- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
Darth_Revan #32198 üzenetére
A rögzített bekötésű, valamint a 10 kg-nál súlyosabb tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, akkor az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
-
ρσгτσ
addikt
Lassan működik a folyamat, de úgy az egész. Az ügyfélszolgálat és a szerviz is.
Emellett például kijelző meghibásodásnál hiába küldesz képeket, vagy akár videót a problémáról, az általában nem elég. Nálam például vízszintesen, pár milliméterenként fekete csíkok jelentek meg a kijelzőn. Végig az egészen.
Bevett szokás, hogy videó beszélgetést kezdeményeznek és meghatározott távolságról kell mutogatni a TV -t a szoftverben lévő tesztábrákkal.
Ami egyébként nem rossz, csak éppen olyan ábrák vannak, aminél egy csomó meghibásodás egyáltalán nem látszik. Főleg, ha "x" méterről kell videózni, mert ezt is kérni fogják.
Ezen ponton pedig még nem jutottál el a szervizig, csak a Samsung -gal kommunikálsz.
Ha keresgélsz a Samsung topikban, akkor találkozol pár érdekes sztorival. Kicsit olyan, mintha az ügyfélszolgálat feladata elsősorban az lenne, hogy kibújjanak a garanciális javítás alól.
Nekem egyébként különösebb gondom nem volt velük azon kívül, hogy hetekig, majdnem hogy 1 hónapig tartott az egész sztori javítási idő nélkül. Mert amúgy nálam nem volt alkatrész a TV -hez. Elfogadtam azt is, hogy elég szigorú a policy.
Ugyanakkor sokan elég nagy küzdelmek árán tudták javíttatni a készüléket. Ezért alakult ki több topikban is az a vélemény, hogy a Samsung -nál a garanciális támogatás nem túl jó.
LG -hez is volt szerencsém a múlt hónapban. Ott bejelentettem a hibát, pár nap múlva hívott a szerviz és megrendelték a kijelzőt. Majd kijöttek és kicserélték. Nem kellett napokig várni, bizonygatni a problémát.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
TCL 55C805 esetén garanciával kapcsolatban kérdésem, hogy pontosan milyen garancia is van hozzá ?
LG-hez hasonlóan a szerviz elszállítja/helyszínen javítja vagy pedig az ügyfélnek kell megoldani is a bejuttatast ? -
Cortez863
csendes tag
Sziasztok!
Keresek 65"-os tv-t max. 450.000 Ft-ig. Főleg tv és film nézésre lenne használva.
TCL 65C765 és TCL 65C845 néztem eddig. Melyiket ajánlanátok? Mire kell figyelnem rendelésnél? -
gab1ka
senior tag
válasz
breezer88 #32190 üzenetére
"Lehet, hogy valami visszaküldöttet kaptam?"
Vagy kiállított darabot x ezer óra üzemidővel..Így vagy úgy az ilyet azonnal vissza kell küldeni szerintem. Ha ugyanannyit fizetsz érte mint más, akkor jogod van neked is vadonatúj terméket kapnod a pénzedért amit te bontasz ki először, amiről a fóliát lehúzva makulátlanul tiszta a kijelző stb. A normális boltok az ilyesmit feltüntetik és bontott termékként árulják alacsonyabb áron.
-
breezer88
tag
Nekem 805-van, nem olyan rég kaptam meg, és nem volt rajta fólia ami beborította volna az egész felületet, csak 2 oldalt, illetve felül meg alul voltak egy 2-3 centis sávban. Lehet, hogy valami visszaküldöttet kaptam?
Emellett képesek voltak képernyő közepére egy vonalkódos matricát ragasztani, aminek a maradványait kemény clean-es suvickolással tudtam eltávolítani
(pedig eddig csak szárazon törléssel takarítottam a korábbi tvmet)
-
István 67
tag
Sziasztok!
E két tv között vacillálok,ajánlásaitok alapján.
TCL65C765 1008 ZÓNA 2400nit fényerő.
TCL55C765 720 ZÓNA 2000(2200?) nit fényerő.
Mivel laikus vagyok a kérdésem , a 65c765 nagyobb méretben jobb minőségű(2400nit 1008 zóna) képet ad vagy ez a nagyobb képméret miatt ugyanolyan kb mint a 55c765?
Megvárom a pénteki EMAG akciót és megrendelem valamelyiket.
Remélem 300,250 ezer áron lesz kb. -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Azt mondja meg valaki, hogy miért csinálja a C805, hogy a házimozi erősítője earc ra van kötve, és a hangerőt nem lehet állítani a tv távirányítójával csak ha kb 5ször ki/be kapcsolom a tv-t? A 10 éves panasonicom hiba nélkül csinálta, ezt meg ki be kell huzogatni, kapcsolgatni hogy jó legyen. A playstationt a 1es hdmi-en se találja meg mindig, de ez nem olyan gyakran fordul elő -
Bass
addikt
Sziasztok
Probálnám a denon dvd-t működésre bírni de nem megy,a tv egy 50 c645 .Vettem jack csatis av kábelt de semmi,nem tudom kiválasztani h onnan jöjjön a jel.Van valami trükk?
Köszönöm -
breezer88
tag
Manapság milyen lehetőség van tv adás rögzítésére? Van olyan eszköz mint régen a dvd lejátszó volt, hogy rádugom és fel tudok venni vele a tvről? Vodás vagyok, tehát van box is digivel ellentétben.
-
Celtis
veterán
válasz
Skarpea #32178 üzenetére
Focimeccsnél hol van sűrű, kontrasztos minta? Eleve az csak tv adás, ami nem 4K csak HD.
Most visszakerestem egy jelenetet, amire emlékszem, hogy a TCL-en villogott. Netflix: Nem versz át 4. epizód 20:50-től következő vágásokban (de talán előtte is) a nyomozó kabátja /zakója.
Vhiktor figyelmébe is ajánlom ezt a következő teszthez. Persze lehet, hogy megint hibátlan készüléket fog ki, amilyen szerencséje van. -
ROBOTER
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
TGarry #32173 üzenetére
Esetleg ha találsz hozzá régebbi FW -t az lehet stabilabb. De ez a TCL márka topik, nem egészen ide való a kérdés.
Szerk.:
Van egy nem túl aktív LED / LCD TV topik. De valószínű okosabbat ott sem nagyon tudnak mondani, ha csak nincs valakinek pont ilyen készüléke. -
TGarry
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy Thomson 49uc6406-készülékünk , már egy ideje borzasztó lassú, lassan tölt be, alkalmazásokat több perc mire megnyit ,van hogy a betöltéskor csak az android feliratig jut utána lefagy , ezt álltalában csak újratelepítéssel tudjuk megoldani. Firmware updatek voltak próbáltam régebbi-újabb verziókat , egy darabig eldöcög velük de mindig ugyan az lesz a vége 1-2 hét használat után. Alkalmazásokkal nem szoktam telepakolni csak a 'gyárilag' telepített netflix szokott rajta lenni, alkalmazásokat a box-ról szoktam használni.
Leszedtem már a hátlapját kiporoltam gondoltam hátha , de ez sem segített. Van valakinek valami tippje mi okozhatja a problémát? Kép-hang rendben van ezért nem szeretném még lecserélni. -
soldi3r
veterán
válasz
Winnie The P #32171 üzenetére
Product size (WxHxD) 1111 / 712 / 300 mm
Product size w/o stand 1111 / 646 / 10,1-51-81 mm
712-646=66 -
Winnie The P
őstag
Hali!
A 50C805 tévével rendelkező leírná, hogy mekkora távolság van a tévé alja/alsó része és a talp alja közt? Tehát egy Digi beltéri elfér alatta?
Köszönöm. -
zsolt501
nagyúr
válasz
ROBOTER #32157 üzenetére
Nálam most 2 napja csinálja azt a C805 TV- hogy kénye kedve szerint valamelyik bemenetre akar ráállni bekapcsoláskor ez lehet HDMI, vagy TV adás is, pedig nincs bekapcsolva neki hogy a legutóbbi bemenetre álljon a Google kezdőképernyő van megadva., és csak a TV újra indításával tudom észhez teríteni, olyan mintha valami szoftveres bug lenne benne, az a fura hogy a rendszer nem frissült, max applikáció frissülhetett.
Nem tudom találkoztatok e hasonló problémával? -
storm3
senior tag
Van valahol Budapesten C765 kiallitva,nem tudjatok?
-
Aki C765-öt használ, az valószínűleg nem tart otthon C805-öt és C845-öt, hogy válaszolni tudjon erre a kérdésre. De ha csak a specifikációkat nézzük, akkor szerintem elmondható, hogy ha már van C805-öd vagy C845-öd, akkor azt nem feltétlen érdemes lecserélni C765-re, viszont ha most állsz vásárlás előtt, akkor egyértelműen a C765 a legjobb választás.
-
belan
addikt
Hello valaki használ itt c765 az lenne kérdésem mennyivel jobb a kontrasztja meg a képminőségbe mint egy c805 vagy c845-nek ?
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
C805-ön kb. 2..3 hete nem működik a bekapcsoláskor a legutolsó bemenet kiválasztása. Minden bekapcsoláskor újra ki kell jelölni. Eddig tökéletesen ment. Megnéztem a beállításokat, jól van bejelölve, még egy oda-vissza kiválasztást is csináltam, de nincs eredménye. Azt nem figyeltem, hogy összeesik-e a hiba megjelenésének időpontja egy szoftverfrissítéssel.
Tapasztaltatok hasonlót?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
István 67 #32125 üzenetére
A méret nem mindegy a Hisense-nél ---mert valamelyik IPS paneles ---én pld mindkettőt venném (kivétel a 75ös Hisense mert az VA paneles)
a TCL újabb típus ,nagyobb fényerő --zónában akkora különbségek nincsennek , a TCL androidjához több alkalmazás van. Használat dönti el .
-
freeland0806
tag
Hát.. én Samsungot fogok jövő héten valamikor kihozni a TCL helyett a Q60D-t. Edge LED de tökmindegy, a 655nél olyan bevilágítások voltak, hogy simán elment volna egy nem túl homogén edge lednek is.
Már azzal is beérem ha nem lesz meg ez a fekete pixelesedés (még mindig nem tudok rá pontos definíciót pláne nem magyarul) stb, ami utána keresve valamiféle alaplap hiba lehetett külföldi fórumokon olvasva.
Ráadásul ezeknél a nagyon budget tvknél panaszkodtak erre, mint a Vizio (és a TCL egy pár évvel ezelőtti modelljéről is olvastam, amikor begugliztam a pixelated grainy blotchy black on tv szavakat, azt hiszem a p605ről beszéltek). Volt akinek gari után jött ez ki, én még szerencsés vagyok, hogy kb 2 nap után. Egy biztos. A következő tvm a Samu után mini led lesz, vagy oled az száz százalék, pedig nem használnám ki. Ez már a 3. tvm lesz fél év alatt alapesetben meg kb 5 évente szoktam cserélni. Nincs magas elvárásom csak annyi, hogy működjön normálisan a készülék. Semmi extra, nekem nem kell több ezer nit, meg valós hdr semmi csak egy normális nézhető képernyő, mellé egy normálisan működő szoftver. Működjön normálisan, ez minden amit elvárok. Nem azért írtam ne értse félre senki, mert fikázni akarom a TCL-t ráadásul egy TCL fórumban, pláne nem egyetlen modell alapján, de én nem merek egy ugyanilyen tvt bevállalni. -
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32142 üzenetére
Sziasztok!
Nálam 65c805 is akanak az említett videók belső felületen,
de nem akad PC-n Nvidia, Kinhank G1 + Coreelec, viszont van ami Firestick-en is, pedig van AFR (képkockaseb. egyeztetés)!Ami elgondolkodtató, hogy mindenkinél ugyan ott akad u.olyan készüléken az lehetne sw-hiba, de hogy egy másik felületen más hw-en és sw-en is ugyan ott akad az már elgondolkodtató lehet hogy a videó kódólása ill. konténere nem kompatibilis az eszközzel?
Mert más forrásoknál nem jellemző, főként streaming esetében.Tudom nem vigasztaló hogy pl. streaming. miatt vásárolt készülék nem hibamentes, de ezek közül kell választani:
1. így nézem
2. másik típust v. márkát választok
3. csatlakoztatok hozzá külső media-playert (asztali v. stick)
Mindkét megoldás töbletköltséget jelent.U.i.: Még várom a legújabb frissítést a mi most csak beta verz. létezik, mert azt olvastam róla hogy nagyon hajaz az új 2024-es modellek menüjére, hátha a látványon túl mást is fejlesztettek benne.
-
Skarpea
tag
válasz
Mizol29 #32145 üzenetére
Még annyi, hogy statikus aprólékos képnél fű Ilyesmi lassú mozgásnál van egy kis vibrálás. Főleg 4k sdr-ben, de ez elvileg Qled sajátosság. Szerencsére ritkán futok bele. Mozgás hibákról annyit, hogy anyám Phillips meg apám LG TV-jén is vannak. Ezek az LCD-k egyszerűen ilyenek. Amúgy inkább a 23,9fps mozi és a YouTube 25\30fps lehet problémás. 50 és 60 fps videók teljesen jók mozgás javítás nélkül, mivel a TV 50\60Hz. Sajnos 120Hz nincs nekem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #32142 üzenetére
Nem tudom, ez egy érdekes kérdés.
Ha valaki IMG -ből újratelepít egy FW -t, annak elvileg meg kellene oldania problémát. Tekintettel arra, hogy nem mindenkinél jelentkezik.
Bár valószínűnek tartom, hogy teljes pucoláshoz még az IMG is kevés. Annyira nem értek a TV -khez, de gondolom itt is vannak külön rejtett partíciók, adatok, fájlok, amihez az sem nyúl hozzá. Még akkor sem, ha jóval nagyobb, mint egy OTA. Majd valaki megcáfol, ha tud.
Ugyanakkor szerintem nem lehet kizárni hardveres hibát sem. Hiszen szimpla megjelenítéshez is kell hardver. Még ha nem is olyan mértékű, mint amikor a TV USB -ről vagy streaming -ről kezel egy videót. Hardveres hiba esetén nem feltétlenül lényeges, hogy az adott feladathoz a TV mennyi erőforrást használ. Attól függ milyen hibáról van szó.
Szerk.:
Meg amúgy az is biztos, hogy nagyon mások az emberek. Nagyon máshogy látnak, és másra érzékenyek.Ezért lehet az, hogy például valaki teljesen levesz minden kép- és mozgásjavító beállítást. Más számára pedig így nézhetetlen, és képhibákkal sokkal kellemesebb neki a látvány.
-
Qtya123
őstag
Na igen, ez egy nehéz kérdés. Főleg ezek az akadások. Hogy van akinél van, van akinél nincs. Anno mikor vettem az első IPS monitoromat, ott volt a panel lottó, hogy kinek mekkora a bevilágítás.
Itt meg az akadás lottó....!? És ugyan korábban voltak itt olyan gondolatok, hogy dedededede, mindenkinél akad, csak van aki nem veszi észre. Ez nem igaz, múltkor én is belinkeltem már ide a Vérapó kérdéses jelenetét, szépen össze lehet hasonlítani azoknak a tulajoknak a videóival, ahol valóban akad. Itt semmi akadás: [link]
Meg azt hiszem a 3test problémát is linkeltem már akadás nélkül.DE azt is írtam, hogy pl a 3test probléma nálam is akadt, de a videó bezárása és újra elindítása után megszűnik a probléma.
Szóval valóban nem hibátlan készülékek és aki beszívja egy olyan példánnyal, amelyen nem szüntethető meg az akadás, az csalódott lesz és én is visszaküldtem volna és a TCL felé sem néznék soha többé, ha megszüntethetetlenül jelen lenne nálam is az akadás.
A számomra teljesen érthetetlen dolog, hogy egy Homatics Box R 4K Plus + coreELEC esetén is ugyanúgy beakadt a 3test probléma kérdéses jelenete, és ugyanúgy video újraindítás oldotta meg azon is..... Ez felfoghatatlan, hogy miért, hiszen abban az esetben a TV csak egy megjelenítő és semmi más. Mégis ugyanaz a szoftveres probléma állt fenn egy teljesen más, elvileg a tv-nél sokkal jobb rendszeren...
-
ρσгτσ
addikt
Samsung -ot ebben a kategóriában a nem túl jó garanciális háttér miatt nem választanék. A TCL viszont ár-érték arányban kiváló. Feltéve, ha nincsenek vele gondok, mint például a fenti eset(ek) is.
Szerintem belépő készülék, QLED, és mini LED vonalon TCL vagy Hisense körül kellene nézelődni. Utóbbit én nem igazán ismerem. A TV ajánlós, vagy a márka topikban biztos okosabbakat tudnak mondani.
Esetleg még az elődjére, a C645 -re érdemes rákeresni itt a topikban. Úgy tudom van pár tulaj és azzal nem volt túl sok probléma. De a többiek majd segítenek. Abból is van 43 colos méret.
-
sgx
tag
Ez a kérdés bennem is felmerült a topicot olvasva. A specifikációkat nézve ár/érték arányban verhetetlennek tűnik ez a típus, de annyi negatív tapasztalatot olvasni, hogy nehéz eldönteni ezek a hibák micsodák valójában?
Én 43-as méretben keresek idős, félig süket szülőknek tv-t csakis tv adásokat nézni, de elbizonytalanodtam, hogy bár papíron ebben az árszegmensben a TCL 43C655 kiemelkedik a tudását tekintve, biztos ez lenne a legjobb választás esetleg a nálam top2 helyet elfoglaló Samsung QE43Q60DAU helyett? -
Qtya123
őstag
válasz
Volband #32134 üzenetére
Én Vileda mikroszálast használok.
Nem erősen rányomva, nehogy karcoljon (ja és úgy hajtogatva, hogy az a kis fehér biléta, ami rajta van, az belül legyen). Így a kendő szépen leszedi a porszemeket.Folyadékot nem használok, nincs összetaperolva, összetüszögve, hogy bármi olyan szennyeződés legyen rajta, amihez nedvesség kell.
-
Volband
tag
köszönöm szépen!
-
-
-
Volband
tag
Mivel szoktátok tisztítani a tv-t? Rossmannban vettünk kendőt, de csak maszatolt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
soldi3r #32129 üzenetére
Eddig szerintem egyiknél sem volt ennyire "jellemző". De ott is lehet "csak" lefutott egy hibás gyártás. Több méretben is. Ezért érdeklődöm, hogy más mennyire elégedett.
Nálam például a kijelzőn lévő koszok elég érdekesek voltak C655 -nél. Mármint arra gondolok, hogy túl szabályosak, egymástól nagyjából azonos távolságra voltak egy vonalban, vízszintesen. Összesen 5 db. Meg valószínű az alatta lévő csík is ezzel összefügg.
Ezért az a tippem, hogy valami gyártósori probléma miatt volt, és nem Józsi koszolta össze a gyárban.
-
ρσгτσ
addikt
Van aki elégedett a C655 -tel? Foltosodás, felhősödés, panelen lévő kosz, pixelhiba és egyéb problémák nélkül?
Kiváló készülék lenne normál TV adásokra, de úgy tűnik akad néhány panasz a fenti problémákra, amiből egyik sem normális.
Nálam például felhősödés nem volt. A képe és a hangja is szerintem tök jó. Viszont a pixelhibák, a panelen lévő koszok, illetve a hosszú, valószínű sérülésből eredő folt/csík rontotta az összképet.
Így lehet elengedem ezt a típust, és inkább a C805 -re megyek rá.
Szerk.:
Nekem a C655 hangja jobban tetszett, és normál TV adásra nem is feltétlen lenne indokolt egy mini LED, de azért elgondolkoztam... -
Hamu2020
újonc
Sziasztok. 98c765 vásárlását tervezem. Lg oled az előzmény. Ami nagyon fog hiányozni az pvr és time shift funkciók. Van-e valami ötlet arra hogy mivel tudnám ezt megoldani? App vagy valami külső okos bármi? További kérdés hogy 98 coll méretben van most ár/érték arányban jobb?
-
István 67
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik a jobb? TCL765vsHisenseU8KQ ?
-
amdni
aktív tag
Sziasztok!
TLC 55C645 tv-m van kb. fél éve.
Azóta sem tudom Ubunturól (24.04) átküldeni a képet hálózaton keresztül. (Windows-al megy).
Valakinek sikerült már?
Gnome Hálózati Megjelenítő program látja a tv-t, indításkor mikor küldeném át a képet sötét háttér jelenik meg, egy pillanatra miracast vagy cromecast logó látszódik a tv-n, de ennyi.
VLC ugyenezt csinája, látja a tv-t, de maga a film nem indul el a tv-n, csak a film címe jelenik meg.Ebben kérném a tanácsotokat.
Köszönöm szépen! -
koko52
nagyúr
A nagy magyar blekkfrájdéj. Most annyi mint amennyi nyáron volt. Ügyesen megvolt a jogszabályoknak megfelelően a tartós drága ár. Milyen szépen kartelleztek a boltok:
-
droti25
őstag
válasz
Blackeventer #32112 üzenetére
Nekem is tökéletes minden Plex-el!
-
HF77
őstag
válasz
Fantomas80 #32117 üzenetére
ITT tudsz mazsolázni a különbségek között
(fényerőben, hangzásban egyértelmű a 765) -
Fantomas80
tag
Valaki összefoglalná röviden melyik a jobb és mivel a a C765 vagy a C805? Melyiket érdemes választani ? Jelenleg egy TCL 65C715 ös készülékem van jó lenne valami nagyobb méretbe új tv.
-
bigrob
őstag
válasz
Hibátlanul működik nálam.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Blackeventer #32114 üzenetére
Egy biztos nem 100%-os a rendszer a TCL-en, én pl hiányolom a TV esetén a Plexben a Frissítési gyakoriság váltás lehetőségét, itt hiába kapcsolod be az nem működik, pedig egy fontos és jó funkció, ha nem mesterségesen lekreált képkockákat akar a néző nézni, és ez bizony érinti a többi applikációt is mert bizony ott sem működik a lehetőség, nem vált a TV, olyan mintha a TCL fejlesztő mérnökei nem engedélyezték volna, pedig Chromecast with Google TV-vel megy rendesen a váltás, TCL-en nem megy így, kötve hiszem hogy a hardver ne lenne rá alkalmas.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Én szoktam használni így, de Chromecast with Google TV-vel is C805-öt, szóval van összehasonlítási alapom Google TV és Plex szinten, kérdezz és megpróbálok válaszolni.
-
válasz
Blackeventer #32109 üzenetére
Nem csak a 144Hz az előnye, hanem (azon kívül, amit ρσгτσ említett) az is, hogy 1008 a local dimming zónák száma, míg a c655-nél 104.
Szerintem egészen más élmény, de ezt mutatja az árkülönbség is.
Véleményem szerint elsősorban akkor lehet érdemes a c655 helyett a c765-öt választanod, ha HDR vagy DV tartalmakat nézel. Ha csak simán SDR filmeket/sorozatokat fogyasztasz, akkor nem feltétlen éri meg a felárat.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Blackeventer #32109 üzenetére
A C765 már mini LED, lényegesen jobb megjelenítés, képminőség. Játékra és filmezésre jobb.
A C655 is jó TV, de nem egy kategória a C765 -tel.
-
válasz
Blackeventer #32107 üzenetére
Azt senki nem fogja tudni megjósolni, hogy idén fog-e ennél lentebb menni az ára, azonban az én véleményem szerint nem valószínű, hogy az eMAG BF ár alá fog lőni bármelyik bolt idén.
Azt pedig csak te tudod eldönteni, hogy megér-e neked ennyit.
Ez nem neked szól, de ha már román eMAG BF árak:
- a 75c765 410 ezer forintnyi lej
- a 65c765 pedig 300 ezerNyilván más ország, más adók, így a jövőheti magyar eMAG BF-en lehet, hogy sokkal rosszabb ára lesz, de azért ez biztató.
-
Blackeventer
csendes tag
Jó reggelit mindenkinek, tudom a black friday hülyeség viszont a kérdésem az, hogy a 65c655 emagon jelenleg (románia) 187 ezer forint.
megérős ez az ár? Ennél lentebb gondolom idén már nem lesz. -
mikrofon
veterán
válasz
IMseventhson #32102 üzenetére
Biztos nem vennék DV nélküli TV-t....
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
IMseventhson #32015 üzenetére
Én ritkán nézem a 805öt inkább csak Hdd-ről való filmezésre használom a gyári lejátszóval-----nálam a digi kábel van (a tv c-tunerjével) ,én nem tapasztaltam ilyet ---igazán csak a gyári beállításokat használom, gyorsindítás nélkül---és nincs napi használatban,lehet ez is lényeges
a netflixes akadás a felhozott filmeknél nekem is meg volt
-
Celtis
veterán
válasz
IMseventhson #32102 üzenetére
Jaja, pont mint nálam.
De úgy látom neked érzékeny a szemed erre az akadásra. Kíváncsi leszek a samsunggal milyen tapasztalatod lesz, az jó-e focimeccsen, mert nekem volt azzal a márkával is volt hasonló gondom.
-
IMseventhson
újonc
válasz
bnorci71 #32048 üzenetére
Borsodban lakom, parisat a szolgáltató neve, koax kábeles a rendszer. Köszönöm, megnézem!
Celtis: tegnap néztem a meccset a sport tv-n és észrevettem, hogy nem lassításnál is akadt. Igaz, csak minimálisan, alig észrevehetően. Netflixen is hasonlót tapasztaltam. Igen, vissza fogom küldeni.
classic B: Köszönöm, vissza fogom küldeni. Én sem reménykedem abban, hogy ez meg fog javulni. Hagyom a tcl-t, a samsungokat majd megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Vicces képek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged