- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Egy kérdésem lenne, fél éves 55c655-öt mennyiért lehetne eladni? 190890-ért vettem.
-
westcoastog
veterán
Megpróbáltam frissíteni a legújabb updatet (V8-R75PT01-LF1V311) a c655-ön, hdd rádug, frissítés felismer, újraindítás, majd a frissítés megszakadt dugja vissza az eszközt stb stb... Szerencsére beindult a tv, működik de nem tudom kísérletezzek e még vele.
-
westcoastog
veterán
Próbálta valaki? Van valami újdonság?
-
westcoastog
veterán
válasz
HateEternal #33303 üzenetére
Kísérleteztem azzal is, azt hiszem.
-
westcoastog
veterán
Ezt a dolgot próbálgattam de nyilván nem tud a 25 fps-ből többet csinálni hogy smoothabb legyen a mozgá, így nekem elég hülyén néz ki bármi ami kevés fps-ről van kisimítva.
#33282nfsu17
50hz-es is csinálja ezt a villódzást, a perus 4k videó is. Azért mondom hogy ez független a videóktól, valami a képfeldolgozásával nem oké a tévének szoftveresen szerintem.#33290mrmft
pc módban van mindig, de ezt a vibrálós dolgot sem a monitoromon sem az előző tévémen nem tapasztaltam soha.#33291rumkola
game módban is hiába veszem le, vagy bármilyen módban.Szerintem a tv szoftverébe kéne erőszakolni egy kis élsimítást vagy homályosítást, mert úgy néz ki hogy a sűrű képrészletekkel (értsd, fű, fák vonalak egymás mellett, ruhák anyagai) nem tud mit kezdeni a tévé, csak egy szétélesített katyvasz lesz.
-
westcoastog
veterán
Később válaszolok mindenkinek csak kicsit húzós a mai nap.
-
westcoastog
veterán
Délután belinkelem azt a pár videót, de ugye akár hány videót nézek tapasztalom.
-
westcoastog
veterán
Ja hogy így. Telefon felerősíti. Nyilván ha nem tökéletesen szemben ülök a tévével feltűnőbb teljesen fekete képnél, de az én standardom szerint ez elnézhető.
Szabad szemmel is bőven kiszúrható azért.
#33251beyruth82
Hát ja, se pc-ről nézve, se a saját youtube appján. Sajnos 99% yt tartalmat fogyasztok csak.Lehet vehettem volna egy kategóriával fentebbről tévét..
A LG-m is vacak, az első tévémen beégtek a szövegek meg a statikus elemek, a garanciális csere tévé meg dirty screen effectes volt, de azt használtam 7 évig..Még ezt is kénytelen vagyok másfél évig használni, míg a részletfizetés le nem jár.
Ha csak nem jön egy csodafirmware ami javít a képfeldolgozáson. -
-
westcoastog
veterán
Benéztem a tclupdate telegramjába, hátha valakinek van még ilyen vibrálós problémája, hát eléggé egyedül vagyok a gondommal, ott sem tud senki mit írni rá.
Tettem be nekik is videót de hát hogy a jutuber nem ért a videókhoz. Mondom az összes? -
westcoastog
veterán
válasz
westcoastog #32296 üzenetére
Semmi javulás sajnos, volt pedig gyári visszaállítás is.
Hát ha nem javítanak rajta később sem, akkor letelik még a másfél év részletfizetés aztán eladom a tv-t és nézek mást.. -
westcoastog
veterán
Sikerült lefrissítenem a tv-t külső merevlemezről, tesztelgetem van e változás a képminőségben.
-
-
westcoastog
veterán
válasz
kenicsab #31929 üzenetére
OTA nekem csak az volt ami jelenleg a tv-n fentvan. Amit fentebb írt mrmft azt nem ajánlotta fel.
Most próbából factory reset után a jelenlegi firmaren meg is nyekkent valami mert nem tudok a google fiókomba se bejelentkezni. Sőt először a nethez sem akart csatlakozni a tv sehogy.
Hogy állandóan csak szívok ezekkel a szar tévékkel. -
westcoastog
veterán
Ilyenkor mi van? Youtube megy most például.
Bejelentkezni meg nem tudok a google fiókomba. -
westcoastog
veterán
Itten van ni:
Voltak frissítések de reset még nem, gyári visszaállításra gondolsz vagy mire?#31903rumkola
Hát elég gáz sajnos, az első lg tv-men bevolt lassulva a panel, ott beégtek a feliratok 1-2 perc után, gariban cserélték, utána meg egy vertical bandingos tv-t kaptam, oldalazó mozgású egyszínű képeknél tiszta foltos volt.
Nincs szerencsém ezekkel a tévékkel. -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
válasz
Vhiktor #31892 üzenetére
Most éppen Játék módban módban használom, de más kép módot is próbálgattam. Mindegyikben csinálja, akármit akárhova állítok.
Kép élesség 0-án van, meg a képjavítók is offolva. A tv saját youtube app-ja is ilyen.
Remélem nem fogtam ki megint egy gyári hibás tévét. Az előző lg tv-m is gariban kezdte a pályafutását...
Brutál idegesítő. -
westcoastog
veterán
Srácok, nincs valami hivatalos fóruma a márkának? Szoftveresen javíthatnának még a képminőségen, egyszerűen kib.ssza a szemem ez a rohadt vibrálás ahol sűrű éles részletek vannak a képen.
Semmilyen beállítás nem segít rajta. Gyári youtube appal is ilyen.
Videón a csajnak a felsőjén látszik ez a jelenség, de ugye ez lehet kavicsos út, erdő bármi, képes olyan vibrálást előadni hogy csak na.
55c655. -
westcoastog
veterán
-
westcoastog
veterán
Egy kérdés. Ezt hogy magyarázzam el.. Élesebb részletgazdagabb részeken egy videóban mintha az adott terület vibrálva jelenne meg, kicsit zavaró a szemem számára.
Próbáltam le videózni, feltöltöttem yt-ra de ott nem látható a dolog rendesen..
Pc-re kötve youtube nézés közben tűnt most fel, 4k videó. -
westcoastog
veterán
Közben megrendeltem a c655-öt, várom a jövőhetet.
-
westcoastog
veterán
Ez a clouding effect mennyire látható? Vagy nem kell koppra tolt fényerőt használni? Hisense képe jobbnak tűnik.
-
westcoastog
veterán
Sziasztok!
TCL 55P655 készüléket használ valaki? Képminősége milyen?
Egy 7 éves LG 43uj635v-t váltana. Pc-hez lenne második kijelzőnek, youtube-ra, filmnézésre. Okos funkciók, hang nem érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged