- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Kivancsi leszek nalam mi lesz. En az elsot regisztraltam, a cserebe kapottat is, csak arrol nem jott visszaigazolas. Ugyanazt a szamlat tudtam csak csatolni hozza. Az Alza altala kuldott cserepapirt is kinyomtattam. Remelem nem lesz ra szukseg.
#35328ρσгτσ, Itt nem az emag az elado. Aki ugye nem vallal felelosseget a hirdetesekert.
-
soldi3r
veterán
válasz
acampora99 #35192 üzenetére
Szerelheto dugvilla athuzas utan.
-
soldi3r
veterán
válasz
bdominik98 #34838 üzenetére
Nem kell azert panikba esni, nekem 2 kulonbozo 65C765-tel sem volt ilyen gondom, igaz en helyi halozatrol nezek mindent.
-
-
soldi3r
veterán
Van valakinek Mikrotik routere? Valamiert nem latja a TV az 5GHz-es halozatot.
-
soldi3r
veterán
válasz
freeland0806 #32917 üzenetére
Hat nem. Beallitottam a figyelot, ha lesz ujra raktaron, akkor visszakuldom. Most nezegettem, hogy a Hisense amit ki volt rakva, az IPS paneles lehetett, de az U7NQ nem az, szoval nekem az sem lenne jobb, innen eggyel feljebb talan csak a QN90D vagy a C4.
-
soldi3r
veterán
válasz
kris07 #32879 üzenetére
Szerintem az es engem is az gyozott meg. Oldalrol nezve azert erosen fakulnak a szinei, szerintem jobban, mint a Hisensenek amit kiallitva lattam. Viszont egy halott pixel miatt nalam lehet, hogy visszamegy. Most ilyen epp nincs a boltban, ugyhogy valoszinuleg valami masikat kell keresnem, de ebben az arban en sem nagyon talalok alternativat, talan csak az U7NQ, de az meg epp az Alzaban draga. Viszont penteken black friday, talan villantanak valamit.
#32861freeland0806 Halott, nem beragadt es kep aljan levo fekete savban, szoval igazabol epp nem nem annyira zavaro, csak a tudat...
-
soldi3r
veterán
válasz
freeland0806 #32853 üzenetére
Majd ranagyitok fenykepen, mert szemre ugy nez ki 2 van egymas mellett, ami nem tokeletes, az pedig elvileg csoporthiba.
-
soldi3r
veterán
válasz
HateEternal #32824 üzenetére
-
soldi3r
veterán
A pixelhibakkal ki hogy all? 2db-ot talaltam a kijelzo bal also sarkaban. Egy feheret es egy feketet. Kozelrol igen, de ahonnan nezem onnan nem latszik. Erdemes emiatt kicsereltetnem a keszuleket?
-
soldi3r
veterán
válasz
boborján2 #32808 üzenetére
Igen, nem mai, de jobb minosegben meg nem lattam.
A 3.5-os jack eselyesebb, hogy RCA bemenet lesz inkabb, a mellette levo piktogrammon igy mar ertheto a 3 vezetekre agazas.#32809Stealth, A 480p szerintem elvezheto minoseg, a problema inkabb az alatt van. Ennel mar szetesik a kep, de ezen tenyleg nincs mit csodalkozni:
Szélesség : 672 képpont
Magasság : 368 képpont -
soldi3r
veterán
válasz
kris07 #32798 üzenetére
500k most a 65-os LG C4, biztosan jobb, de nekem annyit mar vegkepp nem er egy TV. Ebbe is csak azert mentem bele, mert 5 ev garancia jar melle, akkor az pedig 6000Ft alatt van havonta.
Jack van rajta, de nem probaltam [kép] Jelen pillanatban nalam a The Big Bang Thory megy, 480p-s felbontasban a TV alap lejatszojarol. Semmi kockasodast nem latok, ugyhogy szerintem az az applikacio hibaja lesz. Viszont a regebbi 4:3-as .avi-kat nem tudja kezelni. Pl a Rem rendes csalad nem indul el. Gondolom ha csinalok egy gmail fiokot es toltok le egy VLC-t akkor az megoldodik.
Illetve az 5GHz meg nem mukodik es a piros szint kell valahogy lejjebb vennem. Elobbinel meg a routert kell valoszinuleg szogelnem, utobbit pedig lattam, hogy mindenhol tul van eroltetve, de remelem visszabb tudom allitani. -
soldi3r
veterán
válasz
Qtya123 #32762 üzenetére
Meg a Deadpool elejen levo havazast mondtak tobben, hogy akad. En azt 7 fele verzioban neztem meg DLNA-n keresztul es az egyiknel akadt, de az a halozat miatt lehet, mert a laptopon is ilyen. Valamiert nem tudok csatlakozni az 5GHz-hez, ugyhogy at kell neznem a router beallitasait.
-
soldi3r
veterán
válasz
HateEternal #32736 üzenetére
A youtubeon van fenn nehany video, azokat erdemes lehet megnezni.
-
soldi3r
veterán
válasz
mikrofon #32624 üzenetére
Kizart dolog, hogy egy gyarto ne koltson a QMS-re. Sokkal tobbe kerul kikuldeni egy hibas termeket es utana visszavenni, javitani vagy kicserelni.
Tetszik vagy sem, nekem jol jottek ezek az informaciok, mert besetalltam volna a helyi Euronicsbe es megveszem a kivalasztott TV-t, ha van raktaron. Ott pedig nincs ilyen opcio, hogy visszakuldjem. Mivel en nem streamingelek, igy az ara es a garancia hossza miatt nekem egy probat meger a C765, ha nem, akkor jon helyette egy U7NQ vagy egy QN85D. -
soldi3r
veterán
válasz
freeland0806 #32598 üzenetére
Az eleg szomoru, ha csak a szerencsen mulik, hogy jo termeket kapsz e.
-
-
soldi3r
veterán
-
soldi3r
veterán
válasz
Darth_Revan #32361 üzenetére
Vajon ezek a megjelenitesi hibak, mit pl a tegnap linkelt Marveles videoban van elojonnenek egy medialejatszoval is?
-
soldi3r
veterán
válasz
Darth_Revan #32198 üzenetére
A rögzített bekötésű, valamint a 10 kg-nál súlyosabb tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, akkor az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
-
soldi3r
veterán
válasz
Winnie The P #32171 üzenetére
Product size (WxHxD) 1111 / 712 / 300 mm
Product size w/o stand 1111 / 646 / 10,1-51-81 mm
712-646=66 -
soldi3r
veterán
válasz
Celtis #32003 üzenetére
Irtal a supportnak?
-
soldi3r
veterán
válasz
TheMartin03 #31941 üzenetére
Az 5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek
vesznek részt: Magyar Telekom, eMAg, Alza, Vodafone -
soldi3r
veterán
Szevasztok! Az ev vege fele lecserelnem a regi TV-nket es igy jutottam el ide. Talan akciozni fogjak valamelyiket. 3 felet neztem ki. A displayspecifications alapjan jol sejtem, hogy azonos aron a 845-nek nincs ertelme a 765-tel szemben? Tobbet er ennyivel a 765/845 mint a 805?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest