Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
rumkola #33405 üzenetére
Egész biztos hogy jó jelszót adtam meg. Beírtam billentyűzeten, távirányítóval, applikációval, sehogyan sem fogadta el.
De közben megoldódott:F9-es gombra kérte a Google jelszót más felületen, nem azon mint eddig. Megadtam, elfogadta. Elértem így a Play áruházat, viszont innentől fogva újra rendben működött a TV. Újra a 4 jegyű PIN kódot kéri fiókváltáskor és egyéb műveletek esetében.
Egyenlőre nem csinálok Gyári visszaállítást, remélem hogy ez az anomália nem jön elő újra. -
amdni
aktív tag
A beállítások be sem jön mert folyamatosan jelszót kér, hiába adom meg a jelszót nem fogadja el.
Találtam egy gombot a tévén középen alul, sajnos egyenlőre a szervíz módot nem tudtam előcsalni.
Áramtalanítás és újra csatlakoztatás után hiába nyomtam a bekapcsoló gombot plusz a hangerő le gombot normál módban indult a tv. -
amdni
aktív tag
Sziasztok!
TLC 55C645 tv-n van nyáron vettem.
Tegnap óta nem lehet fiókot váltani, beállítások menübe belépni stb, Google jelslzót kér, de hiába írom be a megfelelőt, nem fogadja el. Hibakódot nem ír.Szeretnék segítséget kérni!
Szerviznek szóltam, de lehet csak 30 napon belül jönnének ki.Köszönöm!
-
amdni
aktív tag
Sziasztok!
TLC 55C645 tv-m van kb. fél éve.
Azóta sem tudom Ubunturól (24.04) átküldeni a képet hálózaton keresztül. (Windows-al megy).
Valakinek sikerült már?
Gnome Hálózati Megjelenítő program látja a tv-t, indításkor mikor küldeném át a képet sötét háttér jelenik meg, egy pillanatra miracast vagy cromecast logó látszódik a tv-n, de ennyi.
VLC ugyenezt csinája, látja a tv-t, de maga a film nem indul el a tv-n, csak a film címe jelenik meg.Ebben kérném a tanácsotokat.
Köszönöm szépen! -
amdni
aktív tag
Sziasztok. Eltelt pár hét, a probléma még mindig nics teljesen megoldva.
Windows 11 videót átküldi a tv-re, ez működik (csak videót).
Viszont a kijelzőt nem tudom klónozni a tv-re, Windows gomb + K billentyűkombinációra kiírja a közelben lévő tv-ket amire lehetne csatlakozni, csak épp az én tv-m nincs köztük.
A TLC c645 nem támogatja a Miracastot?
Mobiltelefon (android) simán átküldi a telefon képét a tv-re, de a routeren keresztül.
Jól értelmeztem hogy a Miracast technológia két wifi-s ezközt kapcsol össze közvetlenül, azaz router nélkül?
Ubuntu-ban a VLC át tudná küldeni a videó képét a tv-re mint a Windows, de nem működik.flathub org.gnome.NetworkDisplays
programot telepítettem Ubuntura, de egyenlőre ez sem működik, pedig látja a TV-t (a Windows nem látja képernyő klónozásnál).Szeretnék tanácsot kérni, Windows-zal vagy Ubuntu-val szeretném a kijelző képét átküldeni hálózaton keresztül (nem szeretném HDMI-vel).
Köszönöm!
-
amdni
aktív tag
Üdv!
TLC c645 tv-je van valakinek? Tudjátok PC képét küldeni a tv-re? Nekem nem megy, Miracast a szomszédok tv-jét látja (Windows), de az én tv-met nem -
amdni
aktív tag
Üdv!
Én is pár napja vettem egy C645-öt.
Miracast-al nem tudok rá csatlakozni. Nem támogatja ezt a tv? A PC képét szeretném kivetíteni rá (wifi). Az android mobil simár ráküldi.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest