- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magyarított Android alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomgabor
őstag
Sziasztok. TCL 55C745-nek mi az utódja ami tud 2160P/120Hz 444 12bit, (2160P/144Hz 444 10bit) és van benne VRR/Freesync?
-
csabi10
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy melyik rendszer szolgáltatásokra/alkalmazásokra nincs szükség és lehet tiltani/eltávolítani? TV egy C645.
-
BlueSteel
tag
válasz
koko52 #30092 üzenetére
Nem, azon a téren én nem tudok nyilatkozni, mert nincs TV előfizetésem. Mindkettőben Pentonic 700-as van (c805, c845x2) és a szoftver is koppra ugyanaz. Lehet hogy van még elfekvőben az x1-es változatból, de ez sztem lutri. Nekem C805 van, a képe nagyon szép, azzal sosem volt gondom. A C845 ha nem soundbarral használod a TV-t, és teltebb mélyeket szeretnél és/vagy nagyon fényes a nappalid, megérheti a felárat. Ha ezek nem számítanak, a C805 is megfelelő lehet.
-
koko52
nagyúr
Sziasztok! TCL 75" c805 vagy c845? Megéri a +70K-t? A képminőség ahogy látom kb egyforma, szoftveresen jobb a c845? Ha most veszek tuti X2-es modellt kapok?
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
ZolikaE46 #30086 üzenetére
Adatai alapján nehéz is bármit ajánlani
Mind3 direkt ledes . Az LGk IPS panelesek a TCL VA --ez feketébbet tud,jobb mozizni . Az LGknek 2 usb2 van ,TCL 1 usb3 . Fényerőt csak a TCLnél látok 450 ---de az LG se hiszem hogy nagyobbak.Az LGk ha jól látom nem tudják a DolbyVisiont --csak HDR HLG .Hang az LGknél 2.0 a TCL 2.1(mélynyomós elméletileg jobban kell szólnia Onkyo hangszórókkal) Én a TCL re tippelnék
de ahogy az árat nézem az a 700e környéke és ha már az LGk 86osak akkor bele venném a 85ös TCL C805öt --- annak meg biztos jó a feketéje
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok lehet nem rég volt róla szó, de érdekelne a véleményetek erről: TCL 98P745.
Filmnézésre használnám. A vetély társa amin gondolkozok még az LG 86UR81003 vagy az LG 86UT81003. Csak azért a TCL 98 csak 98 coll... de úgy hallom nincs itthon szervize, nem tudok róla igazán semmit... mit javasolnátok. Mielőbb várom válaszotokat és köszönöm. Holnap mennék vásárolni. -
Alarikman
senior tag
Mióta elégedett tulaj vagyok ilyen kérdések jöttek fel bennem:
- hol van a szervizelése a TCL TV-knek?
- a márka mikor futott be nálunk? Azaz lett komolyabb eladók kínálatában jelen?
- sikersztori? Hasonlóan mint anno a Huawei és Xiaomi?
Bocsi de valahogy lemaradtam a kínai tv-k ekkora világhódító útjáról. Azt vettem észre hogy a nagyobb sporteseményeket a Hisense támogatta pár éve. Azt tudom, hogy a Philips is kínai, a Samsung az már talán vietnámi/kínai gyártás, japánok elfogynak vagy leállnak. Annó pana plazmám volt szerettem. Bocsi az agymenésemért. -
eftipcsi
csendes tag
válasz
Stealth #30016 üzenetére
Nos, a Reddit-en megtaláltam a megoldást, az erősítő menüjében az inputs/input Assign beállításoknál a TV audio-hoz a digital mezőbe a coax lehetőséget kellett kiválasztani (az optical-lal is működik ). A logikát nemigazán értem, de így már fogadja az erősítő az tv Earc csatlakozójából a többcsatornás hangot. Mindenesetre köszönöm hogy próbáltál segíteni, a fentiek meg lehet hogy másnak segítenek.
-
gab1ka
senior tag
válasz
bnorci71 #30079 üzenetére
Ilyen mélységekben nem értek a témához, nem akarok hülyeséget írni.
Én egyáltalán nem nézek tévéadást, csak F1-et, illetve az EB pár meccsét néztem, semmi kirívó probléma nem tűnt fel ezekkel, néha realtime online streamet nézve, néha másnap "leszedve" az adott közvetítést.
Az olimpiás videóba belepörgetve viszont teljesen egyértelműen látható hogy valami nem volt rendben, szóval én egészen biztosan nem az M4 Sport alapján dönteném el hogy egy tévé jó vagy rossz e, de ez csak az én véleményem.Amúgy sok TCL tulaj van itt, én másoktól ilyen villogós színezős bugokat nem láttam megemlíteni, persze valószínűleg nem mindenki csak olimpiát néz, mégis engem ez továbbra is arról győz meg, hogy nem a tévének van baja, hanem annak a csatornának.
(Ha minden mást rendben találsz, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy az olimpiának nemsokára vége, a minden más pedig majd hibátlan lesz továbbra is
)
-
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501 #30076 üzenetére
nincs Max-em
a megnyitó meg ....
a 4K közvetítést nem kísérleti jelleggel értettem a csatornák fele még HD sincs....gab1ka
tegnap este több csatornába belenéztem, máshol nem láttam ezt és mint írtam ha DVB-T-n nézem ugyan azt ott sem, de DVB-C-n EUSport-on ugyan azon közvetítés közben sem.
De ha a box-ról kapja a jelet ott sem tehát a szolgáltató boxát ez a hiba a jelben nem zavarja.
Az összefoglaló nem rossz ötlet sokadik kontrolnak. A kérdés honnan készült a rip, DVB-T vagy DVB-C.
Most jutott eszembe, hogy az M4 a neten is visszanézhető.Jól gondolom ha a képalkotás részébe lenne a hiba a tévének akkor a forrás mindegy lenne mer mondjuk egy alacsony bitrátás felületnél minden forrásból hibázna a képalkotás?
Hétfőn bejelentem azért a kábelszolgáltatónak.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30071 üzenetére
Így korrekt. Egy konkrét hsz-re reagáltam, nem pedig a kontextusra, ami utólag még meg is változott/módosult.
@bnorci71 :
A sárgás fogas említésed után én leszedtem a tudjuk honnan egy másfél órás összefoglalót, amúgy nem nézek olimpiát egyáltalán. Én ezeket a villogásokat pl nem láttam ami a korábbi yt feltöltéseden volt egy Samsung tv-n, viszont az szembetűnő volt, hogy itt ott vagy az M4 Sport miatt, vagy a rip készítője rontott el valamit, de a kép egyes jeleneteknél erősen meleggé vált (túl piros/vörös), aztán a másfél órás videó végén valami nővel volt egy interjú, ott pedig az egész kép teljesen egyértelműen mintha hirtelen színtelenné fakóvá változott volna. Visszapörgettem, reprodukálható, ha fontos, akkor visszakeresem pontosan melyik volt az, szerintem az előzményekben meg fogom találni.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy még ha amúgy tényleg valami nincs is rendben a tévéddel ilyen téren, szerintem az M4 Sport nagyon labilis a képet tekintve, legalábbis amit én láttam, én mindenképp megnéznék a helyedben akár kényszerből pár másik csatornát, nyilván ha mindenhol ugyanazok a hibák jelentkeznek, akkor nem kérdés mi a közös pont, pláne ha a másik tévéden ezek nincsenek.Illetve talán egy tippem is lenne, egyszerűen ha láttál tegnap valami képi galibát és pontosan tudod hogy itt vagy ott nem volt oké mondjuk a vívás vagy vízilabda, villogott vagy színt váltott, akkor szedd le te is a tegnapi adás tartalmát és nézd vissza. Ha utólag a egy videóból lejátszva ugyanazok a hibák nem jönnek elő, akkor akár lehet a tv tunerjére mutogatni.
-
bnorci71
addikt
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #30067 üzenetére
Én erre reagáltam. És erre linkeltem be a displayninja cikket. Való igaz, hogy nem rtings videóban volt.
Mondjuk engem egyáltalán nem érdekel, hogy máshol miket írnak, ha én mást tapasztalok.Te sem akartal megbantani, én se Téged ez a lényeg.
Illetve az, hogy a vrr flicker még egy azon modellen belül sem jön mindig elő.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30066 üzenetére
Nem, nem így volt, itt van a szemem előtt, alig pár hsz-t kell visszapörgetni, szinte egymás alatt van, tisztán, világosan, érthetően magyarul.
Szerencsére az OLED engem nem érint, nálam nem beégne, lehet fel is gyulladna
Ugyanakkor szívesen megnéznék egy átfogó prezentációt a jelenségről, lehetőleg minden létező aspektusát tekintve, legyen az OLED vagy LCD, hogy mennyit változik az input lag esetleg menet közben ha változik, vagy mi történik ha az fps 48 alá esik ahogy feljebb is jelezte a kolléga, ez mennyire észrevehető, zavaró e stb. Na ilyet még nem láttam, pedig szerintem a téma érdekes is lehetne.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30064 üzenetére
Nem tudom ezt mire vélni, nem látom hol írtam én olyat hogy "csak te állítod ezt".
Lényeg a lényeg, hogy ez a vrr is több sebből vérzik még. Egy barátomnak S95B OLED-je van, csak nincs a nappalijába pc, pedig nagyon szeretném kipróbálni, de túl nagy macera pakolászni ide oda csak ezért.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #30062 üzenetére
Nincs kedvem most végignézni megint a videót hogy hol hangzik el benne, de én úgy emlékszem benne van vagy ha nem ebben akkor azokon a linkeken amit korábban linkeltél (szerk: nem Te linkelted hanem valaki más, talán displayninja vagy tftcentral cikk volt).
Hova tovább én sem tapsztaltam eddig, pedig jó pár tv megfordult nálam.
Még szép, hogy tudom mi az a VRR, többek között 6 évet dolgoztam játékfejlesztésben is.
Attól hogy ingadozik az fps az még önmagában nem indokolja ezt a jelenséget. Ezért ez lehet render hiba is, ha render hiba akkor minden tv-nél látszódnia kell (ha csak adott játéknál jelentkezik akkor megintcsak lehet render hiba), esetleg lehet a panelek közötti szórás is (ez egészen jó magyarázat arra, hogy ugyanazon modellek közül miért nincs mindegyiknél jelen). Illetve még az is lehet, hogy néhány tv kikapcsolhatatlan interpolációt használ és ez okozza a problémat. Valamint gamma oivershoot is lehet, de akkor ez nem csak VRR esetében kellene hogy jelentkezzen, hacsak ott nem viselkedik máshogy a panel.
A lényeg, hogy amik eddig nálam voltak teszt tv-k azokon ezt nem láttam, pedig mindegyiket megnézem ugyanezzel a jelenettel.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30060 üzenetére
Láttam ezt a videót, de most megnéztem még egyszer hátha elsiklottam valami felett. Itt semmilyen említés nincs arról hogy ez gyártón belül modellenként eltérne e, te ezt állítottad.
Ha érted mi a VRR és a fentiek szerint érted hogy a probléma a váltakozó frissítési frekvencia esetén válik észlelhetővé (ahogy a te általad linkelt videóban is elhangzik), akkor nem értem pontosan mit bizonyít az, vagy mire válasz az hogy te fix frekvenciákon ezt nem tapasztalod. Valahogy ez így nekem értelmetlen.
-
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #30058 üzenetére
Én tudom mi az a VRR, csak azt írtam, hogy teljesen mindegy mekkora frissítés mellett van mérve a fényerő, ugyanis a fényerőt ez nem befolyásolja.
VRR filckeringnél valamiért a fekete közeli részek fényereje megemelkedik rendesen egy egy pillanatra, ez okozza a villódzást.
Egyébként abszolút nincs benne egyetértés mi okozza, még ha jól emlékszem Te is linkeltél pár írást, ott is össze vissza beszélnek és találgatnak, hogy vagy ez vagy az. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #30055 üzenetére
RTINGS is írja (illetve videója is van róla), hogy nem jelentkezik mindegyik tv-nél, még adott modellen belül sem.
Akkor lehet a szerencsétől függ, hogy hogy sikerült éppen legyártani az adott panelt.Többször megmértem már, egyáltalán nem számít, hogy fix 24, 50 vagy éppen 120 Hz a képfrissítés (de mondhatnám a felbontást is), ez sem a fényerőbe, sem pedig a kalibrációba nem szól bele. Ha meg VRR alatt éppen számít, akkor szarul van implementálva.
-
al_age
senior tag
5 éves kiterjesztett garancia regisztrációnál az normális, hogy elég "érdekes" módon ér véget a folyamat?
Konkrétan kitöltöttem az űrlapot, bejött egy újabb oldal, ahol kérik, hogy töltsem fel a számlát. Miután ez megtörtént, jött egy felugró értesítés, hogy a fájl feltöltése sikeres és marad minden a feltöltős oldalon, mint ha még kellene valami. Nincs visszaigazoló email, nincsen köszi, viszlát, lehet tovább haladni üzenet, semmi.
Tényleg így ér véget, vagy a reklámblokkolóm kiszúrt velem? -
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #30049 üzenetére
Többek közt az RTINGS is és más oldalak is prezentálták a jelenséget több kijelzővel más gyártóktól több játékkal, a megannyi fórumposztról youtube-ra felvett videóról nem is beszélve. PC-n a vrr a játékoktól független. Konzolon tudom hogy nem támogatja mindegyik.
Amúgy nem látom ezt a kérdést nagyon rejtélyesnek. Ez a flicker dolog, ahogy a VA panelek extrém utánhuzása is vrr-el, a nagyon váltakozó fps-ek közben lesz szemmel látható. Konzolon nincs igazán lehetőség ezt manuálisan előidézni, ha egy játék pl 120hz módja megfelelően stabilan 120fps környékén mozog, akkor ezek közel sem lesznek olyan látványosak, mintha pcn picit feljebb téve a felbontást vagy részletességet vagy bármit könnyedén elérhetnénk azt, hogy az adott játék akár 40-120fps között ugráljon, ami ugye a vrr lényege is volna.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Vhiktor #30049 üzenetére
Szerintem ez ugyanaz mint a filekben az akadozás. Valaki észreveszi valaki nem.
Am ott jön elő amikor 120-ról hirtelen leesik az fps valamiért (pl. háttértrhoz nyűl a gép). Játékok töltőképernyő, inventoryk, mapok nézegetése. Legutóbb viszont már a HOMM V-ön is láttam a csatamezőn sajnos. Azért van olyan játék ahol észrevehetetlen.
Legjobb teszt még mindig a Forza Horizon 4 tölőképernyője. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #30047 üzenetére
Az is dokumentált, hogy ha van 10 db ugyanolyan tv-d, akkor sem érinti mindegiyket, van amelyiken látszik van amelyiken nem.
Ez nem olyan, hogy elsiklasz felette és nagyítóval kell nézni. Ha látszik egyértelműen látszik.
Egyébként továbbra is benne van a pakliban, hogy a játék engine és a VRR hibás implementációja okozza, csak van olyan tv ami elfedi míg más nem, pl itt nagyon fontos, hogy milyen a fekete közeléi részletek megjelenítése/kezelése. -
showtekk
csendes tag
válasz
Pendragon911 #30039 üzenetére
Ez tényleg elég hasonló eset, köszi, hogy megosztottad!
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Az viszont egy fontos kerdes, nem tudom valaki tud e benne segiteni, hogy masik szobabol kotnem ossze a TV-t a PC-vel ami lenne egy 15-20méter. Erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
bnorci71
addikt
válasz
zsolt501 #30043 üzenetére
ez usb-s
Hopp reggel csak ránéztem és csak a cable-t kerestem most megnéztem kábelen csak analog
http://www.pctvsystems.com/Products/ProductsEuropeAsia/Hybridproducts/PCTVHybridProStick/tabid/182/language/en-GB/Default.aspx -
Pendragon911
aktív tag
válasz
showtekk #30030 üzenetére
Hasonló cipőben voltam/vagyok én is, egyébként ugyanezzel a típussal
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam
-
Vhiktor
nagyúr
VRR flickering lesz a téma.
Nemrég szó volt erről, hogy engem eddig elkerült a probléma.
Viszont most belefutottam és tökéletesen reprodukálható, nem kell vadászni, fixen előjön.Resident Evil 4 Remake legeleje a sötét erdős rész, azokon a tv-ken amikkel probléma van, az árnyákos részek villognak bekacpsolt VRR mellett, kikapcsolt VRR esetében nem.
Ezt a játékot minden tesztemben használom, ezzel a jelenettel és eddig egyik teszt tv-n sem volt látható. Viszont most látható egy philips oleden.
-
Alarikman
senior tag
Amúgy van bármilyen előnye annak ha TCL fiókot regisztrál valaki?
-
gkxyz
tag
Sziasztok.
C805 ami eddig hiba nélkül működött, a külső SSD-n sem a kodi, sem Alex, VLC, semmi nem látja a File-okat. Volt már valakinek hasonló tapasztalata? Egyik nap még minden ok volt, aztán ennyi. Áramtalanítás sem segített. Milyen megoldást javasoltok ? Köszi -
eftipcsi
csendes tag
Igen. Az biztos jó. Ha átteszem automatikusra vagy hdmire a hangkimenetet egyszerűen lekeveri a tv a center csatornát. Ha pcm-re teszem pedig csak sztereo jelet küld ki...
-
showtekk
csendes tag
válasz
AxBattler #30014 üzenetére
Először 55ös Tv-t akartam, csak aztán ahogy mondod élőben Euronicsben lattam kiallitva oket aztan megdobbentett h ekkora kulonbseg van meretben az 55 es 65 között és inkább utobbi vonz. Köszi a tippeket meg az összehasonlitó oldalt! Ez alapjan a TCL 65C805 felé húzok szerintem az lesz méret/tudás alapjan igy 300ért a legjobb választás. Azt néztem, hogy elvileg év végéig él ez a promoció, hogy 5év garancia van a TV-re. Szeptemberben fogok költözni akkor lesz esedékes a TV vásárlás is, nem tudom, hogy addig várhatok e vele vagy inkább vegyem meg most? Kell tartani attól, hogy lemaradok róla?
Illetve másik kérdés, bár lehet ez nem ebbe a topicba való, kb 15-20méteres HDMI kábellel kell majd összekössem a PC-t a TV-vel (másik szoba) erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan? -
eftipcsi
csendes tag
Sziasztok,
A múlt héten vásároltam egy TCL 55C845 típusú készüléket, nagyon tetszik a képe, és eddig majdnem minden szép és jó, de egyetlen egy dologgal nem boldogulok, és nem tudom eldönteni hogy a tv hibája-e, vagy én nem állítottam be valamit jól. Szóval az EARC hdmi kimeneten nem tudok többcsatornás hangot kicsiholni a HM erősítő felé. Denon AVR 3400H a típusa, a régi sima ARC-os panasonic tv-ből simán kijöttek az általa felismert hangformátumok, firmware a legújabb van rajta. Hdmi kábelt már cseréltem 2x is tuti hogy az EARC szabványnak megfelelő 2.1-es a jelenlegi. Másik külső forrásból az erősítő azonnal felismeri és átvált az adott hangformátumra. Olvastam már korábban hogy másnak is volt hasonló küzdelme, de most nem találom hozzászólást ahogy a megoldást sem.
Valakinek valamilyen tippe, javaslata van? Vagy ez ilyen és kész? 😞
Előre is köszönöm! -
válasz
showtekk #30010 üzenetére
65C745, 65C805 natívan tudja a 144Hz-es képfrissítést, előbbi FALD, utóbbi miniLED.
75C655 pedig 1440p felbontás mellett, alap QLED, de Superwide Gameview-t is tud PC-vel (21:9, 32:9 képarány).
65C655PRO pedig FALD, 1440p@120Hz-et tud, és Superwide Gameview-t is.Displayspec TCL Compare, itt a panel fényerejét, kontrasztját is látod + hangszóróban is van különbség.
300k HUF környékén van választék, 5 év garival vedd eMAG, ALZA, TCom hármastól!
Legjobb lenne, ha megnéznéd egy nagyobb Euronicsban, ott általában többet is kiállítanak (Savoya Park pl.). -
bnorci71
addikt
na csináltam egy videót igaz rövid, de látható a képhiba
[link]
ez most szabvány képmód, fényerő 10% és minden dinamikus meg automatikus képjavítás ki van kapcsolvaAzt valaki biztosra meg tudja mondani hogy az Antenna Hungáriának mert gondolom ők adják a földi digitális sugárzást és a kábel szolgáltatóknak ugyan az a jel megy ki?
Illetve a kábel szolgáltatók gondolom nem a földi sugárzást küldi be a kábelbe. -
showtekk
csendes tag
Sziasztok! 300k-ig keresnék TCL TV-t ami tudja a 144hz-t mivel PC-t is szeretnék rá kötni és azon keresztül játszani. Ezenkivül általános filmezés/streaming a cél, semmi extra. Amiket néztem pont 300ért a TCL C805 65colban, illetve a C845ot de abbol csak 55col jönne ki ennyiből. Mi lehet a jobb megoldás 55col nagyobb tudás vagy 65col kevesebb? (Hely az van bőven akár 75os tv is elferne de annak nem érzem szükségét, viszont a 65ös igy első ránázésre jobb választásnak tunik) Ez lesz gyakorlatilag életem első okosTV-je, kb 10-15éve nem volt TV-m, az utolsó egy hagyományos dobozos volt, szóval viszonyitási alapom illetve külön igényeim nincsenek amiről igy tudnék, igy azt sem nagyon tudom, hogy amivel a C845 többet tud az nekem egyáltalán fontos e. Megköszönöm ha valaki tud segiteni, illetve ezen 2 modellen kivül is szivesen meghallgatok alternativakat ha esetleg van 300k körüli áron, szeretném nagyjából a legjobb döntést hozni a kereten belül!
-
Rocky13
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett a fórum olvasgatása alapján egy TCL 55C845 hozzánk (ALZA).
Egyelőre nekünk nagyon tetszik mind a kép és a hang is.
A TV talpával viszont bajlódok, mert mindkét magasságon kipróbálva a TV gyakorlatilag ferde. A két oldala a szekrény aljától számítva kb 1 centit eltér. Többször összeraktam, méricskéltem, de nem látom az eltérés okát, szerintem a furatok a helyén vannak (láttam, hogy másnál a furatok nem a lyuk alatt voltak).
Másik helységben másik asztalra felrakva szintén ez az eltérés.
Járt így esetleg más is? -
XenHai
senior tag
Sziasztok
C805 mellet használ valaki soundbart Samsung Q seriát ?
Mennyire durva a késleltetése eARC mellet . Pcről szeretnék Multi PCM hangot ráküldeni a TV-n keresztül. A direktbe köthető 990D eléggé drága ami tud 120hz et meg vrr-t. -
Alarikman
senior tag
Ma megjött: vélemény(c805):
Amit tudok mondani: kicsit reszelsz a hang és a kép beállitasokon, azaz elfelejted a standard-ot, utána ki alakul amit akarsz és voilà, ez egy brutál jó tv. Nem csalódtam. -
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #29998 üzenetére
Nekem a régi samsung tévén és a mostani kettő kis gagyi tévémen sincs ez a színárnyalat váltás m4 sporton és máshol sem. Ja és hangcsúszás sincs a másik két kis tévén. Szóval a TCL-el van gond. Ha többet néznék tévét nagyon idegesítene de így, hogy csak forma 1-et nézek nem érdekel annyira. A tarr mobil tv alkalmazással küldöm ki az m4 sportot tévére akkor nincs színárnyalat változás és hangcsúszás sem.
-
bferenc
tag
Sziasztok? TCL tévéket hány évig támogatják szoftveresen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest