- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMseventhson
újonc
válasz
bnorci71 #32048 üzenetére
Borsodban lakom, parisat a szolgáltató neve, koax kábeles a rendszer. Köszönöm, megnézem!
Celtis: tegnap néztem a meccset a sport tv-n és észrevettem, hogy nem lassításnál is akadt. Igaz, csak minimálisan, alig észrevehetően. Netflixen is hasonlót tapasztaltam. Igen, vissza fogom küldeni.
classic B: Köszönöm, vissza fogom küldeni. Én sem reménykedem abban, hogy ez meg fog javulni. Hagyom a tcl-t, a samsungokat majd megnézem.
-
IMseventhson
újonc
Sziasztok! Rendeltem egy 55C805-ös tv-t. Lenne két kérdésem. Egyes csatornákon odakapcsoláskor (pl. M4, RTL, Spiler, Duna stb.) kb. 1 másodpercre szétesik a kép, aztán megjavul. Ez a tv hibája lenne? Illetve pl. foci meccsen a lassításoknál sok esetben elég erősen akadozik a kép. Legjobban ez a jelenség az M4-en tapasztalható. Hiába állítgatom, akár Vhiktor C835-ös youtube-os videója alapján, nincs változás. Más is tapasztalt hasonlókat ennél vagy más típusnál? Eléggé elszomorít. Egy 10 éves Samsung helyére került. Annál ilyen problémák nem voltak. Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged