- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
válasz
Garsza #24220 üzenetére
Mennyi is a critsebzése most?
Striker’s Battlegear 1.4
Set Bonus (2):+20% Stability
Set Bonus (3):+10% Enemy Armor Damage
Set Bonus (4):Talent | Shooter
Every consecutive hit deals 1% more damage. Stacks up to 100%. Missing shots drop bonus by 2%. Bonus is reduced by 1% every second.Striker’s Battlegear 1.4
Set Bonus (2):+10% Enemy Armor Damage
Set Bonus (3):+20% Critical Hit Damage
Set Bonus (4):Talent | Shooter
Every consecutive hit deals 1% more damage. Stacks up to 100%. Missing shots drops bonus by 2%. Bonus is reduced by 1% every second.
Set Bonus (5):+10% Enemy Armor Damage
+30% Critical Hit DamageAzért ez nem mindegy...
Nem próbáltam még, de szerintem sokkal kevesebbet fog sebezni... Hazaérek, megnézem.
Mindannyian tudjuk Garsza, hogy a DPS, amit kiír, nem számít....
-
válasz
Garsza #24218 üzenetére
Garsza, SAVAGE kesztyűt kell használni Striker mellé. De a striker az 1.4-ben nagyon fura lesz
Pici lesz a sebzése.
Firecrest lesz nagyon jó! Próbálgattam tegnap, PVE területre eszméletlen dara.
Hazaérek, kiposztolom a 2 PVP karim én is ( Reclaimer Stickys és Alpha/Striker DPS )
Este PVP-re kipróbálom a 2 végső + 2 alpha + 2 reclaimert.
-
Dani79
tag
válasz
Garsza #23970 üzenetére
Nem annyira rossz szerintem. Nem fog kukában landolni a striker/sentry set.
A játék többi része is rendbe van téve, szóval működnek most is a bónuszok.pl, páncélsebzés sokkal látványosabb egy SCAR-L-el mint egy pp-19-el.
viszont scar lassabb de látszik hogy nagyot sebez (2 lövés kb a páncél) cserébe iszonyatosan rángat.
ami golyó betalál az viszont lukat üt.
ezzel szemben egy pp-19/mp5 vagy bármely smg érezhetően nehezebben viszi le a páncélt cserébe szinte minden golyó betalál és nem rángat.úgy vettem észre, hogy egy fejlövés érezhetően több életet vesz le a mobokról mint egy testlövés
(hitboxokon sokat javítottak)kiegészítőknek most még fontosabb szerep jut mert most már 3 spec is van rajtuk, szóval lehet variálni.
Maga a harc egy elit csoporttal sokkal kiegyensúlyozottabb lett. ez alatt azt értem, hogy 1 hitelnek, lehet ide oda szaladni ugrani stb. akár rambozni is egy finom shotival. a mobok nem instant lőnek a hátuk mögé hanem kell nekik idő mire felém fordulnak főleg a nagy páncélosok. (nem annyira fürgék mint régen)
T2 182-es itemeket próbáltam szerezni, és nagyon jól működik a rendszer mert egy open world elit csapatot (HVT) is le lehet szedni szépen taktikázva.
hirtelen ennyi 1 óra játék után, szerintem sokkal jobb mint eddig volt
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Garsza #20806 üzenetére
Most mindenki G36-ot használ, és mindenkinek ott van rajta a fókuszált, szóval nem az a különbség. A vérengző sem annyira lényeges, másnak van más talent helyette.
Az újratöltés volt, a 290 már elfogadható ilyen firearms értékekkel.
De a fegyver sebzése pedig teljesen oké, az a 12.8 nem mondható soknak, Kayak amit betett 14k volt alapból, az már sok. -
bunfi
őstag
válasz
Garsza #19759 üzenetére
Köszi, hogy a számba adod a szavakat. Kár, hogy nem így gondlom. Sőt már azt sem gondolom, hogy vitatkozni érdemes, mert ahogy olvasom minden mondat úgy kezdődik, hogy én vagy nekem. Nem különösebbképp érdekel, hogy TE szerencsés voltál. Annyira aranyos, hogy megpróbáljátok bizonygatni, hogy ahogy ti csináljátok, nektek sikerül az a jó és azon nem szabad változtatni (lásd. Raul).
(#19761) Raulblanco07
Hányszor írod még le, hogy mivel neked tetszik, akkor az jó? Mert nem így működnek a dolgok... csak szólok... Gondolom a bf-ben is csak az zavar, hogy mindenki egyenlő esélyekkel indul és a taktika/tudás dönt életről/halálról, nem a +2% critical hit chance, amit 150 óra kemény MUNKÁVAL kifarmoltál... -
válasz
Garsza #19002 üzenetére
260/350/15
Én most a PVE-re mentem rá. Minden ruci oda tesz. PVP-re úgy is teljesen más kell, meg oda én is taktikus-tankot csináltam
A DPS 3sentry+3őrszem, 28% páncélsérülés és 48% elitekre mért sebzés.
Ha sok a rugó, akkor átrakom a páncél, térdvédő, hátizsák kombót, így 280/380/15 lesz, de csak 20% elitesebzés... Ellenben megugrik a crit sebzés és esély is. De így nem igazán megyek, mert 1 tankot sem tudok agyonlőni, nem hogy 3-at
Ha PVP van, elkönyveljük, hogy futás
Persze van olyan, hogy belénkkötnek. Tegnap löttük vermet, 2 srác odajött, és elkezdett 4-önket ölni. kb 1 sec alatt elterültek. De 1.2 óta ez nagyon ritka. Hogy valaki 1 tartól elfeküdjön.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #18991 üzenetére
Ezen már én is gondolkoztam, hogy a PvP játék az eléggé limitált, azaz kb 5-10 másodperc, max 0,5-1 perc ha hasonló a gear, 4v4-ben, aztán meg megy az üldözés/menekülés.
Küldetés erejéig lehetne olyat beletenni, hogy hasonló gear-rel legyetek, hogy lehetne választani, hogy melyik frakcióval vagy, és abból mi szeretnél lenni (gondolom mindenki LMB sniper vagy shotis), és 4v4 vagy 8v8 lehetne csapatküzdelem...
Itt meg lehetne a régi bevált recepteknek megfelelő csapat-játékokat tolni (ctf, s&d, team-kill stb) de gondolom nem akarnak túl sokat belefeccölni, minek legyenek agyonterhelve a szerverek, amikor már mindenki kifizette értük az áratAzért vagyunk még sokan, akiknek messze nem teljes a gear (nekem is 3x214+3x240 csak), és lehetne még hova fejlődni, de a normális szettekből (sentry vagy striker) már alíg dobál bármit is. 240-es taktikusom már van egy jó pár, őrszemből is akad nem kevés
Talán majd ha kevesebb lesz az olyan csapat akik azokkal nem akarnak PvP-zni, akik nem akarnak.
Szombat reggel beugrottam megvenni egy tervrajzot, 2x lőttek le, mire kijöttem, pedig csak egy tervrajzért mentem. Persze hátulrólMondjuk mindegy lett volna ha elölről csinálják, mert vérzés, plusz sticky, majd tüzes golyó...
Ez is akkora baromság, ha égek miért nem tudok lőni? Max fogyjon jobban a HP.
De ha vérzek is meg égek is, akkor az nem korrekt, mert tűznek el kellene sütnie a vérző sebetEz a rész (PvP) alapjaiban lett elszúrva, de nem kezdek bele megint, abbahagytam a sírást
-
válasz
Garsza #18909 üzenetére
smgről van szó, aminél az optimal range módosító nélkül olyan 15 méter. ez felett büntetés van sebzésre. összehasonlításul a lőtéren a legtávolabbi célalak 21m-re van. ha távolra rossz a találati arányod smgvel, az normális. olyan távolságra ne smgvel akarj lőni. ha meg közelebbre is nagynak találod a szórást, szerintem stabilityvel és horizontal stabilityvel jobban célra fogsz tudni tartani. elég jól minimalizálni lehet vele a visszarúgást.
-
KaYaK
tag
válasz
Garsza #18909 üzenetére
Valami ilyen fogalmazódott meg bennem is mert látványosan gyorsabban esett össze a Boss a második alkalommal! A videót ha láttad pontosan mit mond a kommentátor a talentre mert csak sejtem....
A második kérdés ahogy így olvasgatom máshol is a cikkeket hogy az elit sebzes védelem pont fordítva hat ( vagyis nemhogy csökkenti a bekapott sebzést a sárgától hanem növeli!!!) ezt ti tudtátok? Vagy csak en vagyok láma es mar lehet valamelyik patch ben javítva is lett? -
Lefty
addikt
válasz
Garsza #18639 üzenetére
En az egyik elektronikat atporgetnem firearms-ra, hogy legalabb 3000 legyen, ill. modositokkal huznek meg az eleten is picit, pancel mellett az is fontos. Ha 12k korul van a skill power az teljesen vallalhato, tudod magad healelni. Es inkabb legyen az, hogy egy szorult helyzetben bedarald az ellent, a plusz 5-600 firearms-nak koszonhetoen. Ha meg tisztesseges skill powert akarsz akkor meg ra kell tolni mindent elektronikara meg eletre, plusz taltikus set bonus es a hatterben meghuzodni a dps tarsak mogott.
Szerk: most nezem h taktikus cuccban vagy, en azzal nem mennek igy a dps-re.
-
i@lex
őstag
válasz
Garsza #18570 üzenetére
Az életerőből (az 1.2 óta) nem adok.
Ez a 11620 pont teletölt a legutolsó életszegmensről is, felette persze túltöltést is.
A 11K-t érzem pont annak a határnak ahol még pont jó vagy.
Nézegettem anno, 5-6-7-8-9-10K-val, ott voltak gondjaim.(Közben a fegyvertokon húztam picit még a tűzfegyveren, 265K DPS-ig felszaladtam.)
-
bunfi
őstag
válasz
Garsza #16411 üzenetére
Remélem, hogy így lesz, de ebbe még az új gear settek beleszólhatnak.
(#16412) pzstm még keresem a redditen a topicot, de ha az emlékezetem nem csal, akkor 10% mitigation 35k healthnek felel meg. (nem esküszöm meg rá)
(#16413) Brownage Aki nem akar pvpzni, azt nem kell(ene) kényszeríteni. De sajnos nagyon nem ebbe az irányba megyünk, mert továbbra is kell a dz rank a pve gearhez (blueprintek) és nincs normális alternatívája a material farmolásnak sem.
(#16414) .LnB Elmondták százmillióan a 2 bétakör után, hogy ez így nem jó. Szerintem egyébként most sem jó, mert nem látom benne a koncepciót, hogy miért kell büntetni a játékos, amikor 4v1-ben vagy 1 db M44 robbanólőszer ellen nincs esélye.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #15671 üzenetére
Többen írják itt, hogy sokszor kerülnek olyan szerverre ahol senki nincs...
Én egyszer már nagyon szívesen kerülnék ilyen helyre, nekem mindig meg kell küzdeni a lootért.
Pont a múltkor lett elegem, bementem egyedül, bármerre indultam, mindig ki lett lootolva előttem, illetve volt egy rugó csapat, akik semmi mással nem foglalkoztak, mint, hogy ahol kimentést láttak odamentek, és lelőtték aki arra járt. Főleg akkor, amikor rakták volna felfelé, ment a sticky, aki nem borult, az meg még kapott 1-2-t sniperrel, és mentek gyorsan felrakták a cuccotSzóval ez annyira nem érdekes, mert kb esélytelen vagy, mint Falcon challenge egyedül (de akár csapatban is).
Kb 40 percig rohangáltam, még élő mobot is alíg láttam, kiléptem, log out/in, erre visszarak ugyanarra a szerverre, köszönöm...Mondjuk ettől még nem tudom, hogy nekem miért is esett 5 M1A (103% scavenge, bár tudom semmi jelentősége), másnak meg nulla.
-
válasz
Garsza #15524 üzenetére
legyetek Discordon fent. Nem fontos, csak ott a team-et meg lehet szervezni. Első kör már ahogy eddig számolom megtelt, de 2. körbe biztos beférsz. Nem kell nekem szót fogadni bakker
Nem szoktam utasítgatni, csak tanácsokat adok. Aztán ha beüt a krakk, jön a "na ugye én megmondtam
-
válasz
Garsza #15405 üzenetére
Annyi hulye van...
Hardon nem voltak kepesek osszejatszani. 213as gs is volt. Azert attol egy minimalis hozzaertest elvar az ember. Kiszalad godorbol Rambokam, es 1 sec alatt halott volt. Aztan meg ott sirt, szedjuk fel. T-vel kirohanok, felszedem, visszamegyek. O fent marad, es 3 sec alatt a csipasok agyonlottek... Megint sir a mikibe... Fogtam kirugtam a picsaba. 3an siman lehoztuk.
Lnb : ki volt irva, hogy meghekkelve. Nem volt masik
-
Brownage
tag
válasz
Garsza #15077 üzenetére
Lol. Lent a földön az extraction épület előtt? Mert akkor azok mi voltunk
Pont egy rogue-ot követtünk de lejárt a timere és beszólt valamit. lelőtték őt warzoz és rapier. aztán gondolom megérkeztetek és ráugrottatok a rogueokra én meg egy csapatban voltam velük(Brownage) ugyhogy feláldoztam magam én is szolidaritásból
-
-
warcat
veterán
válasz
Garsza #14426 üzenetére
55%?
Akkor itt az ideje nekifeküdni a stamina + armor modok gyártásának,patch utáni nyersanyagigényekkel nem egyszerű.Nekem az volt a szerencsém,hogy elraktam ami ilyen lett miközben sta+skillpowereseket gyártottam.Effektív hp szempontjából sokat számít az a 10% (ahogy írták 65% a max), simán megéri azt is,hogy visszamenj 70k hp alá - azzal a kitétellel,hogy a cheaterek ellen egyik sem segít most.
-
válasz
Garsza #13353 üzenetére
Itt meg tudod nézni a jelenlegi szettemet. De mielőtt bárki elkezdené ekézni, közlöm, h szinte soha nem szoktam a kraftolással és az újrakalibrálással bajlódni.
Tudom, h ezekből a cuccokból magasabb értékékeket is ki lehetne sajtolni, de még nem volt időm (illetve kedvem sem) ezzel többet foglalkozni. Építő jellegű kritikákat viszont szívesen fogadok!
-
-
válasz
Garsza #13349 üzenetére
biztos nem striker, mert itt még szintje van a fegyvernek, nem gear scoreja. ez kizárja a 204gses fegyvert is. ez még pre 1.1 állapot. weapon damage bónuszt eddig csak tárban láttam, ennek a vectornak viszont a mag. capja és az rpmje van moddolva, szóval a tár kiesett. smart cover, pulse, dps ulti talán?
@Snip3r_HUN: ez nem az a kép.
-
válasz
Garsza #12782 üzenetére
Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Tegnap is 3x próbáltam, az első azzal indított, hogy ismerem a glitch-et, mondom nem->kick, második pug: várok arra, hogy induljunk aztán egyszer csak kick, 3. pug: látom, hogy a leadernek 142 a gear score-ja, na mondom ez érdekes lesz. A srác már az ablakon se jutott ki és miközben mi lent a gödörben próbáljuk túlélni kérdezgeti, hogy feltudjuk-e szedni
3. vagy 4. wave-ig bírtuk aztán a shotisok legyűrtek minket.
-
kovsol
titán
válasz
Garsza #12769 üzenetére
Ne aggódj nekem se. Én PS4-en játsok. 162 a gearem, de egész jól össze van válogatva rajta a tulajdonságok, így többet ér, mint valami szedett vedett itemekből összerakott nagyobb. Már ott tartunk, hogy HARD napi küldiről többször kirúgtak.
Hozzáteszem azt simán egyedül is meg tudnám csinálni, csak gondoltam többet gyorsabb lesz. Engem a support dolog érdekel, így azt a setet fogom összeszedni. Egy már megvan, de az is úgy lett legyártva, nem úgy esett.
De DZ setet is szerintem idővel megpróbálom összerakni. -
.LnB
titán
válasz
Garsza #12765 üzenetére
Challange-re én se nyugi. Tegnap 4x kickeltek random group-ból mert megkérdezték az elején, hogy tudom a glitch-et? Írtam nekik, hogy igen, de sose csináltam még. Instant kick. Ha meg nem kérdezik akkor 168-172-es itemlevellel akar challange módot letolni.. Abból meg én nem kérek.
-
Preda
aktív tag
válasz
Garsza #12691 üzenetére
Nekem is van augom, de az AK-t jobban szeretem. Ami sokat dob Dps en a Chest 13%-al több dmg 10%-al több sérülés. Meg van kesztyűn is olyan, hogy nem fedezékben lévő célpontok esetében 13% ch.Meg az AK-mon is van 13% + 24% hs-re. Amúgy meg szerintem nem érdemes 200k fölé menni ott már többet ér a skillpower. Ledobsz egy smart cover pulse combót és 300+k dmg. Akkor minden krittel 90k-100k fejre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest