- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
tipcsi72 #32657 üzenetére
Hali!
Ha eddig plazmád volt, akkor neked szerintem a legjobb választás egy oled lenne, az áll képminőségben, betekintési szögben a legközelebb hozzá. Nekem is pana plazma volt régebben, azt váltotta egy lcd. Hát jó sok időbe tellet, hogy megszokja a szememAnyukám használja a mai napig, de amikor ránézek a képére, még mindig el tudok csodálkozni milyen szép, pedig vagy 15 éves technika
-
vaksi8
senior tag
válasz
TippElek #32599 üzenetére
Nem lehet, hogy egy kissé túl van misztiifikálva ez a tv kérdés? Vettünk fele, vagy negyede áron készüléket, más prémium márkák, felső kategóriás paneljeihez képest és úgy vizsgáljátok, mintha valami high-end cucc lenne. Kicsit ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor használt autót akar venni az ember, de legyen full felszerelt, kevés kilóméteres hibátlan darab, kicsi pénzért. Hát az a helyzet, hogy olyan nincs, egyéb ilyen-olyan kompromisszumok nélkül és szerintem ebben a kategóriában sem kell keresni. Nem vitaindítónak szántam, csak vélemény.
-
vaksi8
senior tag
válasz
beyruth82 #32393 üzenetére
Arról van szó nálam, hogy az erősítőm az earc ra van hdmi vel kötve, a tv távirányítójával ki be kacsol azzal nincs baj, de elég sürün a hangerőt nem állítja, csak többszöri tv ki/be kapcsolása után. Van egy samsung soundbarom is, azzal még nem próbáltam. A képe gyönyörű, pláne ha jól a játékhoz van igazítva. Filmek is szépen mutatnak rajta. Már kicsit bánom hogy nem a 75 öst vettem a 65 helyett
-
vaksi8
senior tag
válasz
beyruth82 #32367 üzenetére
Szia!
Ps5 höz vettem a 805 öt, nekem tökéletesen megfelel, nagyon szép képe van. Van egy, két bosszantó kis hiba (nem a kép minőségre gondolok), de hátha valami szoftver firssítéssel talán megoldják. Házimozi 5.1 el használom, de amúgy anélkül is jó hangja van. Szóval nem tudom megéri a 765 a felárat -
vaksi8
senior tag
válasz
TheMartin03 #32302 üzenetére
Az ilyen nagy felbontásu tévéknél már inkább a betekintési szöget veszik alapul. Volt is egy teszt a 98C805 ről, 3 méterről nézték és úgy játszottak rajta
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Azt mondja meg valaki, hogy miért csinálja a C805, hogy a házimozi erősítője earc ra van kötve, és a hangerőt nem lehet állítani a tv távirányítójával csak ha kb 5ször ki/be kapcsolom a tv-t? A 10 éves panasonicom hiba nélkül csinálta, ezt meg ki be kell huzogatni, kapcsolgatni hogy jó legyen. A playstationt a 1es hdmi-en se találja meg mindig, de ez nem olyan gyakran fordul elő -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
C805 nél másnál is előfordul az a probléma, hogy a házimozi hangrendszerem earc ra van kötve és elég gyakran az erősítő hangerejét nem lehet állítani a tv távirányítójával. A tv t ki/be kapcsolja azzal nincs gond. Viszont egy pár újraindítás után magához tér, de legtöbbször nem reagál a hangerő szabályozás -
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy hozzá jutottam szintén jó áron egy 65C805 höz. Szerintetek ps5 höz melyik a jobb választás? A C745 vagy a 805? -
vaksi8
senior tag
válasz
Tomix24 #31785 üzenetére
Köszi! Mostmár szerintem késő, mert lecsaptam rá a 258 ezres áron , 65 képátlóval ahogy nézem, nem volt rossz ár
Az oled még mindig túl sok lenne árban, a mini led meg nem tudom megérte volna a 140 ezres felárat 65c845 még mindig 4 kiló. Teszteket megnézve jókat mondtak róla játék felhasználásához. Majd kiderül
-
vaksi8
senior tag
Sziasztok!
Lehet volt már kérdés, kizárólag Ps5 höz használnám a C745 öt. Jó vétel lehet, vagy inkább mini ledes? Egyáltalán aki konzollal használja, milyen tapasztalata van?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest