- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
oio1i10o
lelkes újonc
Rendes garanciában kaptam.
Köszi, erre nem is gondoltam és öszintén szólva nem sok kedvem van több száz kilómétert utazni oda-vissza, hogy aztán mondjuk csak kiállított darab legyen vagy hazaérve konstatáljam, hogy amúgy pixelhibás és vihetem vissza, úgyhogy akkor megpróbálok beszélni az ügyfélszolgálattal, hogy pénzt adják vissza inkább.
-
maglew
aktív tag
-
Magam is úgy tekintenék egy “felbontott” vagy egy “újszerű” termékre, hogy valamennyire “Kinder meglepetés” érzésem lenne és egyből elkezdeném keresni a nyomokat, hátha találok valami arra utalót, ami alapján dönthettek a visszaküldés mellett.
Aztán nem minden embernek egyforma a használati szokása és igényessége, lehet szemem előtt lenne a hiba, csak nekem nem éri el az ingerküszöbömet és nem venném észre, vagy esetleg emlékszem voltak itt TV-zési gondok is pl a PR szolgáltatóval kapcsolatban, na az engem totál elkerülne, mert hagyományos TV nézésre nem lenne használva.
Azért lennék jobban bizakodó, mert nagy valószínűséggel “egyszeri” ember küldené vissza a TV-t, aki nem foglalkozna hiba megoldással, én meg itt a fórumnak köszönhetően mindenképp kipróbálnék új fw-t rátenni, hátha végülis egy tökéletes TV-t kapnék, ami korábban csak szoftveres issue miatt került visszaküldésre.
De most csak úgy ráérek írogatni, ami pont ide amúgy tökre felesleges is, mert itt egyértelműek mindenkinek a leírtak.
-
Tehát akkor a “Felbontott” variánsra is gondolom ugyanez vonatkozik, hogy csak az alap 2 év vonatkozhat rá.
Akkor így már kevésbé buli.Az “újszerű” nem igazán érdekel, egyébként is használtan szerzem be az életem nagyobb részét, műszaki termékek terén (valami tartósan elkattant nálam évekkel ezelőtt).
A 14 nap elállás biztosan vonatkozna erre is és ha ha úgy ítélem, hogy ez nem “újszerű”, hanem inkább “használt”, akkor visszaküldhetem.Szerk: De 81.200 Ft különbség nálam is inkább amúgy a “garantáltan új és + 3 év gari” felé billenti a mérleget.
-
-
rainman72
nagyúr
-
vargalex
félisten
Én a 2010-ben megjelent ZTE Blade-on (első Androidos telefon) is CyanogenMod FW-t használtam... Ha jól látom, a Huawei 2009-ben mutatta be az első android alapú telefonját (U8220).
Abban egyetértünk, hogy valóban, a közösség tud pótolni egy gyártó által hanyagolt feladatot (esetünkben a FW-ek publikálását). -
vargalex
félisten
Igazából ugye itt az általános mobiltelefonos "szokásokkal" szemben nem a közösség karolta fel (tehát nincs közösségi fejlesztés), hanem egyszerűen az a szerencsés eset áll fenn, hogy a gyártó még továbbra is azonos platformokat alkalmaz és a firmware-ból nem veszi ki a korábbi termékek támogatását.
Ha egyszer platformot vált (vagy valamelyik platformot tovább nem használja), akkor csak az alkalmazások frissítése lesz elérhető, az alap rendszer megáll az adott szinten. -
pooty
tag
Úgy tűnik mintha a V486al nagyon minimálisan, vagy egyáltalán nincs szaggatás.
Azonban van egy másik jelenség is(még FW frissítés előtt is megvolt), ami lehet, h app hiba: szintén max appban, ha beletekerek a sorozatba, akkor van, h nem hajlandó elindítani a lejátszást, csak léptetni lehet. Teljesen ki kell lépni az appból (akár még más tv nézési formára is), és újra belépni max appba, utána újra működik.Harmadik jelenség a korábban már más által említett hang csúszás tv adásra váltva.
Szerencsére mindkettő ritka, amúgy nagyon jó a tv.
-
freeland0806
tag
Én a telegramon mintha azt olvastam volna (aztán lehet hülyeség), hogy a 420 volt az utolsó hivatalos fw a régebbi modellekre, mint pl a C805. Attól felfelé (486-tól kezdve) az idei tévék kapják elvileg hivatalosan, csak kompatibilis attól függetlenül a régebbi modellekkel is.
Erről tudsz valamit, hogy ez mennyire valid? -
skyrush7
aktív tag
Végül C655 Pro lett. (Nyilván 2 hétig dobozban állt, mire kibontottam 20 ezret esett az ára
)
Fantasztikus TV, köszönöm szépen az ajánlást! Bőven többet kaptam vele, mint vártam.
A local dimming hihetetlenül más élményt ad a korábbi belépő LG-hez képest, megérte.
A betekintési szögek számomra annyira nem zavaróak, mondjuk direkt emiatt kihúzható fali konzolra tettem, hogy forgatni lehessen.
Ami nagyobb kérdés: érdemes LAN-ra dugni, vagy wifivel jobban járok sebesség szempontjából? -
kokokka
addikt
Ha droid hiba, akkor nálam miért nem csinálta tavaly december 20 óta egyszer sem? Akkor érkezett meg és akkor üzemeltem be. Pedig van a láncban erősítő, FireTV, Z9X meg egy Minix PC is. CEC bekapcsolva a Z9X-en a TV-n es a Fire TV-n is. Gyorsindítás szintén (soha nem is kapcsoltam ki). Google segéd figyel, hangutasitásra be- és kikapcsol, keres. Lehet, hogy van akinél fennáll ez a probléma, de nem hinnem, hogy az android lenne a ludas, akkor én sem úsztam volna meg eddig.
-
vargalex
félisten
A topictársnak úgy kapcsolt be random, hogy nem volt rajta semmilyen külső eszköz. Sem USB, sem HDMI-n. Nekem ugyan van egy AmLogin S905 box CoreELEC-el rajta, de az ébresztés CEC-en keresztül ki van kapcsolva. És más TV-t soha nem is kapcsolt be.
Ez a random bekapcsolás egyébként annyira véletlenszerű, hogy van, hogy kikapcsolás után pár perccel visszakapcsol, de van, hogy az éjszaka közepén. Nekem ez hetente 1-2 alkalommal fordult elő. -
freeland0806
tag
Néha én nyomok neki egy teljes újraindítást. Mondjuk hetente 1x. Kisebb bugok időnként előfordulnak pl frissítette a tv az alkalmazásokat (nincs sok csak streamingek, Kodi és online rádió) és a távirányítóval ahogy lépkedtem teljesen más parancsot érzékelt a rendszer. (Pl a lefele gomb lett a némítás, a felfele gombra a hangerő szabályzó jött elő stb). De ilyen egyszer volt és az újraindítás megoldotta.
Ezért is iktattam be az újraindítást heti alkalommal kb -
Till@
aktív tag
Annyival kiegészíteném, hogy nálam a tv adásnak és a youtube-nak is csúszott a hangja, amivel nem tudtam mit kezdeni, mindig elmászott (beállítás után). A jelenlegi tévéimen ilyen nincs. Ugyan az a kábel, ugyan az a kártya (One) van bennük, ugyan azon az otthoni hálózaton lógnak, mint annó a 805.
-
Imi1981
veterán
Nem mértem le milyen lassú de nem gyors az biztos. Ez a része amúgy nem is zavar csak a hangcsúszás. A hangcsúszást természetesen próbáltam korrigálni a hangkésleltetés funkcióval de kb sehogy nem lett jó így feladtam. Az alkalmazást használom az jó így már nem számít. Amúgy nekem c745 x2 tévém van.
-
vargalex
félisten
A csatorna váltás sebessége minden készüléken erősen függ attól, hogy kell-e multiplexet/frekvenciát váltania hozzá. Azaz az azonos frekvencián található csatornák között gyorsabb a váltás, mint a különböző frekvenciákon lévők között. (A szolgáltatói csatorna sorrend nem frekvencia sorrendben van.)
Hang csúszást én sem tapasztaltam a 43C655-nél One esetén. -
Pendragon911
aktív tag
Megnézem, hogy melyik van rajta. Egyébként Xiaomi MI TV Stick 4K változatán folyamatosan megy a foci közvetítés, úgyhogy valószínűleg az alkalmazással van gond a TCL TV-n, vagy a rendszer nem komálja magát az APP-ot, bár eleve nem egy jól sikerült valami, kicsit olyan összetákolt program lett. A C805-re most melyik a legfrissebb firmware?
zsolt501
Szinte az összes streaming elérhető és egyikkel sincs ilyen jellegű probléma, de szerencsére másféle sem, az RTL+-on gyönyörűen futnak a foci meccsek, de ott a kép minősége is ég és föld a Net4+-hoz képest, pedig mindkettő fullhd elvileg. -
Probert75
addikt
Jó-jó, kicsit túloztam, elnézést!
Mindenhol van tájékoztató leírás, csak nem látok különbségeket, ha elállítom máshova.
Pl.: Kép/Speciális videó/Fényerő-beállítások-ban, ha van Kontraszt csúszka, akkor mit csinál a Dinamikus Kontraszt? Vagy a Dinamikus fényerő is ilyen. Vagy van Képtisztaság menü, de a Mozgás menüben is van.
Nem vettem meg a beállításait Vhiktor fórumtársnak. Vizuálisan a saját igényemnek próbálom beállítani, de a One csomagjában a csatornák képminősége elég gyatra és széles spektrumban változatos a minőségük. -
banuszzs79
tag
Biztos én vagyok a hülye akkor
de nekem nem tetszik ez a besárgult képernyő olyan mint a szemkimélő mód a telefonomon de végül is ez a legkisebb gond mert középre állitom a csúszkát aztén kész
Megvettem a Vhiktor beállításait de őszinte leszek nem igazán tudom hogy mit értem el vele vagyis hogy nem látom mitől lett jobb a kép pedig már napok óta bújom a tv-m
nekem mindig a samsung telefonom a mérvadó azon kb tökéletesek a szinek minden szempontból...Na sebaj probálkozom tovább hátha találok egy olyan megoldást ami tetszik...
-
tobias40
veterán
Akkor lehet hogy a 805 lesz a telekomnál az 5 év gari miatt,csak megnézem hogy milyen előfizetésekhez adják mert vmiért csak ajánlatot tudok rá kérni.Azt írta hogy majd keresnek egyedi ajánlattal,remélem nem kell hozzá 15000-es mobil előfizu!
A 765 meg csak 260.000 most az Euronics-nál,igaz erre meg csak 3 év gari van..
-
vargalex
félisten
Én azt gondolom, hogy pont ilyen hibánál egyértelmű, hogy először alaplap cserével kell próbálkozni (a Videoton szerviz nem tud software-olni az elmondásuk szerint), bár nem biztos, hogy a helyszínen megcsinálják (hozzám csak egy olyan ember jött, aki csak szállítja a TV-ket). Ráadásul csak Fehérváron, illetve Budapesten (illetve lehet, hogy útba eső településen is) jönnek személyesen. Tudomásom szerint a többi városból MPL-el intézik a szállítást.
-
koppasz1986
aktív tag
Szerintem 765re nincs img-s csak az a pkg, mert én sehol sem találok. Semeddig sem tudok jutni. Ha bedugom a pendrájvot bekapcsolás előtt ha nem, akkor is ugyanazt csinálja, gyorsan kattan kettot kétszer, az a hang amikor be meg kikapcsol a tv. A led annyi időre világít csak arra a 2-3 másodpercre míg ez lezajlik, aztán kialszik és onnantól semmi. Ez után már semmi életjelet nem ad, nem ég a led nem reagál a bekapcsológombra semmi, egyedül csak arra ha kihúzom és visszadugom, akkor megint kattan kettőt és semmi. Próbáltam pendrive be aztán benyomni a bekapcsológombot tartani és úgy áram alá helyezni, de akkor is ugyanazt csinálja.
-
vargalex
félisten
A 43C655 is simán akadozik a menüben új kora óta (azóta alaplap csere is történt más miatt). Nem egy kapkodós fajta. Megnyomom a forrás választó gombot és elsőre eltelik néhány másodperc, mire megjelennek a lehetőségek. A beállítás gombra ugyan ez. De bekapcsolás után azonnali hangerő állítás is ilyen. Lehet, hogy ezekre gondol a kolléga.
-
Spin
aktív tag
Konkrétan ezt a hibát néztem. Nekem C765 van. Közvetlen frissítés telepítés után valóban lassan indult el a Youtube (20-30 mp kb) és HDR tartalomnál valóban láttam én is akadozást, de nálam 3-4p után megszűnt minden akadozás. Tv kikapcs, újra bekapcs (gyorsindítás) azóta hibátlan nálam. Sokat nem volt időm tesztelni, de eddig nem vettem észre, hogy rosszabb lenne mint a 486, igaz előnyről sem feltétlen tudok beszámolni...Engem ami kiborít az a menüben való akadozás, lépkedésnél, de az mindegyik FW-rel ilyen volt eddig...
-
wwenigma
Jómunkásember
this is happening when playing videos from the beggining or when quick forwarding them?
If it´s when skipping forward and hitting play advancing the video, it´s a youtube app thing.. install a version from APKMirror or uninstal youtube update (it´s a random fail and it´s also associated with the account)
for example: using one account i had 0 problems and chaning the youtube account generated issues within the same app
és
No issues on my C755, perfectly smooth 2160p60 HDR on YouTubeSzóval valszeg egyéni probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest