- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kriszbet
csendes tag
Akkor még egy + vélemény, nekem is abszolút hibátlan
Max csomag; Amazon Prime, Hbo max, Disney+, és full hd Skyshowtime alatt, egy röccenés sincs sehol egyik streaming
szolgáltatásnál sem. 55c805 -
TippElek
csendes tag
Hmmm lehet. C765-re egyébként van szoftverfrissítés vagy ha a TV szerint naprakész, akkor az is?
soldi3r: ezt látod nem tudtam, jó tudni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #32591 üzenetére
Disney vagy SkyShowtime tartalom között nincs valami tesztelni való, amit meg kellene nézni? Mert mondjuk akad nálad, nálatok. Samsung -on, LG -n és TCL -en tudok rálesni.
Netflix nekem annyira nem lényeges, így csak az alapcsomag van előfizetve. Gondolom az nem jó, és 4K, DV kellene hozzá?
-
TippElek
csendes tag
válasz
freeland0806 #32590 üzenetére
Köszi, hogy megnézted
Nem nyugtatott ez meg sajna.. lehet, hogy vesztettem a hírhedt panel lottón?
-
TippElek
csendes tag
Jaj bocsi. Ez a Galaxis Őrzői 3. Eleje, marvel feliratos rész.
-
TippElek
csendes tag
Épp az arcok kis akadását akartam tesztelni C765-ön Disney+on, nem csak Netflixen amikor rögtön az elején ezzel a vibráló csíkkal találkoztam. Screenshotot küldtem a videóból, ez a csík vibrál az elején.
Ez mennyire normális ? Vagy mi lehet ez?
Tegnap találkoztam hasonlóval egy sorozat közben, nem tudom pontosan mikor, hol így azt nem tudom reprodukálni.. Csak a mini akadozást teszteltem volna most is. -
freeland0806
tag
válasz
csokker8899 #32576 üzenetére
Megtennéd, hogy beszámolsz róla ha nálad lesz légyszi? Én is nagyobbat akarok kihozni. Volt itt akinek gondjai voltak vele, ha neked is lesznek akkor én elengedem ezt a típust. Persze ne legyen gond és sok szerencsét kívánok!
-
imsa
csendes tag
Üdv Tagok! C725-re rákötöttem optikával egy régi 5.1-es házimozi és meglepődtem, hogy a tv youtube alkalmazás nem ad ki 5.1 hangot. A Telekom stb alkalmazáson van és ki is jön az erősítőre. (Statisztikában is látható). Ez normális vagy orvosolható valamilyen módon?
-
Oraculus
tag
Az eMagnál a TCL 75C855 499.999 Ft-ért volt pár perccel ezelőttig.
-
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32547 üzenetére
-
Icewloxy
tag
válasz
csokker8899 #32576 üzenetére
felesleges parázni előre, majd kiderül
-
boborján2
senior tag
válasz
koko52 #32553 üzenetére
Naaa bmeg, ez lett volna az első alkalom ,hogy nálam is megakadjon, erre lemaradtam
a, már nem vagyok nf előfizető
b, hidegen hagy a box világa úgy ahogy vanDe lényeg a lényeg , amig használtam addig hibáalanul működött nálam. Nem volt csalás a felbontással.
És hogy fölöslegesen ne legyen vita ,elismerem ,hogy másnál xarul tud működni. -
Celtis
veterán
Rendben. Azért jöttem vissza, mert megígértem, hogy másik készülékkel is tesztelek, illetve utána kifejezzetten több fórumtárs kérésére és a saját kíváncsiságomból is megnéztem a 765-öt.
Teljesen igazad van, hogy semmi újdonságot nem írtam, csak igyekeztem tényszerűen összefoglalni amire jutottam, megelőzdenő az esetleges félreértéseket és félremagyarázásokat. -
csokker8899
csendes tag
Én rendeltem egy 65C655-öt, de olvasva itt a kommenteket, azért elmormolok egy Miatyánkot, hogy minden rendben legyen...
-
HF77
őstag
most kaptuk
DIGI
Folyamatosan arra törekszünk, hogy előfizetőink számára a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsuk televízió szolgáltatásunkat, így a napokban egy nagyobb korszerűsítést végzünk a kábeltelevízió hálózatunkon....
segítséget az újrahangolásban ezeknél a márkáknál és más gyártók termékeinél az adott gyártó ügyfélszolgálatán kérhet: TCL: +36 1 998 9619háát baromira kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb a minőség, mert amit most a digi produkál...
-
István 67
tag
EMAG TCL65C765 341.000 ft!
-
Qtya123
őstag
válasz
Stealth #32568 üzenetére
A reprodukálhatóságra értem, hogy katyvasz. Mert ki így, ki úgy próbálgatja és oké, hogy van egy irányvonal, hogy DV akad, de nem ugyanolyan körülmények között tesztelgetik a népek.
Ezért is van az, hogy van akinél még PC esetében is akad. Ott már valami helyi gebasz van a felhasználónál. -
bnorci71
addikt
válasz
Stealth #32568 üzenetére
ami nekem megfordult a fejemben
Streaming app >> de Celtis próbálta a tv appjával és külső eszközzel is gondolom -de nem tudom- a 2 eszközön más más az app.
Ha a külső eszközzel is akad akkor ott a képjavítás részbe gondolnám a "hibát" amit egy FW frissítés megoldhatna erre van ahol külső eszközt osztogatnak....Aki járt a Philips topikba nem kis kálváriát jártam ettől szerintem sokkal nagyobb problémával 2alaplap és egy készülék csere után FW frissítés oldotta meg.
AZ egészről egyébként az a véleményem, autós hasonlattal élve a Ford/Opel is autó meg a Merci/BMW is az áruk nem egyforma a szolgáltatásuk sem és még a drágábba is lesz hiba.
75C805 449e
75C845-t 469e vettem most 599ea
C765 499e a
75" Philips The Xtra 75PML8709 499e
75" Sony Bravia XR-75X95L 747e
Alza árak ne turkáltam a net bugyraiban
Google rendszereseket néztem mert nekem az is szempont volt. Na az biztos hogy +300e nem adnék a Sonyért ami biztos jobb mert még japán, saját képfeldolgozó chip stb. A Philips ugyan úgy kínai tulajdonban van.Valahol ezek mellett kellene vizsgálni és kijelenteni, hogy valami sz@r vagy csak van olyan probléma vele amivel azért együtt lehet élni.
-
Stealth
senior tag
-
HF77
őstag
válasz
Celtis #32560 üzenetére
én a Te helyedben már rég nem járnék ide (talán már nem is tcl tévéd van..)
számlatan esetben leírtad a problémát, nem hinném hogy tudnál még újat mondani!
kicsit az jön le, nem igazán tudod magad túltenni azon, hogy te egy hibás készülékbe futottál bele és igencsak pórul jártál vele. És én most nem azt kérdőjelezem meg (ahogy itt más sem) hogy igazad van-e, hanem az indíttatást!
Persze Te tudod, de számomra baromi furcsa az biztos...!! -
Qtya123
őstag
válasz
Stealth #32564 üzenetére
Ezen felesleges lamentálni, meg hibát kiáltózni.
Egy katyvasz az egész. Van akinél akad, van akinél nem. Van akinek van rá megoldás, van akinek nincs.
Ott van pl a korábban mások által megosztott Dűne részlet. Az is van akinél akad, van akinél nem. Nálam pl egyáltalán nem akad sehogy. Másnál meg gatya.
Nekem a Wolfs lejátszható akadásmentesen PC forrásból, másoknál meg az is akad.Viszont DV-ben bármikor reprodukálom a 3test sorozat jelenetének akadását, másnál meg az nincs. Szóval...
Szerintem konklúzióban kijelenthető, hogy fixen reprodukálható hibák egyértelműen vannak (ahogy az avforumson külföldi felhasználók is tapasztalnak ilyen bugokat), de a hibakeresést nagymértékben befolyásolja, hogy nincs mondjuk 10 ember, akik 10 pontosan ugyanolyan környezetben, ugyanolyan nettel, firmware-el, ugyanolyan lejátszóval, stb... tesztelné.
Így mindig lesz egy-egy videó, amire valaki azt írja, hogy akad, a másiknál meg semmi gond, és fordítva.
-
Celtis
veterán
válasz
mikrofon #32536 üzenetére
Úgy látom nem tudsz leszállni rólam.
A többiek kedvérét írom, akik a tényekre kíváncsiak. Habár ez csak összefoglaló.- eddig 3 készülkéket teszteltem, 2db C805-öt és egy C765-öt, az egyik C805-ben 3 különböző alaplappal. Ez nekem 5 készülék.
- 3 különféle internet hozzáféréssel (Telekok optika, wifi-n és vezetékesen, Telekom mobilnet, Euronics bolti vezetékes net.
- Ugyanazokal a jelenetekkel teszteltem (Vérapó, 3 test probléma, korábban leírtam, akit érdekel visszakeresi) mert ezeken látványos a hiba, de Netflixen folyamatosan tele van apró akadásokkal a lejátszás.
- Referenciaként ugyanezeket a jeleneteket egy LG55A1-es tv ellenőriztem, hibátlanok.
- Az akadások minden esetben 100%-ban reprodukálhatók.
- Az akadásokat a mozgásjabítás beállítások nem befolyásolják.
- Az akadások jellege (időpontja, mértéke) függ a tv-n beállított DV módtól.
- Az akadások külső firestick eszközzel is ugyanúgy megjelennek (kivéve bizonyos nyakatekert game mód beállításokkal) Ugyanaz a firestick, uyyganazon a neten, ugyanazzal a tartalommal, ugyanolyan beálltások (egyik tv-ből a másikba átdugva) mellett tökéletesen hibátlan.A fentiek alapján a jelenséget okát hibás forrásban, rossz internetben vagy egyéb külső körülményben keresni elég nehéz lenne.
Ha valaki saját szemével szeretne meggyőződni vagy kétségei vannak, akkor értlemes helyen és időben hajlandó vagyok megmutatni.
Letöltött, HDR10-re konvertált, ilyen-olyan forásból beszerzett filmekkel, valamint PC-vel játékkonzollal kapcsolatos tapasztalatok megosztása bizonyára hasznos, de irreleváns a fentiekkel kapcsolatban.
Érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha igaz amit az avforums ír a TCL tulajdonosoknak osztogatott Chromecastokról, azt vajon a közösség összefogásával vagy egymás szapulásával lehetett-e elérni.
És kérem, hogy innentől leszel szíves leszállni rólam, valamint ne tegyél alaptalan kijelentéseket velem kapcsolatban, de leginkább semmilyet. Foglalkozz a topik tárgyával, ahogy én is tettem eddig.
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #32536 üzenetére
Teljesen mindegy hány készüléket adtak el, a hiba létezik. És én erre reagáltam, hogy ne bagatellizáljuk már el annyival, hogy túlzott elvárások a felhasználók részéről.
Az meg hogy mennyi embernél van... Nyilván nem mindenkinél és mint írtam én sem szeretem azt, amikor látatlanban valaki azzal jön, hogy kapásból rávágja, hogy biztos nálad is van, csak nem látod.
Viszont abban biztos vagyok, hogy sokan nemhogy DV, de sokszor még alap 4K tartalmakkal sem etetik ezeket a készülékeket, szóval kb ki sem derül, hogy van e náluk hiba.
Továbbá a feleségem pl észre sem veszi, csak ha szólok hogy na most volt, nézd meg.Igen, nekem belefér az, hogy ki tudom kerülni. De azt is megértem akinek ez nem fér bele. A céltalan sírásnak nincs értelme, de a lapozzunk hozzáállásnak sincs, mert nem visz előre abban, hogy kiderüljön mi a megoldás, illetve van e megoldás.
-
gg72
veterán
válasz
soldi3r #32527 üzenetére
Hát jó kérdés, lehet. Korábban is linkelt már valaki tesztfájlokat (Dűne, A 3-test-probléma), nekem azokkal sem volt gondom, de ahogy írom, nem DV-ben mennek, hanem HDR10-ban vagy HDR+ ban. A TV belső lejátszójával viszont akadnak, ez tény, de azt is csak kíváncsiságból próbáltam ki.
-
ρσгτσ
addikt
-
nozs23
addikt
Renegeteg helyen olvastam, hogy a nem 16:9-es tartalomnal (legtobb film) az also-felso fekete letterbox csik szurke (foleg HDR tartalomnal). Alapvetoen nem kellene rocket science algoritmus, hogy kitalalja, hogy teljesen fekete tartalom eseten ki kellene loni a hattervilagitast.
Valaki meg tudna erositeni vagy cafolni ezt?
Foleg a 65C765 erdekel, de barmilyen tapasztalat relevans lehet. -
koppasz1986
aktív tag
válasz
TheMartin03 #32543 üzenetére
Én is így vagyok, kedden jön
Elég volt ezt a mait végig olvasni.
-
Till@
aktív tag
válasz
Az Emag nekem nagyon flottul intézte a visszaküldéseket, a pénz is hamar landol a számlán.Nem macera picit sem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #32545 üzenetére
Világos témánál nálam nagyon látszott. Meg a többi probléma is.
Magával a TV -vel nem lenne gondom a hibák nélkül, de ezzel kicsit elbizonytalanodtam. Aztán a párom adta meg a végső lökést. Azt mondta haza ne merjek hozni ebből a TV -ből még egyet.
Néha engednem kell.
Saját tapasztalat és a neten olvasottak alapján. Így inkább egy kategóriaval feljebb lépek, maradva a TCL -nél, aztán meglátjuk.
Volt már nálunk pár TCL, egyik sem volt teljesen százas, de ez a legutóbbi mindent felülmúlt.
-
freeland0806
tag
válasz
Panel lottó
-
TheMartin03
aktív tag
Most, hogy a mai nap hibákkal és panaszokkal lett tele, reménykedem hogy a 765 nálam nem lesz extrán sz@r, mert nagyon csalódott leszek. Persze lehet hogy most is a hibás hang a hangosabb, jogosan...
Emag-nál mennyire macera a visszaküldés? -
ρσгτσ
addikt
válasz
M@rdel #32541 üzenetére
Nálam 65 colon nem voltak ilyen "bevilágítási" problémák. Igazából nem is lett volna probléma a TV -vel, ha nincsenek pixel/panel problémák, kijelzőn lévő koszok, és egy hosszú, sötét csík a kijelzőn.
Én ezért, és a sok érdekes probléma miatt inkább el is engedtem ezt a modellt.
-
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32529 üzenetére
Szerintem nálad egyedi hiba van!
Ha nem akarsz nagyon eltérni az eredeti keretedtől, akkor a 55" jó választás lehet.
Ha el akarod kerülni a bevilágítás problémát akkor feljebb kell menned legalább a C655 Pro-ig. -
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32539 üzenetére
simán a .zip
-
mikrofon
veterán
Vannak és lesznek is hibás készülékek ez tény és én sem vitatom!
A hibát is értem és fel is fogom!DE!
Most is kiderült hogy a legtöbb esetben jó beállítással, jó anyaggal vagy megfelelő hálózattal megoldható.
Tehát nekem lett igazam most is mindkét esetben....Attól hogy erre felhívom a figyelmet még nem vagyok fanboy! Csak zavar az alap hozzáállás hogy valakinek valami nem jó akkor sz@r az egész....
Persze értem én hogy sokkal élvezetesebb egyből mindent lesz@rozni és így tűnik ez a téma olvasása is élvezetesebb mind a valódi igazság....
-
mikrofon
veterán
válasz
Qtya123 #32477 üzenetére
Kár volt ezért a hosszú Hsz-ért elpazarolni az életedből ennyi időt, hiszen a második kétharmadában van a lényeg:
Azzal egyetértek, hogy ne az legyen kapásból a válasz, hogy ez ilyen, küldd vissza. Végig kell menni a hibakeresésen, a hálózat sebességén, a beállításokon,
Pont ezt írtam én is. Már többször is...Még egy érdekes része van az írásodnak:
Sőt vette a fáradtságot és a C765 esetében elment a boltba tesztelgetni...
Elment azzal a szándékkal hogy bebizonyítsa hogy a TCL úgy sz@r ahogy van és neki van igaza. Ez sikerült is.
DE!
Itt pontosan ugyan azokat az infókat nem tudjuk, hogy milyen interneten és milyen hálózaton tesztelte. Lehet itt is pontosan az a hiba mint korábban és mint amit te is írsz...A lényeg pedig, hogy te is látod a hibákat ha akarod, de te is tudod hibamentes használni ha akarod. Tehát valójában pontosan megérte neked megvenni ezen az áron. Hiszen ha ismered és elfogadod hogy ilyen, akkor tudod te is elégedetten használni.
Ráadásul ez sem bizonyítja hogy minden TV ilyen. Lehet hogy ezek mind hibás készülékek. Épp úgy a tiéd és a többi 7 azaz hét forumtársé akik itt folyamatosan panaszkodnak. Szerinted hány száz vagy hány ezer készüléket adnak el belőle?!
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
Tudtok valami "magic"-et, hogy a jobb felső sarokba lévő zöld ikon ne legyen jelen folyton, pls? -
rumkola
nagyúr
válasz
mlacko1111 #32532 üzenetére
Üdv!
Ugyanez volt a bajom 75C645! A V599 volt a jó firmware, azzal gyors volt a rendszer és nem fagyott, ami utána jött azokban elrontottak valamit.
Feltettem a legújabbat nemrég, és azzal sincs már baj:
[link]ZIP-et egy pendrivera, aztán menüben a rendszer résznél helyi frissítést megkeresni.
-
mlacko1111
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! :-) Valamikor év közepén vásároltunk egy TCL 55C645 tipusú készüléket és alkalmanként lefagy illetve újraindul. A jelenlegi szoftver verzió: V8-R51MT05-LF1V620. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lenne-e a jelenlegi szoftvert lecserélni? Ha igen akkor melyik szoftverre és a szoftver cserének mi lenne a menete? Nagyon szépen köszönöm ha bárki bármilyen segítséget/tanácsot tudna adni ebben a kérdésben! További szép estét mindenkinek! :-) -
Mosqu!to
addikt
Sziasztok!
Két tévét is tervezünk venni.
Egyiket apple tv és Xbox series x mellé, 75" és 400k határig.
Ahogy néztem, ebben az alábbiak versenyeznek:
C655PRO
C805
T8B és C745 50k-val drágábbanA másik szülőkhöz, set top boxos tv nézésre + netflix + Max, 65" és 300k határig.
Ebben a méret és árkategóriában hasonló a felhozatal, ez mind az ár körül mozog:
C655PRO
C745
T8B
C805Melyik a két ideális választás?
-
herkulesminusz
tag
válasz
beyruth82 #32525 üzenetére
Jól láthatóan fényesebb, színesebb, élénkebb. Barátnőm azt mondta, hogy neki túl éles a 765 képe, ki akar mászni a tartalom a képből, 805 sokkal pasztellebb volt, emiatt neki az jobban tetszett. De persze egy jobb képességű tv-ből sokkal könnyebb kihozni gyengébb képet, mint egy gyengébb képességűből jobbat. És itt ugye valami gyári demoról beszélünk, el tudom képzelni, hogy mindennapi használat során hiányzik az a többlet, ami a 765-ben van, főleg most, hogy láttam a kettő közötti különbséget
-
válasz
herkulesminusz #32519 üzenetére
Én most rendeltem 55C765-öt de sokáig vaciláltam a C805 és a 765 között. Több fórumon írták, hogy a C805 utódja a 765 csak nálunk az EU-ban hülyén számozták. Mindenhol a C765-öt javasolták, ráadásul most 280 ezer Ft alzánál vagy euronicsben. Alzától rendeltem, jövő héten hozzák. A markáns különbség mit jelent? Élesebb, szebb kép a C765 javára? Én egyiket se láttam élőben.
-
tozso76
aktív tag
válasz
Qtya123 #32485 üzenetére
65C805 tv-n apple tv appon teszteltem. Dv fényes és sötét módban is tökéletes fluid a kamera svenkelés. Gondolom ez volt a döcögős rész.
Egyébként, az első 098 fw után folyamatosan látom én is ezt a kép hibát. Főleg a beépített netflix alkalmazással, de láttam már a max alatt is. Sajnos az is igaz hogy, egy Fire tv Max sem megoldás. Azzal is jelen van a hiba. Számomra az egészben az a legfurcsább hogy, a Tv-vel kapott eredeti firmware (számomra) teljesen hibátlan volt. Ezek a kép döcögések a következő frissítéssel jöttek.
Ha tehetném, vissza tenném a 098 fw-t és net nélkül használnám egy Fire tv Max-szal megtámogatnám.
Fura hogy egy ilyen software-es buggal nem tud egy ekkora gyártó boldogulni.
Összességében egy piszok jó képű TV lenne. -
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32508 üzenetére
Kikapcsoltam az összes segítő funkciót a képekhez.
De a t-home tv-hez például használok párat.
Érdekes de ott például rosszabb képet kaptam ha a boxon 2106p-t állítottam, mint 1080p-n.Szerintem nincs micro dimming.
-
herkulesminusz
tag
Sziasztok,
TCL 65c805 és 65c765 között vacilálok. Telekomos kedvezménnyel a c805 tudna lenni 280e, szemben a másik 350e-s árával. Eddig úgy voltam vele, hogy alig van különbség, ami lehet nem éri meg plusz 70e-t, de...most voltam Euronicsban, egymás mellett volt kiállítva a két készülék, ugyanaz a demo ment, mondhatni elég jelentős volt a különbség. Abban azonban nem vagyok biztos, hogy ugyanúgy volt a két tv beállítva. Esetleg akinek volt dolga mindkét típussal, vagy van tapasztalata a dologgal kapcsolatban meg tudja erősíteni, hogy tonyleg ilyen markáns a különbség, és így megéri a többletpénzt? -
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32516 üzenetére
-
freeland0806
tag
válasz
freeland0806 #32513 üzenetére
off: a biztonság kedvéért most kipróbáltam korlátlan 5G nettel is hotspoton keresztül. Ugyanaz.
-
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #32506 üzenetére
Persze úgy is próbáltam, még tv okosítót is rákötöttem (mi box s). Van Xbox Series S-em arról is ugyanúgy produkálja, egyedül a Dolby Vision tartalmaknál nincs nagyobb probléma csak ugye Skyon meg Disneyn ha sorozatot nézek ott nincs csak sima 4K vagy 4K HDR, ahol meg szintén csinálja azt a képhibát. Szó szerint minden beállítást kipróbáltam amit lehetett
-
Qtya123
őstag
válasz
Icewloxy #32509 üzenetére
Nem elég a 100/100 ethernet port bármire.
Magas bitrátájú (~50 Mb/s felett) tartalom esetén lehet gond. Korábban írták itt a fórumon, hogy hiába van bitrátaként feltüntetve mondjuk 60 Mb/s, lehetnek 100 Mb/s feletti tüskék és akkor elvérzik a 100/100 ethernet.
Nekem is gondom volt, pl belepörgetni is nyögvenyelős volt brutál magas bitráta esetén akár wifin, akár a 100/100 ethernet kapcsolaton. Gigabites HUB ( [link] ) esetén viszont tökéletesen működött.
A Homatics médialejátszó szintén gigabites port, az is oké volt. -
Icewloxy
tag
válasz
TheMartin03 #32506 üzenetére
A lan sose lesz rosszabb egy wifitől. annyi hogy tv-be 100/100 tesznek, de elég bármire.
-
M@rdel
őstag
válasz
freeland0806 #32503 üzenetére
Igen, 55C655.
Én a bevilágítás miatt vagyok kissé csalódott, bár csak nagyon sötét képnél látható.
Ahogy itt olvastam, ez normális ebben a kategóriában.Egyébként a hátér világítás nem állítható ennél a típusnál?
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32505 üzenetére
Wifiről próbáltad a TCL-t? Ezt nem láttam a hozzászólásaid közt, de lehet csak elsiklottam felette.
Úgy tudom az alaplapi lan kábelük rosszabb, mint a wifi moduljuk. -
freeland0806
tag
válasz
TheMartin03 #32504 üzenetére
Kizárt, hogy hálózati a probléma, mert másik szobában, egy alap uhd ledes philips tvn wifiről ráadásul, ezek a hibák nincsenek
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
freeland0806 #32503 üzenetére
Én még mindig hálózati problémára gyanakszom... Pont olyan, mintha nem tudná betölteni normális bitrátával és felbontással a streaminget... Vagy tényleg nem tudja kezelni a hálózatot az alaplap, vagy ilyesmik, és a tied egyedi hardveres probléma.
-
freeland0806
tag
válasz
M@rdel #32500 üzenetére
Ez C655-ön készült? Tök jó lenne ha az enyém is ilyen szép képet produkálna. Én már gondolkodtam mindenen, hogy csereként ugyanilyen készüléket hozok ki, gondolkodtam Hisense 55U7KQ-n, de sok rosszat olvastam róla. C805 talán még ami szóba jöhetne, dehát olvasom itt a mozgással kapcsolatos hibákat. Ha ez nem normális dolog a C655-ön akkor talán maradnék inkább ennél mert amúgy meg ha ez nem lenne tetszene
-
Qtya123
őstag
válasz
kenicsab #32501 üzenetére
Köszi a tesztet.
Az azért durva hogy ami nálam némi akadás, az nálad komplett tv összeomlás. PC esetében mivel jatszottad le? VLC-vel hibátlan volt.
Ennél a release-nél akkor tuti nem 100as valami. Viszont ez nem magyarázat a netflixes sztorikra. Hacsak nem ott is van valami gagyi 1-1 film esetén. Csak hát ugye ott is az a bökkenő hogy más tévékkel meg hibátlan...
-
kenicsab
tag
válasz
Qtya123 #32499 üzenetére
Nos kiváncsiságból megnéztem:
tv kodi: (Dovi) belepörget 2x állt meg teljesen akkor 2 kép vibrált felváltva, full fagyi majd újraínditotta a tv-t, 2x !
tv gyári mediaplayer: (HDR10+) akad
külső G1+CoreElec: (Dovi) szintén akad
pc Nv. RTX 2060: HDR akad
Tehát ez a ríliz hibás!Erről ennyit!
Aki jól összerakott filmet szeretne Dovi-ban, az keresse az 1 rétegű változatokat "DV.UFO971" a file végén!
Nekem eddig mind hibátlan volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Logitech Blue Yeti mikrofon állvánnyal
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged