- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
tipcsi72 #32657 üzenetére
Hali!
Ha eddig plazmád volt, akkor neked szerintem a legjobb választás egy oled lenne, az áll képminőségben, betekintési szögben a legközelebb hozzá. Nekem is pana plazma volt régebben, azt váltotta egy lcd. Hát jó sok időbe tellet, hogy megszokja a szememAnyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
-
vaksi8
senior tag
válasz
TippElek #32599 üzenetére
Nem lehet, hogy egy kissé túl van misztiifikálva ez a tv kérdés? Vettünk fele, vagy negyede áron készüléket, más prémium márkák, felső kategóriás paneljeihez képest és úgy vizsgáljátok, mintha valami high-end cucc lenne. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor használt autót akar venni az ember, de legyen full felszerelt, kevés kilóméteres hibátlan darab, kicsi pénzért. Hát az a helyzet, hogy olyan nincs, egyéb ilyen-olyan kompromisszumok nélkül és szerintem ebben a kategóriában sem kell keresni. Nem vitaindítónak szántam, csak vélemény.
-
vaksi8
senior tag
válasz
beyruth82 #32393 üzenetére
Arról van szó nálam, hogy az erősítőm az earc ra van hdmi vel kötve, a tv távirányítójával ki be kacsol azzal nincs baj, de elég sürün a hangerőt nem állítja, csak többszöri tv ki/be kapcsolása után. Van egy samsung soundbarom is, azzal még nem próbáltam. A képe gyönyörű, pláne ha jól a játékhoz van igazítva. Filmek is szépen mutatnak rajta. Már kicsit bánom hogy nem a 75 öst vettem a 65 helyett
-
vaksi8
senior tag
válasz
beyruth82 #32367 üzenetére
Szia!
Ps5 höz vettem a 805 öt, nekem tökéletesen megfelel, nagyon szép képe van. Van egy, két bosszantó kis hiba (nem a kép minőségre gondolok), de hátha valami szoftver firssítéssel talán megoldják. Házimozi 5.1 el használom, de amúgy anélkül is jó hangja van. Szóval nem tudom megéri a 765 a felárat -
vaksi8
senior tag
válasz
TheMartin03 #32302 üzenetére
Az ilyen nagy felbontásu tévéknél már inkább a betekintési szöget veszik alapul. Volt is egy teszt a 98C805 ről, 3 méterről nézték és úgy játszottak rajta
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Azt mondja meg valaki, hogy miért csinálja a C805, hogy a házimozi erősítője earc ra van kötve, és a hangerőt nem lehet állítani a tv távirányítójával csak ha kb 5ször ki/be kapcsolom a tv-t? A 10 éves panasonicom hiba nélkül csinálta, ezt meg ki be kell huzogatni, kapcsolgatni hogy jó legyen. A playstationt a 1es hdmi-en se találja meg mindig, de ez nem olyan gyakran fordul elő -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
C805 nél másnál is előfordul az a probléma, hogy a házimozi hangrendszerem earc ra van kötve és elég gyakran az erősítő hangerejét nem lehet állítani a tv távirányítójával. A tv t ki/be kapcsolja azzal nincs gond. Viszont egy pár újraindítás után magához tér, de legtöbbször nem reagál a hangerő szabályozás -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy hozzá jutottam szintén jó áron egy 65C805 höz. Szerintetek ps5 höz melyik a jobb választás? A C745 vagy a 805? -
vaksi8
senior tag
válasz
Tomix24 #31785 üzenetére
Köszi! Mostmár szerintem késő, mert lecsaptam rá a 258 ezres áron , 65 képátlóval ahogy nézem, nem volt rossz ár
Az oled még mindig túl sok lenne árban, a mini led meg nem tudom megérte volna a 140 ezres felárat 65c845 még mindig 4 kiló. Teszteket megnézve jókat mondtak róla játék felhasználásához. Majd kiderül
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, kizárólag Ps5 höz használnám a C745 öt. Jó vétel lehet, vagy inkább mini ledes? Egyáltalán aki konzollal használja, milyen tapasztalata van?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged