Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
Jó reggelit mindenkinek, tudom a black friday hülyeség viszont a kérdésem az, hogy a 65c655 emagon jelenleg (románia) 187 ezer forint.
megérős ez az ár? Ennél lentebb gondolom idén már nem lesz. -
Blackeventer
csendes tag
Köszönöm a tanácsod, remélem nyár végéig tényleg lentebb jön majd az ára.
Bár nem tudom szokott lenni karácsony környékén valami igazi leárazás ezekre például emagon?
Csak, mert most is van az emagon -20% extra, amit a kosárban tudsz rá aktiválni pluszban, ami 70.000 forintot farag le belőle. -
Blackeventer
csendes tag
válasz
Cartmenn #28080 üzenetére
Tehát papíron nincs nagyobb különbség.
Gondolkodtam azon, hogy esetleg a szoftveres támogatása jobb lehet a xiaomi-nak?
Használok egy mi Band 8 okoskarkötőt, de elég baj van szoftveresen azzal is és b*sznak kijavítani olyan hibákat, hogy a karkötő random egyet gondol és ébresztőt kapcsol. -
Blackeventer
csendes tag
Sziasztok olvasgatom idő közben a hozzászólásokat, most kénytelen vagyok én kérdezni egyet.
Régóta szemezek egy TCL QLED 65C655 modellel, sőt el is döntöttem, hogy ezt fogom megvásárolni majd.
Viszont a mai napon felbukkant nekem a Xiaomi TV A Pro 2025 modellje, amit 100 euróval olcsóbban kínálnak nálunk Romániában, mint a tcl model.
Mi a különbség a kettő között, valaki találkozott ezekkel a tv típusokkal? Alig van róla vélemény a neten.
Plexel használnám és inkább bluray 4k tartalommal.
Nagyon fontos volna még az is, hogy egy Vhiktor féle színkalibrációt is szeretnék majd rápattintani, ha mód lesz rá.
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest