- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
ROBOTER #32157 üzenetére
Nálam most 2 napja csinálja azt a C805 TV- hogy kénye kedve szerint valamelyik bemenetre akar ráállni bekapcsoláskor ez lehet HDMI, vagy TV adás is, pedig nincs bekapcsolva neki hogy a legutóbbi bemenetre álljon a Google kezdőképernyő van megadva., és csak a TV újra indításával tudom észhez teríteni, olyan mintha valami szoftveres bug lenne benne, az a fura hogy a rendszer nem frissült, max applikáció frissülhetett.
Nem tudom találkoztatok e hasonló problémával? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
A sógorom tanította : kis vékony hosszú szöget kell beverni a falba (kistéglás,amúgy szerintem is van ott 10mmnél vastagabb fúga
) ,megkeresni hol van a vízszintes fúga--meg utána ahová fúrni akarsz persze,így nem kell szétfúrni mindent. Alul a tv álványnál az egyik fúgába sikerült (ott ugye adott hová mehet a furat) ,abba meg kicsit túlméretes fa tiplit kell faragni/beverni--jobb lesz mint a műanyag--és a lényeget úgy is a felsők tartják.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
ROBOTER #23907 üzenetére
És a stukatúr gipszet hogy juttatod a falba? Van injektáló pisztolyod hozzá? Na mert ugye nem a fal szélén felkent gipszbe kellene kapaszkodnia hanem a mondjuk 6-7 cm mélyen. Arról nem is beszélve hogy a stukatúr gipsz merev anyag, ha sokat dagad a dűbel jó eséllyel repeszteni fogja. Érdekes hogy a dűbel ragasztók nem tartalmaznak gipszet: [link] Viszont nagyon drágák.
[link] Normális tiplivel nem gond a vályogfal se. A téglafalnál meg nem a 3 cm fuga a normál, hanem az 1 cm-es. Én pl a kék tiplit használom sok helyen gond nélkül. Na meg ha véletlenül fugát fúrunk sincs semmi, nekem a konzolon jó pár felfogatási lehetőség van. -
Snoop27
őstag
válasz
ROBOTER #23876 üzenetére
Köszönöm.
Celtis lehet végűl mégis mozgatható fog kelleni, mivel a lenti képhez hasonlóan szeretném felfogni a falra, s nem ártana, ha tudnám mozgatni is.
Az a dilemmám, hogy a pal darabra fogjam fel, vagy vágjak rajta léket s a tv tartót egyenesen a falba fúrjam dibellel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Crohn betegség
- GTA V
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged