- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
-
ROBOTER
addikt
Sziasztok!
C805-ön kb. 2..3 hete nem működik a bekapcsoláskor a legutolsó bemenet kiválasztása. Minden bekapcsoláskor újra ki kell jelölni. Eddig tökéletesen ment. Megnéztem a beállításokat, jól van bejelölve, még egy oda-vissza kiválasztást is csináltam, de nincs eredménye. Azt nem figyeltem, hogy összeesik-e a hiba megjelenésének időpontja egy szoftverfrissítéssel.
Tapasztaltatok hasonlót?
-
ROBOTER
addikt
válasz
7Heads Drago #23904 üzenetére
Elég jól ismerem a dűbeleket, de ha egy 150 éves házban belefúrsz két kisméretű tégla közé ahol esetleg 3 centi szélességben csak kb. homok van, akkor a hajadra kenheted a legjobb dűbelt is. Találkoztam ilyennel is bőven.
Ragasztó? Bocs, de nálam mindig van valamilyen gipsz. Azért írtam a stukatúrgipszet, mert a legolcsóbb és mert 10 perc múlva a fúró lepattan róla.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23897 üzenetére
Akkor viszont megúszod kisebb dűbelekkel. Egy jó fúrókalapácsnak nem akadály.
Mivel a dűbeleket kívülről kell bedugnod át az MDF-en, és az MDF-be besüllyeszteni nem tudod (nem célszerű), ne vegyél talpas dűbelt, vagy vágd le sniccerrel a gyűrűt rőla.
Beton esetén elgondolkodnék a fémdűbelen, ha jók a szerszámok és tudsz pontosan fúrni. Az csak fallal együtt jön ki. Ráadásul minden csavarboltban tudsz venni D fejű metrikus csavart, ugyanez univerzális csavarnál fehér holló a nagyobb méreteknél (ezért szokták inkább hatlapfejűvel felrakni, mert az gyakoribb).
Amire nagyon figyelj majd: a 75'' és ennél nagyobb tévéknek 400x400-as a VESA felfogatása. A konzoloknak gyakran ez a legnagyobb mérete, magyarul függőleges irányban nem tudsz korrigálni, csak vízszintesen. Nagyon tervezd meg a magasságot, én is lemértem mindent és papíron megterveztem, átszámoltam 2x inkább. A VESA nem a TV közepén van, hanem az alsó felén.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23893 üzenetére
Mindenképpen hosszabb csavar és közvetlenül a falba.
A nem fix konzoloknál nagyobb az erőkat, nem érdemes kockáztatni. 18..19mm MDF + jó tégla esetén 60mm csavar + fej és konzol anyagvastagság, azaz 6x90mm D fejű vagy hatlapfejű és ehhez 70mm-es dűbel. Ha kistéglás, érdemes beleragasztani a dűbelt a lyukba stukatúrgipsszel (nekem ez bevált, főleg ha elkapsz egy fugát), és mehet hosszabb csavar, hosszabb tipli.
-
ROBOTER
addikt
válasz
Snoop27 #23874 üzenetére
Én ezt vettem, és szerintem nagyon masszív. A csomagolása becsapós, mert lepkeszerűen össze van hajtogatva benne a cucc, de hatalmas. Plusz nem kell azzal kezdened, hogy dűbeleket veszel és csavarokat, mert ami benne van a csomagban, az jó minőség, ha jó a falad megtartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged