem támadok hátba és aztán nem szeretek menekülni 5 percen át, mert az a része megint csak kurva unalmas. Az esetek többségében rogue-okat ölünk. Vagy ha lejárt a timer, akkor annak ellenére megöljük őket, hogy már lejárt a timer. Persze ilyenkor mi leszünk a "rossz fiuk", de bevállaljuk. Menekülni kevésbé szoktunk. Kicampaljük a timert, lehetőséget adva a pvpzni vágyóknak, hogy odajöjjenek és megöljenek. Ezzel további killeket szerzünk, manhuntosok leszünk és úgy túléljük.Szoktunk rogue-ok lenni, de sose ez a "ott egy player, várjuk meg míg elfut aztán lőjük hátba". Potenciális pvp társakra vadászunk. 3-4 fős csapatokra, akikben látjuk az esélyt, hogy utána kialakulhat értelmes csata. Semmi izgalom nincs abban, ha 4 ember hátbalő egyet, aztán nyúlként elfutnak a világ végére, míg le nem jár a timer. Számomra az nem pvp. Inkább halok meg manhuntosként az Abandon Gas station tetején, vagy a sport store-ban, de volt 10 perc élvezetes fightom másokkal.
Olyan is volt, hogy lelőttünk egy csapatot, és láttuk őket, hogy kerülnek el. Rémlett később a nevük és nem támadtunk rájuk ismét. Mert ha nem vevők a harcra, akkor felesleges másnak a játékélményét elrontani.
Jó, mondjuk az open mic-ra allergiásak vagyunk, akik körbezúgják a pályát, azokat szoktam megkérni, hogy állítsanak a mikrofonon, mert a környezetében mindenkit zavar a folyamatos zúgással. Ha nem teszi, akkor "mute"-olom én. Ennyi
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
225/86/18k
csak mondom, hogy az elmúlt 4 napot úgy pvp-ztem végig, hogy a statjaim 165/85/25, hétfőtől új vectorral és skillpower helyett több armorral 185/85/20. Igen, sokszor halok meg, de sokszor nem. Bőven pluszban vagyok. Vannak olyanok akik god módnak tűnnek. Tegnap full csapattal belefutottunk egy ilyen másik full csapatba, 2x wipe-al lenulláztak minket egymás után, jött egy harmadik banda, az lenullázta őket halál nélkül, aztán pedig mi azt a bandát lenulláztuk simán, szép körbeverés volt.
Még mindig nem lesz több rugó a levágás miatt, akinek eddig kellett a lootod, megölt, csak mielőtt megjött a heli, akinek ezután kell a lootod, megöl, és utána levágja, csak a módszer változik. Ha szerencséd van, még jobban is jársz, ha jófej, csak a lootodat viszi el a levágással, és téged nem bánt ha nem támadod meg emiatt, nem buksz vele xp-t és dz creditet, csak a lootod.
Simán el tudom képzelni, hogy így fognak majd játszani az emberek. A játékossal nem akarok kibaszni, hogy még xp-t és dz creditet is veszítsen, de a loot kell, levágom, aztán ha erősködik és megtámad akkor lelőjjük őt is. Eddig ha kellett a lootod, meg kellett öljön.
-
válasz
Én veled vagyok, mert nekem ez a játék szórakozás és ha az a része mások miatt nem teljesül, akkor ott abbahagyom
Örülök, hogy lesz végre valamit csinálni a PvE területen az 1.2 után, DZ-be max. az új cuccokat farmolni megyek ezentúl (amúgy is 6 szint kell a 99-ig, szóval az XP farmnak sem lesz értelme), a hibás rogue rendszerre épülő PvP nem igazán érdekelt eddig sem, ezután sem. Persze, jópofa egy-kétszer, de legtöbbször óvodás szint megy. Ha lesz klasszikus 4v4 (esetleg nagyobb) FPS multi jellegű, igazságos kompetitív játék a DZ-ben, akkor adok neki nagyobb esélyt.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #16851 üzenetére
Eddig is ez volt az irány. Sokan nagyon örülnek neki, hiszen milyen jó lesz a gyengébbeket legyalulni, majd tapsolni. Aztán amikor ugyanez az erőviszony különbség megvan köztük és a csalók között, akkor elkezdenek hisztizni, hogy ez tarthatatlan. Hiába, ilyen a természet. szerk. lásd cain69.
Egyébként a kötélvágással kapcsolatban még nem tisztázott, hogy melyik pillanatban "tagadod meg a Divíziót", mert ez komoly problémákat szülhet, amikor látod, hogy fut a kötél felé és neked kell lőnöd először, így te magad válsz célponttá. Ezt is szét fogják griefelni.
A célpont levadászós küldetésben bízóknak pedig az a rossz hír, hogy egy új fajta valuta, az Intel mögé lesz bezárva a dolog, tehát intelt kell gyűjteni és 5-10-15 intelért lehet "kiunlockolni" a küldetést. PvE nerf for the win. De ez van.
-
válasz
-
kovimester
aktív tag
válasz
+1
De most bele gondolva 2 jó barát sétál a DZben ugy hogy nincsenek egy csoportban. Oda mennek a kimentéshez és az egyik meglövi a másikat igy 20sec-es rigó lesz le vágja a kötelet és fut. Mind ezt sifniture alatt. Igazi trollkodás xD16854 Sniper:
A konténer belseje biztonságosabb -
Terrorista
senior tag
válasz
Anonymus23 #16568 üzenetére
/FACEPALM
Erre nem gondoltam. Az oké, hogy a felirat magyar, de hogy a konzol parancsok is babrálva lettek.
Más:
Friss 30-asként hol kezdjek el geart farmolni (129 körül vagyok gearben)? DZ01-02-ben kommandózok, de elég kemény az ellen és néha betalál pár 220+-os nyomi vagy a szörfös csíterek.Szerencsére a cuccaimat nem mindig nyúlják le, így visszaszaladok és folytatom ha tudom.
Orosz konzulátus küldetést farmoltam, de többnyire armort dob a végén a boss. Fegyverekre lenne leginkább szükségem.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16535 üzenetére
Ebben lehet valami, utoljára csalót aki rám is támadt akkor láttam amikor a ban hullámok kezdődtek.
Azóta egy fickó volt aki SPM fokozatban elszaladt mellettem, és nagyjából ennyi.
(bocs a dupláért, megszokás, máshol ez nem gond, igyekezni szoktam elkerülni, most elfelejtettem) -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16533 üzenetére
kicsit elfáradtál
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16499 üzenetére
Na jó, mondjuk, aki látatlanban előre megvette SP-stül a játékot, arra nem tudok mit mondani.
Én 300 órányi játék után úgy döntöttem, hogy annyira tetszik a játék, hogy játszani fogok a DLC-kkel is, így megvettem az SP-t. Nem érzem, hogy most ezért én bármi + igénnyel szeretnék élni. Mint mondtad, engem nem érdekel a skin, nem akarom a vitrinbe rakni. Nem akarok semmit hozzá, csak legyen meg és várom, hogy megjelenjen. Mint ahogy tudom, hogy WoW:Legionnal is ugyanúgy játszani fogok, augban jelenik meg, de februárban már megvettem. A különbség kettőnk közt, hogy én tisztában vagyok vele miért vettem meg, engem meggyőzött, te meg elvárod, hogy meggyőzzenek, hogy neked az miért jó. Ha nem tervezel DLC-vel játszani vagy nem mindegyikkel, akkor ne vedd meg, ilyen egyszerűLehet, hogy jobban jársz, mert 1. DLC után megunod a játékot így csak 3-4ezret költöttél rá +-ban a 8 helyett, lehet hogy a 3. DLC-t is megveszed és akkor egyesével ha többe került mintha SP-t vettél volna, akkor meg többe kerül. De az legyen a legnagyobb gond, hisz ha mindhárom DLC-t megvetted, az azt jelenti, hogy tetszett annyira a játék, hogy megérje játszani mindegyikkel. Így nem jársz rosszul akkor se. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy akar-e SP-t előre vagy sem.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #16499 üzenetére
Igen, tehát nem kell toronyóra aranylánccal, de azért az alapanyag inkább sértés kategória. Egyébként most néztem Storeban € 39,99. Ami azért egy icipicit húzós, főleg úgy, hogy diszkriminálnak, mert nincs xboxom.
(#16501) FaTHI ITT
(#16496) [hun] warhea Ennyi erővel a kapu, az ajtó és a bejárat szó is teljesen és tökéletesen ugyanazt jelenti. Nem, ők csalók, nem használnak ők ki semmilyen biztonsági rést egy hálózatban.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16483 üzenetére
Javaslom, hogy látogass el a linkre és nézd meg a videót.
Underground Expansion
Survival Expansion
Last Stand ExpansionEbből kettő a nyár folyamán jön, a harmadik pedig télen. Ez három kiegészítő. Ezek fizetős kiegészítők. Ezekért fizettünk Season passt, nem pedig 5db sárga division techért és 2 skinért
Ha ezekkel tervezel majd játszani, akkor ugyanannyit vagy többet, neked is ki kell majd fizetned. Így már érthető a Season Pass?
Itt pedig összefoglalva magyarul: Ezt rejti a Season Pass
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16483 üzenetére
Na de tisztázzuk. A Season Pass az nem egy Collectors / Deluxe / akármilyen Edition a játékból. A Season pass az 3 DLC-nek az ára elsősorban. Ami az év folyamán jelenik majd meg.
Olyan mintha megvennéd az alap WoW-ot és hozzá megvennéd a Burning Crusade-t. Meg aztán a WOTLK-t, stb. A kiegészítőért fizettünk nem azért, hogy ingame kapjunk egy blueprintet. Mint ahogy Battlefieldnél is a DLC tartalmazta egyben mind a 4 DLC-t 10 ezer Ft-ért. Egyébként pedig megvehetted külön is a DLC-ket egyesével fejenként 3-4 ezer Ft-ért és a 4db DLC külön-külön többe került mint egyben ott a Premium edition vagy mi volt a neve?
Szóval alapvetően abban reménykedve vettem meg én személy szerint SP-t, hogy így 8ezerbe kerül a 3 DLC és amúgy meg lehet hogy 10-12-be kerülne ha külön-külön venném meg. Mivel igyis-ugyis megvettem, miért ne? Na meg ugye Season Passhoz eleve kaptunk ingame kb 8 ruha settet. Amiből igaz, hogy 4-et elvileg meg lehetett szerezni egy kis trükközéssel, mert az csak USA-nak volt elérhető de proxyn keresztül ki lehetett csalni azokat az agent ruhákat, de azt is kapta az, aki SP-t megvette. Szóval nem értem valóban, hogy mi a baj a SP-al.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16464 üzenetére
Én bízom benne, hogy a 14 ban után visszatérők nagy része tanul a leckéből. Mármint ugye mostmár nem kell nulláról kezdeni a bannolást. Ezek az accountok 100% hogy flaggelve vannak és lehet ellenőrizni 1-2-3 nap után, hogy azóta történt-e bármi gyanús esemény. Ha igen, akkor lehet bannolni. Nem hiszem, hogy ezek esetében újabb reportolásokra fognak várni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16308 üzenetére
Az armor sebzős trait nincs benne a lőtéren kiírt sebzésekben.
Anno azt olvastam arról, hogy csak és kizárólag az armor csíkokkal rendelkező mobokra hat, másra, így pl DZ-ben játékos ellen nincs hatása. Lőtérre sem így. -
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16314 üzenetére
1.2-vel jön a 200+ DZ Bracket, ott minden Div Tech láda kizárólag fixen sárgát fog dogni. Nem fogsz több zöld/kékkel találkozni ott.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16304 üzenetére
És nem tudtatok megvárni ???????
... semmi gond, majd legközelebb
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16295 üzenetére
Egyszer majd én is bemennék egy kihívás Sólyomra ...
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #16289 üzenetére
Bocs, de linkelned ujra? Mi a konkret tunet, mert en 4es sentry setet szeretem a legjobban.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23 #16173 üzenetére
Igy mindenkinek aki válaszolt!
A solyom végveszélyben hagyuk inkább. 34 es elitek...... nekem ennyi elég hogy a közlébe se menjek annak. Nem tartom sok értelmét megmondom a frankót, de ez is ember ember válogatja.
De visszont DZben sokkal jobb nekem szeretem az ilyon rush go go xD.Elsem merem képzelni az uj missiont sima hard 36 elenek, Azt a 6 szintet nem lehet kiegyensulyozni fegyeverekel..... Gondoljunk bele, hogy a singelbe is 5 szint már halál volt akkor bele se gondolok hogy 6 milyen lehet. Plusz kihiváson 38as Elitek anyád!!!! XD
-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23 #16163 üzenetére
Egyébként meg nekem úgy tűnik, hogy direkt nézi craftolásnál, hogy mi van nekem felcuccolva, és nem ad annál jobbat
Nincs annyi divtech és alapanyag, amit ne lehetne elcraftolni -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #16080 üzenetére
Hát sniper - rel nem nagyon lehet növelni
, én a kicsi tár miatt váltottam Vector - ról Aug - ra ... azért az mire kifogy, ott már megindul a striker feltöltés
szerk.
Raulblanco07
Tiszta sor, game közbeni chat -et fogom használni, eddig se mentem rá senkire szó nélkül , ezután se fogok -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #16077 üzenetére
Próbáltad már shotival? Mivel minden lövedék beleszámít set bónuszba,így elég gyorsan fel lehet tölteni félig/háromnegyedéig. Plusz a shotit nagyon szeretik a rugók is közelről.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16063 üzenetére
jah csak te voltál az utolsó, aki épp válaszolt a témában és tovább folytatva a gondolatot válaszoltam. Nem a te írásodra ment konkrétan a válaszom, csak úgy általánosságban hozzászóltam valami hülyeséget a klántémához, ahogy szoktam
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16056 üzenetére
olyan ódivatú már ez a nem támogatott játékban klán alapítás. 32-en a nevünk elé írjuk a klánlogót. Azt akkor mi van? Közben lehet, hogy abból 20-an nem is ismerjük egymást, mert mindenki mindenki ismerőse és hozzáadódik ő is a klánhoz. ugyanolyan idegenek egymásnak, mintha nem lennének egy klánban. Akikkel meg egy friendlisten vagy, azokkal klán nélkül is ugyanúgy tudsz együtt játszani. Ha van haszna a klánnak, közös klánstash, klán achi, valami, akkor érthető. De amúgy... Vagy legalább egy közös chat, ahol szóba lehetne ingame állni egymással, megkérdezni, hogy kinek van kedve ide meg ide jönni.
Szvsz a HUN elő/utótagnak több értelme van, mint egy kitalált klánjelzésnek. Ott legalább egy random magyar rádköszönhet, hogy ó helló te is magyar vagy? toljuk együt? és máris egymásra találtak
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #16052 üzenetére
van klan?
-
Maxtreme
addikt
válasz
Anonymus23 #15896 üzenetére
Most azért mert az első sotis kb 2 sec alatt alázott le minket??
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15891 üzenetére
értem ... akkor majd próbálok társulni
-
SEMY
tag
válasz
Anonymus23 #15823 üzenetére
chellenge
Hard már simán megy pikk pakk.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #15820 üzenetére
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #15771 üzenetére
Ajtó előtt állva mielőtt kimennél látod ha rogue van kint.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #15748 üzenetére
4 magyar ingyenes cheat használót ismerek, bár DZ-ben csak mobok ellen használták, illetve csak barátokkal csapatban falconban, egyikük sem kapott bant.
-
válasz
Anonymus23 #15752 üzenetére
Nortiékkal szerintem az elmúlt ~1 hétben reportoltunk legalább 4 embert. Ebből 3 egy négy fős csapatból volt akik először látszólag nem tűntek csalóknak csak aztán amikor másodjára összetalálkoztunk velük akkor hirtelen elkezdtünk rekordsebességgel meghalni majd szőrén szálán felszívódtak miközben rajtuk volt egy minimum 3 perces rogue timer majd kicsivel később a semmiből tűntek elő az egyik kimenekítési pontnál. A negyedik meg egy szóló srác volt aki provokált minket pisztollyal és amikor elegük lett a srácoknak rárohantak és elkezdték lőni és amikor már majdnem összeesett akkor meg elteleportált...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #15752 üzenetére
Tudom melyik videóról beszélsz!
-
Htibimor
senior tag
válasz
Engem az asszony bannolt tegnap ,hogy arról kódultam! Kicsit besokallt szegény. Majd kevesebbet játszom vagy inkább, ha nem látja!
Pedig így sem tartok sehol a 150 óra után DZ63 és GS 181.
-
RazoR
veterán
válasz
Szánalmas az összes! Anno a Codban sem értettem, hogy miért jó ez, mi az élvezet abban hogy helyetted céloz a gép, látsz mindenkit a mapon?! Pont a lényegét veszti el egy játék ezzel.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15739 üzenetére
Elpitsaztak minket is tegnap azert joparszor. Robbanolovedek + m1a komboval olyat kaptam, hogy abba haltam bele, hogy mellettem robbant. mocskos egy dolog ez. pedig elotte 2x ledaraltuk oket.
az, hogy kimentes kozben irtottuk le oket (nem akartuk amugy) de valahol el kell kezdeni.
meg is sajnaltuk oket mert 3 darab lila volt naluk osszesen
termeszetesn otthagytuk a foldon nekik.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15736 üzenetére
tegnap mi is lelottunk 2 sracot kimentes kozben pamlacsekkal
dehat kellett a manhunt
-
Hocsika
tag
válasz
Anonymus23 #15736 üzenetére
Igen, csak néha nem látom értelmét. Jártam én is úgy, hogy pont kifele mentem, és akkor lőttek hátba...
Persze én is visszamentem érte
Azt meg gondolom nem kell mondanom, hogy általában ez a fajta hátba lövés akkor jön, mikor már késő van és korán kell kelni... De hát nem szabad ugye ennyiben hagyni... -
válasz
Anonymus23 #15706 üzenetére
Ne hagyd egyedul vele, mert kepes lesz 6eftert megvenni a hekket es 14 nap pihire kuldi az accodat...
-
BasketWink
tag
válasz
Anonymus23 #15703 üzenetére
én dzben vagyok 7 óta, bár egyedül nem túl izgalmas
-
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #15668 üzenetére
PC....nincs itt semmi meglepő/látnivaló....bevételek niylván jóval kevesebbek nekik, csalókkal meg pár ember idegeit tönkretették....konzolon csak a glitch volt, az meg fixálható ugyebár....cheaterek nincsenek...
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #15652 üzenetére
Én elég sokat vagyok DZ -ben még egy darab 182 M1A -t nem dobott.
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #15652 üzenetére
Ja hát 163-as az nem kell. Most 182-es van, de nagyon hurka..
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #15639 üzenetére
En sem erzem ugy, hogy a DZ hasznos reszet kepezi a jateknak, de be kell latni, hogy eselyt es lehetoseget kell biztositani azoknak is akik a pvp jatekmenetet kedvelik. ha masra nem is erre (sem) tokeletes.
-
válasz
Anonymus23 #15582 üzenetére
Azért lehet, hogy megint neki kellene ugrani ma, vagy egy-két nap múlva, mert szerintem amig nem tudunk beszerezni egy-két 240-es szintű cuccot, addig aligha fogunk feljebb lépni a jelenlegi 201-205-ös szintekről.
Az új ingyenes küldetés meg, ha jól rémlik csak 220-tól lesz csak elérhető, vagy javallott .
Közben olvasom, hogy egyel feljebb már linkelték is a hírt, szóval gatyót felkötni.
-
sith7
félisten
válasz
Annyira felbosszantottuk magunkat, hogy, na akkor megbosszuljuk hardon, de idegből azt sem lehet, kétszer is feküdt mindenki
LAGG !
-
.LnB
titán
válasz
220DPS-em volt crittel minden kutya fülével, és a többieknek is hasonló volt..
(#15583) [hun] warhea Azért volam baromi mérges mert korábban megcsináltuk simán. Most meg csak toporogtunk, hogy ez mi?!
-
.LnB
titán
válasz
Anonymus23 #15574 üzenetére
Ne is mond a falcon challange-et. Hétfőn elsőre lenyomtuk. Tegnap meg nem sikerült, vergődtünk csak. Baromi pipa vagyok miatta. Nem értem mi volt a baj. Mondjuk sejtem.. Healer nélkül akartuk csinálni. Ami nem is a heal miatt baj, hanem a taktikus szettem bónusza miatt. Azzal a signiture gyorsabban töltődik vissza, az pedig hiányzott párszor.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #15558 üzenetére
Jo ez mondjuk jogos, szerintem ezt fogom tenni.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15558 üzenetére
Hát de még ott van a 2*5 db kék alapanyag !!!
Az neked smafu ???Én se gerejedek már annyira a napi küldetésekre, - nem is értem ezeket a panaszokat, ha épp nincs napi küldetés
- , ahogy írtad lexington az gyorsan megvan, jó csapattal 8-10 perc, fix 30 pc
Ha meg alapanyag kellene, akkor ott a DZ
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #15516 üzenetére
Lassan le kell szervezni akkor a Falcon ch-t is végre,
-
[hun] warhea
tag
válasz
Pmelj ram uplaybol anon pls nekem valamiert nem engedi
Ment a pm itt ph-n. majd nezz ra. -
Htibimor
senior tag
válasz
Ez nálunk is hamarosan bekövetkezhet!
-
Warzoz
senior tag
válasz
Heló, sziasztok.
Igen, ugyanazok, ugyanakkor. Pont ahogy írod.
A shotisok egyébként a(z) 1.,4.,5.,8.,9.,10. és 14. körben jönnek.
PC/Uplay: Warzoz78
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #15359 üzenetére
Vele ne jàtszon senki!!! Ha valaki látja dz-ben LŐJE LE!!!
-
marquuard
veterán
válasz
Anonymus23 #15180 üzenetére
Hát, én eltörpülök a 19 életévemmel.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #15186 üzenetére
Én meg néha 32 évesen belegondolok, hogy nem ciki-e hogy még mindíg rá vagyok kattanva a játékokra, de ezek szerint nem!
-
ßrainiac
addikt
válasz
Anonymus23 #15178 üzenetére
62??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest