- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
#75376384 #46246 üzenetére
Ha visszaolvasnál, nem anyáztam meg semmi sókiöntés, csak tanácsot kértem, de már tegnap is hogy hova kellene menni és mit csinálni. Csak pont nem az a személy válaszolt aki eddig segített.
Amúgy engem az összes játék így utál, a diabloban is van több ezer órám, folyamatosan játszok vele, sz*rt se dobál. Ugyanez a haver bejön, mert kedve lett másfél év után. 6 perc alatt felhúzom 70-re 1 óra alatt kiesik neki minden, és sokkal jobb cuccok mint nekem. De minden játékban így van, ő már előre röhög... Itt sincs másképp. Szóval nekem ez a stigmám.
-
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46244 üzenetére
Ezeket a maszkokat hogy tudom megszerezni? Tudom hogy küldetésekkel, de hol van erről leírás, mert a játékban keresem, de nem találom. Előre is köszi szépen.
Majd délután ismét megyünk haverokkal farmolni, de őszintén nem tudom hogy hova menjünk, mert a resistance-t nem bírjuk 5-ös világfokozattal, bár nem tudom hogy egyáltalán lehet e beállítani nehézséget, a Lexington-t meg utálják, DZ-be meg ha elvennék az exo cuccokat, akkor le is törölném a játékot. Szóval még keresem az igazságotMost meg gyártottam magamnak pár ezer PxC-et, természetesen a zöld ládák mind kuka...
-
malystryx
senior tag
válasz
LucentTwo #46239 üzenetére
Most gyakorlatilag úgy érzem magam, mintha épp meglenne a 30-as szint és kezdeném a nagy életet a játékban. A cuccaim is olyanok a Lova-C sem olyan jó mint régen, legalábbis nem jön be, Exo fegyvereim meg nem jók a buildhez.. Nulláról kell kezdenem. Most annyit fogok csinálni, hogy az összes pénzemet beletolom 400k-s sárga ládákba, onnan kapok PhxC, azokból meg zöld ládákat veszek a vendornál, meglátjuk mi esik. Lóvé legalább van.
-
malystryx
senior tag
Hát én nagyon csalódott vagyok, ugye a gear-em nagyon nem ide való még, de azért tudok érvényesülni..2 órán keresztül voltunk legalább DZ-be, aztán resistance, ott persze a 9-ik wave-nél fekvés, de nekem semmi sem esett, sem exo sem CF. A többieknek esett szép számmal CF. Pedig átraktuk világ5-re vagy mi az.. A nehézséget is.. Katasztrófális volt a mai nap, ha holnap is ezt csinálja velem, akkor hagyom a pékbe.
-
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46136 üzenetére
Nekem is van még Bullfrogom, de még ugye régebbi időszakból. Arra emlékszem, hogy nagyon kiment oldalra. Bár Striker szettel nem volt rossz.
Miért írtad hogy: "visszarugást és pontosságot adó fegyverkiegeket nem rakunk rá"?? Miért nem? Van rá más megoldás hogy ne "rúgjon" ki oldalra??Na még ma éjjeles vagyok, holnaptól farm. Annyira hiányzik már a game fél éves kihagyással
-
malystryx
senior tag
válasz
arnikusz #46112 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, most rövidet válaszolok, mert mobilról nem a legjobb, meg melózom is. Nomád szettem van mèg a LS èrából meg 2 high end.. Már októbernèl járok a visszaolvasással, sajnálom az eventet, arra jó lett volna benevezni, a maszkok is jók. Remèlem a hètvègèn valakinek kipottyan egy Urban MDR, meg az új UG-t is megnèzzük.
-
malystryx
senior tag
Srácok, nincs mentség a bűnömre, de egy jó fél-háromnegyed éve nem játszottam és most megint elővenném. Egy pár szóban-mondatban leírná nekem valaki, hogy mi változott azóta? Mely szettek a jók és milyen új fegyverekkel érdemes újrakezdeni, valamint a máig még mindig hiányzó Urban MDR-hez hol tudok hozzájutni? Előre is köszi, ígérem hogy ebben a 2 napban bepótolom a fórumon a lemaradást
Köszönöm előre is.
Az 1.6 volt az utolsó amivel játszottam.
-
malystryx
senior tag
válasz
Anonymus23 #36320 üzenetére
Köszi szépen
, akkor ma este megpróbálom megint. Amikor néztem, 4 fegyver módosító volt, meg az összes helyen... B@sszus, akkor lehet bugzott a rendszer, mert az utcán érdekesen teleportálódtak az emberkék-katonák időnként.. Annyira fáradt voltam, hogy csak röhögtem rajta... Most esett le.
Köszi srácok! -
malystryx
senior tag
válasz
micafighter #36318 üzenetére
Igen, mindig abban vagyok.
-
malystryx
senior tag
Srácok, Ruben Alamina oldalon nézem a szokásos heti vendor resetet, még update-elve is van tegnapi dátumra. Ami érdekelne, egy teljesítmény módosító, ami szövetséges gyógyítást okoz. A gear mod-ok között az utolsó. Kelet, 64-ik utcára írja.. ott is voltam, meg azért elmentem a dz09 rejtekszobába, hátha ott van, de nincs... Valamit benéztem? Előre is köszi a segítséget.
[itt néztem] -
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
GAbre, ha arra gondolsz hogy onnan vennéd meg, akkor nyugodtan, bár én szoktam kérni hozzá a shield-et is, ami némi "garanciát" ad. Így persze drágább picit, de bátran ajánlom, haverral onnan szoktunk vásárolni, én személy szerint onnan vettem az alapjátékot, és a season pass-t, meg a FC Primalt.. Az meg nem zavar ha egy dologgal kevesebb van ami porosodik
-
malystryx
senior tag
válasz
ScomComputer #31205 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem, nálam úgy volt, hogy az alap játék volt meg, és később vettem meg a season pass-t. Nekem egy mellékküldit (világoskék ötszög) kellett megcsinálni ahhoz, hogy oda le tudjak menni, ha minden igaz ott lesz a base körül nem messze délre. Remélem jól emlékszem, és tudtam segíteni. Szép estét
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
-
malystryx
senior tag
válasz
akoska07 #31023 üzenetére
Igen, ez volt a mentőőv, hogy még idejében elkezdtek gondolkodni, meg azzal is nagyot húztak sztem, hogy ingyenessé tették, ami miatt sztem megint csak sokan megvásárolták a játékot, meg ugye az sem lebecsülendő, hogy már nem új és emiatt olcsóbb is lett.
Jut eszembe, megnéztem azt a videót amit régebben linkeltetek, hogy milyen szép grafika volt egy trailerben, meg rengeteg olyasmi amit kihagytak. Például a fedezékbe becsúszva érkezni, ha az ellenfél fedezékben van, egy drón segítségével megvilágítani, meg az is teljesen jó, hogy az óráján lehetett dolgokat előhozni, a map is más volt, de sorolhatnánk napestig. Ha a grafika nem is változik, (mert nekem így is teljesen megfelel) legalább ezekből párat betennének, már jobb lenne. Sok lehetőség van még benne, remélem párat észrevesznek. -
malystryx
senior tag
válasz
VincentVG #31018 üzenetére
Hát season 02 biztos lesz, remélhetőleg 3 dlc-vel megint, én személy szerint tuti megveszem. Inkább ezt mint a Ubi másik játékát ami februárban fog jönni. Nem akarom említeni az off miatt azt.
Megszerettem a Divisiont nagyonMájusban raktam össze egy új gépet 8 év után, és mondtam havernak hogy 1 mostani játékot hajlandó vagyok megvenni. Erre esett a tanács alapján a választás, egyedül csináltam meg 30-as szintig, aztán csináltuk a küldiket utána, (heti-napi) aztán beleuntam, de az utóbbi 2 patch alapján abszolút meggyőzött.
-
malystryx
senior tag
válasz
Anonymus23 #31011 üzenetére
Igaz, nem kell rohanni, de amilyen felejtős vagyok, muszáj voltam megkérdezni
Köszönöm szépen.
-
malystryx
senior tag
Húú tényleg, ma van vendor reset, de kedvesek vagytok, hogy megírjátok. Sajna melóban vagyok, és nincs itt az a link amit hetente frissítenek, de meg sem tudom nyitni a korlárok miatt. Azt megnéztétek nekem, ha szépen megkérlek Titeket, hogy tűzfegyver módosító ruciba ami páncélt ad, betették valahova? Előre is köszi. Este 8 mire hazaérek...
-
malystryx
senior tag
válasz
micafighter #30700 üzenetére
Köszi szépen, ma este megyek valami komolyabbat, és majd kiderül, a 4 képzettség természetesen önző módon a magam kisegítésére szolgál,
de 3 teljesítmény fokozó miatt is ezt kellett választanom. (3x 5% öngyógyítás van a felszerelésekben)
-
malystryx
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Összeraktam egy Nomád szettet, minek után a pajzsos nem jött be. Jobban szeretem a fedezékes/menekülős/ugrálós, de izgalmasabb harcokat, no és persze a gépkarabélyokat inkább. Első próbálkozásra a Nomádból: fegyvertok, térdvédő, maszk és hátizsák volt, a mellény Barrett, a kesztyű pedig egy taktikai 7% chc-t ad azok ellen akik nincsenek fedezékben. Fegyvernek egy LVOA-C-t választottam (önfenntartó/halálos/pusztító), mert könnyű M4-em nincs jó talenttel. Ezzel volt 212k dps és 391k szívósság..
Aztán gondoltam egyet és átalakítottam, a mellényt kicseréltem Nomádra, a táska meg lett egy sárga, (lőfegyverek és állóképesség 200%-át hozzáadja a képzettség erőhöz) és így ezek lettek a statjaim: 254k dps, 431k szívósság. Tudom nem túl jó..
A builden 18%chc van, 50%chd, 12700 armor körülbelül..A kérdésem az lenne, hogy a táskánál hasznos -e ez a 200%-os talent, vagy inkább ajánlotok helyette másikat? pl. egy öngyógyítós mennyire használható? A pajzsos és a fürkészaknás build után sokkal felszabadultabb vagyok, és bátrabb
Ez végre tetszik. Előre is köszi a válaszokat, és Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
malystryx
senior tag
Srácok, nem próbáltam még ki a Survivalt, de lenne egy kérdésem. Survival cache-t mikor kapok? Miután meghalok, utána kiértékel a játék, és az alapján, vagy az ottani dz-ből lehet kihozni? Előre is köszi.
Rohadtul fáj a fogam egy MDR-re, az UG-t annak idején emiatt vettem meg, de aztán mire eljutottunk addig hogy tudjak játszani, a BLIND-ból egy darab sem lett meg
De ahogy olvastam elég alacsony a drop rate-je... -
malystryx
senior tag
Sziasztok, volt egy pár hónapos kihagyásom sajna, és most elveszettnek érzem magam
Szeretném kérdezni, hogy volt a B.L.I.N.D. szett, elvileg abból csináltak most 4 db-os Banshee szettet, de mi lett a B.L.I.N.D.System battle rifle-val? Sajna annak idején nem tudtam megszerezni, most meg keresném. Ezt is átnevezték/átalakították, vagy végleg eltüntették? Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Trollok komolyan
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest