- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff
aktív tag
válasz
westcoastog #33244 üzenetére
Lecsekkoltam én is: ipaden tökéletes, samsung F6400 youtube felületén vodafone one-nal szintén tökeletes, semmi csíkozódás. Ergo a TCL a ludas!
Ugyanezeken ez nálam is csíkozódik, szóval ilyen az anyag. -
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33305 üzenetére
Értem, csak tipp volt, mert nálam is mintha lett volna az elején valami hasonló.
-
HateEternal
tag
válasz
westcoastog #33301 üzenetére
Villódzás nem a dinamikus kontrasztól van? Esetleg autó fénybeálítástól? Ha jól dereng valami ilyesmi volt nálam is. De az egyik megoldotta a dolgot. c765.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #33276 üzenetére
Esetleg PC modban probald meg, egyebkent passz. Nekem laptopon, telefonon is hagy maga utan kivannivalot a youtube, TV-n nem is probalkozom vele.
-
nfsu17
veterán
válasz
Mikor megláttam, hogy laptiming, akkor először az jutott eszembe (mivel nem az első lenne, de inkább régebben volt ez jellemző), hogy 30 fps-el vették fel a drónos jelenetet és 25fps-el renderelték ki. És az sose lesz "sima" mozgású.
DE
Itt nincs erről szó.
A videó 25fps és 50Hz-en nézve (azért teszem offba, mert nem TCL-ről nézem, csak próbálok veletek gondolkodni) teljesen jó, egy dadogás, akadás, röccenés így nincs benne.Viszont a tévé nem vált frekit, mikor gyári YT-ot nézel (így tudom), (de a smarttube app vált szerintem), így valószínű 60Hz-en megy a tévé ilyenkor. Azon a 25fps adás sosem lesz sima...főleg ilyen egyenletes mozgású tartalmaknál. Kikapcsolt kutyafülék mellett.
Tippjeim:
1.Smarttube app telepítése és frekiváltás bekapcsolása (ha tényleg tud ilyet).
2. Letöltöm neked a videót, tedd a tévéd 50Hz módba (ha tud ilyet) és nézd meg úgy a jelenetet. Vagyis vedd fel azt is mobillal...ami megint necces, ha nem 50fps-el veszed fel.
Márpedig ezt a videót 59/60 fps-el tetted fel YT-ra...és 25fps videót nézünk rajta...szóval érted.Ráadásul ha én pl laptopon 144Hz-en nézem a videód...
inkább hagyjuk is.
Ha PC-ről nézed, akkor is 50Hz-re erőszakold, ha ezt a videót nézed.
Értelemszerűen 60Hz módban 30fps videót kell nézni, hogy "sima" legyen.
Kerestem neked 60fps videót.
Itt is rossz? A YT appal?
[PERU 8k] (nem kell 8k-ban nézni, van 1080/4k 60fps forrása is -
ETOM
addikt
válasz
westcoastog #33264 üzenetére
Megnéznéd úgyhogy lehúzod gépről TV-t. Teljes kikapcsolás TV-n. (ne gyors indítás) Úgy induljon, hogy Google TV Home screen jöjjön be (ne hdmi 1 stb.)
motion clarity>judder reductiont 7-es állásba.
és akkor youtube appból mit csinál ladás videóval.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #33264 üzenetére
Ha a telefont tukrozod vagy PC-rol adod neki a jelet akkor milyen? A gyari youtube app nincs a toppon szerintem.
-
Celtis
veterán
válasz
westcoastog #33266 üzenetére
Jó lenne ha te is megadnád a YT videó linkjét.
C805-nél is tapasztalható volt ugyanez. A kép nulla élesség beállításánél is élesítve van valamennyire, ezért a sűrű mintás, mozgó képrészletek villogtak.Másik tv-n nem.
Garis...
Ez ugyanolyan mint az akadozás. A szerviz nem fog tud mit kezdeni a szoftveres problémákkal. Kicserélik az alaplapot, és nem fog változni semmi. Ha a második csere után sem javul, akkor csereutalványt kapsz, de nem lesz fáklyásmenet odáig eljutni.Az lenne a jó, ha a TCL-ig eljutnának ezek a panaszok és foglalkoznának vele.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Te is adj linket az eredeti youtube videóhoz, hogy megnézhessük!
-
ETOM
addikt
válasz
Ezt akkor is csinálja ha nem pc-vel nézed? Mármint letöltve és gyári lejátszóval pl.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33255 üzenetére
Igaz, hogy nem a legjobb a betekintési szöge a C655 -nek, meg ugye sima QLED -ről van szó, de azért ez a képhez képest enyhébb kivitelben is sok.
Meg ha a kisebb kivitelnél lehetnek is gondok, az 55 colnál már normálisabban kell(ene) kinéznie. Nálam 65 colos volt. A betekintési szög könnyen torzult, de még OLED demónál is elég szépen hozta a feketét felhősödés nélkül. Ahhoz képest, hogy sima QLED.
-
pistabyte
tag
válasz
Nálam játékok alatt a c805 meg a monitor is. Az élességet levettem 0-ra, utána nálam teljesen megszűnt a vibrálás.
Egy próbát hátha megérne nálad is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33248 üzenetére
Amit Alarikman -nak küldtél, az elég felhős. Ha nem lett volna nálam C655 akkor is azt mondanám, hogy nem teljesen normális. Bár lehet a kép, háttérszín egy kicsit csalóka, talán a fotó is, de nálam tuti nem így nézett ki.
-
válasz
westcoastog #33250 üzenetére
A yt nem fekszik a tv-nek? Én is ezt tapasztaltam.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
westcoastog #33246 üzenetére
Nem csak ezért. Ha jól emlékszem nálad vannak olyan brutális bevilágítások, ami nagyon nem normális.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Az előzmények alapján szerintem neked ajánlott lenne a szervizt felkeresni.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #32298 üzenetére
Szinte hetente jonnek teszt FW-k ra. Remelhetoleg fog javulni.
-
Icewloxy
tag
válasz
westcoastog #32306 üzenetére
optikai kapcsolót tetess bele és örök élet kb.
-
Icewloxy
tag
válasz
westcoastog #32300 üzenetére
Nekem van olyan ismerősöm akinek az mx518 -at 15 éve használja már
Akkor még minőséget gyártottak.
-
HF77
őstag
válasz
westcoastog #32298 üzenetére
hát annyi idő elteltével már úgy is megérik majd a cserére
én pont 1 éve vettem a c805 de már nézelődőm, hátha -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #32296 üzenetére
Semmi javulás sajnos, volt pedig gyári visszaállítás is.
Hát ha nem javítanak rajta később sem, akkor letelik még a másfél év részletfizetés aztán eladom a tv-t és nézek mást.. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31978 üzenetére
Masold kulso HDDre, pendriveal csak szivatod magad...
-
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #31967 üzenetére
Pillanatok alatt megvan, annyit tennék hozzá hogy a pendrive FAT32 legyen,és lehetőleg más ne legyen rajta,csak a ZIP-file.Lehet hogy a pendrive nem tetszett neki,nálam előfordult ilyesmi.Release Notesz TCL-nél nem divat,esetleg a hozzászólásokból kiderülhet valami.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31962 üzenetére
Bekapcsolt TV-nel siman radugom, mint barmilyen mas kulso driveot (en a kulso SSD-rol szoktam frissiteni). Nem csomagolod ki. Gyoker konyvtarba masolod a zip-et es helyi frissiteskent latnia kell. Lehet hibasan vagy nem teljesen tolotted le? Nekem 3-4 alkalommal neki kell allni mire lejon jol a drive linkrol barmi TCL cucc.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31933 üzenetére
Igen a zip a gyokerbe, csak masold fel egy kulso drivera, akar HDD-ra is, NTFS is jo.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31931 üzenetére
Innen le tudod szedni, reset all, reset shop ha tovabbra sem kerek ahogy mukodik.
-
kenicsab
tag
válasz
westcoastog #31927 üzenetére
Szia!
igen ez [link] a legutolsó OTA és nincs még img file, tehát jelenleg nincs vissza-fless!
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31912 üzenetére
V8-R75PT01-LF1V230.000801 majd reset, utan milyen?
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31901 üzenetére
Nálam is mindkét TV-n
55c735 75c645
Mindegy a képmód és akármi lehet beállítás. Nativ youtube alkalmazáson keresztül is vibrál, és ami a durva, hogy PC-n nézve (a TV a kijelző) is ilyen.
Amúgy szomszédokat szoktunk nézni (), és sokszor van a szereplőkön ilyen csíkos/kockás szar, az is ugyanolyan idegesítő mint nálad. Pedig ott a felbontás kicsi, és életlen a kép.
A youtube videóban is, ha leveszed a felbontását, még a legkissebben is látni picit a vibrálást. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #31901 üzenetére
Melyik FW? Ha fristettel mar nyomj egy resetet is.
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #31894 üzenetére
Itt a fák vibrálnak nálad?
[link] -
Vhiktor
nagyúr
válasz
westcoastog #31891 üzenetére
Szerintem csak rosszul van beallitva, illetve egyetlen tcl tvn sem láttam ilyet, de más márkán sem.
Elesseget vedd le 0ra(szerintem ez okozza), képrontókat kapcsold ki.
-
rumkola
nagyúr
válasz
westcoastog #28998 üzenetére
PC módban sajnos túl van élesítve a kép, és nem lehet állítani. Én GAME képmódban használom, így eltűntethető a vibrálás.
-
Celtis
veterán
válasz
westcoastog #28995 üzenetére
Ilyen? #25747
Ez mozgóképen vibrál is..
Túl van tolva az élesség. Sajnos nullára levéve is túlélesít. -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28995 üzenetére
Probald a sajat youtbe appjaval meg ugyanezt. Mozi modban, kikapcsolt kepjavito funkicokkal.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28933 üzenetére
-
st6969
őstag
válasz
westcoastog #28931 üzenetére
Én is akartam olyan masszázs hengert, de lebeszéltek róla, mondván elég erős lesz ott a sima is. Tényleg erős...de nem eléggé
Szóval ilyet is be kell szereznem...
A tv-hez gratulálok -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28807 üzenetére
FW verziot is ird majd le! Koszonom.
-
nicu71
addikt
válasz
westcoastog #28805 üzenetére
Na végre valaki.
Várjuk a beszámolót .
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
westcoastog #28795 üzenetére
Az a baj az ilyen videókkal, hogy nem tudod hogy fizetett-e, nagy eséllyel igen....
Arról nem is beszélve, hogy kalibrálást ezek a tvk nem láttak, szóval 2 ki tudja milyen gyári képmódót ki tudja milyen beállítással összehasonlítani hatalmas szakbarbárság.A videóit elnézve azt sem tudja, hogy mi a szabvány. Én erre nem adnék semmit.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28782 üzenetére
Sokkal inkabb a C655. Egy darab nalam is tevbe van, eddig jokat olvastam rola, kivancsi vagyok a QLED Pro-ra es a 2.1 Onkyo-ra is.
-
cris78
őstag
válasz
westcoastog #28782 üzenetére
Én is azt néztem ki másodiknak. De maradt a pénztárca barát megoldás inkább.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28772 üzenetére
Ugyenebben az arban kapsz a mult evi 55C645-bol. Az mar QLED. Lehet jobban jarnal vele.
-
cris78
őstag
válasz
Nekem van. Én egy Xiaomi 81centis tévéről váltottam. úgyhogy nekem ég és föld
Idáig nem mertem beírni, hogy én ilyet vettem
Nekem a képe tetszik, főleg az árához képest. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
Esetleg robotkar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest