Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
Sziasztok tcl c655 a 43,50colos változat is tudja full hd 120hz ? Vagy csak a 55 col től felfelé van 120 hz ?
-
belan
addikt
Valaki használ itt tcl 655 típusú tvt sötétbe mennyire látható a bevilagitas szeleknél ? 9 éve oled tv használok 65 col volt eddig legnagyobb de most jó áron tudok 75c655 !
-
belan
addikt
https://youtu.be/vzhqmWh3IlQ?si=ICt-1TkVU_r_o5FI Tamás Zsolt gyors teszt c765 .
-
belan
addikt
válasz
Darth_Revan #32206 üzenetére
Emagba volt , de nézni kell alza emag euronincsba 65 c765 350 ezer most ott , árukereső nézd még .
-
belan
addikt
válasz
Darth_Revan #32198 üzenetére
Nem lg55c4 lesz ? Ha nem akkor várd meg lassan tcl 55c765 250 lesz akcióba , jóval több zónából áll 55c764 720 zóna míg 55c805 380 zóna .
-
belan
addikt
Hello valaki használ itt c765 az lenne kérdésem mennyivel jobb a kontrasztja meg a képminőségbe mint egy c805 vagy c845-nek ?
-
belan
addikt
válasz
freeland0806 #32087 üzenetére
Sajnos led LCD csak Mini led jöhet szóba abból se mindegyik én mindig azt mondom legyen kisebb a képméret valamivel de méret ne menyjen a képminőségére . Vagy ha nagyobb méret kell kicsit többet kell rá áldozni . Sajnos c645 és c655 nézhetetlen sötétbe ! Kell lámpa mellé vagy valami mert oylan felhős .
-
belan
addikt
Jo tcl akció van euronincsba tcl 75c765 500 ezer ,65 c765 350 jo ár .
-
belan
addikt
válasz
Celtis #31349 üzenetére
Nem értem miért vettél c805 ha nagyok a elvárásaid ?c805 egy jó tv de vannak hátrányai is ,g4 tol is van jobb képminőség , miért nem egy tcl c765 vagy 855 vettél ? Ha meg volt 77 g4-re a pénzed miért nem egyből g4 vettél ,nem értem c805-tol csodát vártál ennyi pénzért ?
-
belan
addikt
válasz
gerejoe #31318 üzenetére
Jó plus előfizetés kell melle akkor 250 igy sokkal többe lesz a végén mint 320 , de lassan akciók lesznek így 340 350 körül majd meg lehet kapni szerintem . Jelentős előre lépés van ha vennék most Mini ledet c765 ki várnám a jó arat rá 2x több zóna nagyobb fényerő 2x legalább szóval jobb . De most QD-oled kényeztet ettől jobb meg nem kell max nagyobb .
-
belan
addikt
válasz
noblem1983 #31209 üzenetére
Igen , 65 colos csak 40 volt olcsóbb 55 meg 100 ezerrel .
-
belan
addikt
válasz
noblem1983 #31206 üzenetére
Pár napja 55c765 250 volt emagba .
-
belan
addikt
válasz
Unknown User #31160 üzenetére
Na az jó kíváncsian varjuk a véleményed ! Én majdnem 65 re nyomtam rá 360 volt az már bánom nem nyomtam rá ! Oled akarok venni de 360 ki próbáltam volna c845 se volt rossz de szerintem c765 jobb tv lehet .
-
belan
addikt
válasz
spleenszuru #31146 üzenetére
55 c765 250 volt emagba most nem éri megvenni , egyik ismerősöm vett oled után használja és nagyon meg van vele elégedve ! Jó a zóna kezelés és sok a zóna is van benne , játékra elég jó . Talán kellene várni egy újabb akcióra .
-
belan
addikt
Grat
-
belan
addikt
válasz
Qtya123 #31061 üzenetére
Pedig otthoni felhasználás jön ki igazán a különbség te csak azt hiszed de volt c854 tevem nekem is és 1 hétig meg volt utána oled meg váltás volt ! Nagyon sok ember pint oledre váltót és soha led LCD tv be világítás stbi virágzás kicsit oldalról nézve már szín vesztessel jár meg van oled hátránya is de nem annyi mint led LCD tvnek ! Igaz ár több én is sokkalom de ha olcsóbb lenne akkor emberek 90 százaléka csak oledet venne , persze 15 20 százalékkal lehetne olcsóbb tény !
-
belan
addikt
válasz
Qtya123 #30977 üzenetére
Pontosan c805 és c845 között keresni kell a különbséget ,fényerő különbség azért látszik elsőre , c855 viszont egyértelműen jobb első ránézésre is a c845-tol ,visszont ami árba jó és még jobb lesz c765 szerintem arany közép út , 65c765 360’nagyon jó ár volt de nagyon hamar el
tűnt a akció . Ha most Mini led tv-t vennék csak c765 , vagy jó áron 65c805 vennék , c845 túl van árazva mert alig van már belőle . Érdekes alzaba c765 milyen drága ,amúgy nem tudom mióta de legdrágább bolt lett alza persze vannak jó akciók néha ott de még mediamarkt-nál is drágább mostanában . Azért kiváncsi lennék akinek van itt c765 mik tapasztalatai vele kapcsolatban negatív pozitív vélemény jöhet . Viszont ha 65c805 300 álla be esik akcióba az jó vétel sajna c765 nem most lesz akcióba 300 körül . Novemberbe lehet lesznek jó akciók . -
belan
addikt
válasz
gab1ka #30565 üzenetére
Pár dolgot így állítottam be mert nekem így jobban teszik ez nem építő kritika mindenki úgy nézi ahogy akarja nekem így jobban teszik , mint a fátyolos fakó kép ! De ízlések és pofonok ezért van a tv hogy mindenki úgy állítsa be ahogy akarja csak egy kérdés volt a gamma ennyi ezért nem kellet volna neki regényt írni nem kell más felet ember pálcát törni midenki úgy nézze ahogy jó neki de már meg szoktam sok hasonló fórumok tele vannak okoskodó minden tudó emberekkel részről téma le zárva jövőben nem szeretnék ki oktató írásokat ! Én se oktatók ki senkit ! Max le írom mi véleményem !
-
belan
addikt
válasz
Qtya123 #30563 üzenetére
Köszi
Talán mintha Viktor mondta is volna ezt videót pár hozzá szólással előbb ! #30561 figyelj szerintem mindenki úgy állítja be megjelenítő ahogy akarja én filmezésre minél sötétebb
képet preferalom és egészen szépen be állítottam majdnem úgy mint anno a c9 oledem , másik fele honnan veszed össze vissza állítom a tv-t mindegy nem érdekel az lényeg nekem tetszik . -
belan
addikt
Ti a gamma-t hányasra állítjátok ?
-
belan
addikt
válasz
mikrofon #30554 üzenetére
Első pár napban nekem is ez volt ez
ezek a gondolatok szebb lenne kép stbi , de most már nem érdekel annyira mert jó tv ez c845 , persze ha előbb tudom meg Samsung QD-oled tv s90c akciós akkor lehet azt választom ! De teljesen jó ez tv . Szép a 4K HDR rajta és játék is ha több ezer órát megy egy játék nem kell parázni bégestől . Csináltam egy új regisztrációt megint jó számlával 5 év garancia nagyon jó meg elküldtem e-mailba is a jó számlát meg tv sorozat számát is ,de nem igaz nem láttak nem jó számla és ott a jó számla is lényeg szerintem tv sorozat szám szerint regisztrálva van 5 év garanciára . -
belan
addikt
Meg jött 5 év garancia de véletlen rossz számlával lett el küldve és avval lett regisztrálva utána gyorsan újra regisztráltam a jó számlával nem jó számla van plus garancián , iylenkor mi a telendő ?valaki tud infót adni ?
-
belan
addikt
válasz
Zs.Laci #30542 üzenetére
Mind a két tv jó választás , nekem jelenleg c845 van , attól függ ha sok hud tartalom megy rajta sokáig és általában ugyanaz a tartalom akkor egyértelműen c845 ajánlanám , viszont c3 még jobb kepminoseg ad végtelen kontraszt miatt ! Meg hat kérdés mennyivel drágább c3 mert 150 200 ezerel drágább szerintem annyival nem jobb de ha van pénz bőven akkor c3 , De ahogy látom 170 ezerrel drágább c3 szerintem annyival nem jobb és tcl-nél most 5 év garancia van !
-
belan
addikt
válasz
boborján2 #30527 üzenetére
Köszi értem már kb mint androidos telefonoknál .
4 nap használat után sok év oledezés után ez egy remek tv persze vannak hibái mint miden tv-nek de összeségében nem bántam meg vettem , Viktor mesternek igaza volt ez egy jó tv és jó áron . Egyedül végtelen kontraszt hiányzik , de hangzása is pazar külseje is szép kicsit színeket túlszaturáltra alítottam meg szokás úgy szeretem , kék fényszűrő is egy jó dolog azt is be lehet állítani rajta , feketeszint le vettem 35 re , fényerő 55 ,60 között van kontraszt 75 ,szín 58, és természetesen miden jóság be van kapcsolva rajta minél feketébe kontrasztosabb legyen a kép . És sötét szobában kis lámpa mellet nem látok virágzást se felhősödést , szimpatikus volt ez a márka régebben is csinált egy két jó tv-t . Most meg minden évbe egyre jobb tv-ket csinál .
-
belan
addikt
válasz
boborján2 #30525 üzenetére
Nem csak ha hosszan nyomom a távirányítón a kikapcsoló gombot akkor azt írja tv ki kapcsolom a tv-t mint egy telefon olyan ha gyorsan ki kapcsolom nem kérdezi meg . Ha hosszan kapcsolom ki akkor jön tcl logó stbi , ha gyorsan kapcsolom ki akkor egyből menübe van ha be kapcsolom .
-
belan
addikt
TCL QM8/QM850G Amcsiba Kanadába van ez a széria Európában ennek más a jelzése ?
-
-
belan
addikt
válasz
Robi730 #30419 üzenetére
Hat én 8 évig oledet használtam ezt így nem lehet meg
mondani hogy jobb kinek mi a jobb , inkább mik a erősségei a oled tv-vel szemben és oled előnyei egyértelmű oled végtelen kontrasztja előnye , a c845 2000nit világosabb jeleneteknél szebb kép részletek jobban látszanak magasabb fényerő miatt , de összeségében szerinte oled jobb valamivel de csak nekem lehet másnak meg a c845 a jobb , persze ez is nagyon jó tv , de árban olcsóbb ez!
G-Bali ki kell szórni lassan összes c845 ki lesz szórva . -
belan
addikt
Hat jövőre nem biztos lesz már most nem sok helyen lehet kapni c845. 4,5 Évig majdnem 65 colos oledet használtam jó most 55 van de szoba így se nagy , közelebb húztam nem érzem annyira hiányát a nagyobb méretnek , idővel megszoksz mindent ! De képi-világa c845 nagyon pazar sötét szobában is . Nem gondoltam volna Mini led és tcl ezt így össze tudja hozni . Remelem évekig nem lesz vele gond .
-
belan
addikt
El b@sztam a regisztrációt véletlen c805 számlájával regisztráltam de utána újra kezdtem és meg csináltam a jó számlával ! Ha van valami fen akadás ez miatt akkor lehet nekik e-mailt írni ?
-
-
belan
addikt
Na meg jött drágaság c845x2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest