- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
venomka1 #35973 üzenetére
Szia
Próbáld meg újra rakni a Hangkártya drivert. Nekem az anno segített.
U.I:
Nézegetem itt a képeket (karaktereket). Az lenne a kérdésem, hogy ilyen 280-320e terjedő DPS-el és Élettel hogy az istenbe vagytok el?
Azért kérdem mert nekem 405e és 370e és nagyon kevésnek érzem (az elektro 90e, valamit valamiért).
Alpha set-ben vagyok Barret és Savege van mellet. Fegyver az Famas jó talantekel ( 15% krit dam-es, a Famas stabil talent, fogékony és 4. kérlelhetetlen ).Úgy, hogy kíváncsi vagyok
-
törölt tag
válasz
venomka1 #33413 üzenetére
Köszi! Ez után még kb 35percen keresztül próbálkoztak velünk egyre többen de megoldottuk.
Tegnap John Wicket is lelőttem. Ő még veletek játszik? Ismeretlen társasággal volt.Sith7 Eljött ez a nap is. Már nem érdekel minket ki Magyar meg ki nem. Meguntuk belefásultunk elég volt.
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33183 üzenetére
Apropó sírás redditen: Make Final Measure swallow seekers
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33180 üzenetére
Az ugye megvan, hogy az airburstnél szétoszlik az alap sebzés a labdák között? Meg az is megvan, hogy 0 skill kell ahhoz, hogy megnyomj egy gombot és a többit intézi a gép? Vagy arról hallottál, hogy 1.6-ban az armor helyét a hp vette át, így már nem olyan egyszerű megcsukni az embert a labdával?
Amúgy meg a taktikus köszöni szépen nagyon jól lesz 1.6-ban is, csak nem lehet majd abuzálni az autoaim labdákkal a rendszert. Ugyanúgy, ahogy a triage-stickybombot is kibalanszolták.
-
bunfi
őstag
válasz
venomka1 #33160 üzenetére
Automatikusan megkeresi a célpontot, 150-160k sebzés a hp-ra, stagger és vérzés, 10-15 mp cooldown (egy jó Triage mellett 5 mp). Kicsit soknak érzem, főleg azt, hogy automatikus. Ha valami automatikus az nem szokott múködni pvp-ben, lásd RE-45 Autopistol (Titanfall)
(#33161) pzstm
Nem 1.5-ről volt szó, de örülök, hogy te is megtaláltad ezt az egy szót. -
pzstm
titán
válasz
venomka1 #33160 üzenetére
épp erre gondoltam...
1.5-ben 240 toughnessel megyek, Firecrest buildem van 298skillpowerrel, és relentless hátizsákkal....
Igen, csak csapatban, esetleg PVE-ben vagyok jó....DZ-be nem megyek nyilván egyedül.....Ez ha ingyenélőség vagy hasonló valakinek, akkor lehet jönni és csinálni...
-
micafighter
nagyúr
válasz
venomka1 #32804 üzenetére
Skillpowered mennyi pts-en? Amúgy nekem olyasmi rémlik hogy seeker minenál a PvP sebzés módosítót piszkálták meg. Pl fegyverre ugye a PvP módosító 0.48, a seeker minenak nem tudom mi volt eddig és mi lett.
(#32811) pzstm : PTS2ön már nincs annyival több élet, minden életforrást nerfeltek (felszerelésen a plusz páncél helyetti plusz életet nerfeltek PTS1hez képest eléggé, a stamina hp szorzót meg ugye felére nerfelték.)(#32805) players111: gondolom csak a szokásos szívósság bugoltatás, 70% armor + mobile cover bugoltatás így olyan 1,2M az alap szívósságuk ha jól tudom.
-
törölt tag
válasz
venomka1 #32819 üzenetére
Addig jó míg meg nem unják. Pl: Kitöröltük 2x a 4 fős ruszki bandát erre visszajönnek aim-al. 50 méterről haltunk instant.
Van olyan csapat akik addig halnak míg Manhunt nem leszel utána meg kitörölnek 1sec alatt.
Azért az tetszett, hogy Mengele elnevezte az ellenőrző pontokat klónozónak. -
ceripapa
aktív tag
válasz
venomka1 #30030 üzenetére
Mert beakadtak :] és a szerver karbantartás során az uccso infok nem fognak frissülni, de ha jól van megcsinálva a dolog akkor 5 perc mulva már nem lesznek gameközelben. Ha nem akkor egészen addig amíg nem jön vissza a division szerver , ezt fogja mutatni :]
Nem figyeltem kérek egy moderátori összevonást
-
VTom
veterán
válasz
venomka1 #27506 üzenetére
Uplayben kacsold ki az ingame overlay-t, és mindig uplay-ből indítsd a play gombbal, nekem ez oldotta meg az FPS ugrálást, mondjuk nekem ennyire durva drop nem volt.
Azóta csak néha csinálja, amikor server oldalon van gond, szóval 100%-ban sosem lesz megoldva ez sajnos.
-
arnikusz
veterán
válasz
venomka1 #23228 üzenetére
De lehet, hogy kedves fórum/játékostárs mond majd megoldást, csak ha nézed a korosztályos összeállítást a többség melózik én is csak rápillantok néha a fórumra napközben.
Meg lehet valamit mókáztak napközben, bár mostanában csütörtök délelőtt van a szerver leállás.
Lehet estére magától megjavul.Csütörtök SP tulajok következő adag ládák nincs delayed.
-
arnikusz
veterán
válasz
venomka1 #23224 üzenetére
Nem ez lehet a gondja- Anonymus írta tegnap - új nVidia Geforece Experience.
Nálam tegnap este ahogy írtam belépést követően egyszerűen nem tudtam feljönni a lifttel Undergroundból.
A megoldás nálam az internet volt gond újraindítottam, reggel 5 után fél órát szórakoztam a karakterrel és kiegészítők gyártása mellett nem volt ilyen. -
ßrainiac
addikt
válasz
venomka1 #14656 üzenetére
Hidd el, boldogan megetetem az autommal a benyat esetleges 14-es fogyasztas mellett, de megy is.
Azonban feleslegesnek tartom az azonos teljesitmeny melletti magasabb fogyasztast.
Na de meg kell meg neznem a tapomat is, hogy elbirja-e a 390-et, ha arra esne valasztas ^^
Inkabb gyurjal a karakteredre, hogy maskor ne nekem kelljen egyedul a csapat rogue-ot leszednem
-
Hunner
senior tag
válasz
venomka1 #12494 üzenetére
Nem csak egy játékért jár...Minden ubis játéknál kapod, és minden játéknál van mire elkölteni. Egyébként azt hiszem 100 pontért az uplay store-ban kaphatsz -20%-os kupont egy vásárlásra. (Mondjuk nem tudom mennyire éri meg, mivel az uplay store általában drágább lsz még így is mint más kulcsos oldalak)
-
VTom
veterán
válasz
venomka1 #12291 üzenetére
Én is így tolom, fullHD minden maxon, árnyékok is HFTS, meg minden nyalánkság, fix 60fps, kivéve ha valami nagy nyílt terepre megyek a keleti oldalon, akkor leesik akár 45-re is.
Ha nem tolok fel mindent, akkor CPU 100% usage... (4690K @4.2GHz) bár az fps nem szokott 60 alá esni olyankor, csak melegszik a proci.
Este megpróbálom a DSR-t.
-
duvi
nagyúr
válasz
venomka1 #11113 üzenetére
- Te tényleg csak write only módban használod a topikot?
- A sok "baromság" mellett, vannak kimondottan crit ch és dmg módosítók is. A karakterlapodat megnyitva láthatod a teljes statisztikádat (többek között a crit értékeket is).
- Dps karakternek főleg a firearms és helat értékeket érdemes feltolni. Tankoknak leginkább a healt és elektronik az ajánlott. -
Hunner
senior tag
-
-=Jam=-
őstag
válasz
venomka1 #10745 üzenetére
A blueprint a tervrajz. DZ-n belül vannak még vendorok, akiknél lehet venni. Ami rossz, hogy azok krafolásához kell Division tech, amit azért nem olyan gyorsan lehet gyűjteni. A "sárga villogás" az a speciális képesség, amikor a sebzésed nagy mértékben megnő arra a 10mp-re ameddig aktív.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
venomka1 #10699 üzenetére
Nem kell jelentkezni. Vannak nevezetes helyek ahol nagyobb csoportokban vannak ellenfelek és van közöttük boss is. Keresni kell őket. Ennyi a titka.
Kicsit más: Van valami leírás arra vonatkozóan, hogy az egyes fegyverkiegészítők milyen bónuszokat adhatnak? Kritikus sebzést például mi adhat közülük? Mindegyik? Csak, hogy feleslegesen ne craftolgassak. Lehet, hogy olyat szeretnék ami nincs is.
-
Ellia
addikt
válasz
venomka1 #9213 üzenetére
Pedig tippre a játékod magyar, csak olvasni kell (elég egyértelmű szerintem még a gyengécske fordítás ellenére is).
Tárgyak módosításához válaszd ki a tárgyat és alul írni fogja. Én kontrollerrel játszok nekem ott az X-en van. Aztán értelemszerűen kiválasztod a módosítás helyét és ráaggatod amit szeretnél. Ennél szájbarágósabban nem fog menni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest