Új hozzászólás Aktív témák
-
classic B
senior tag
válasz
IMseventhson #32043 üzenetére
Azt tanácsolom küldd vissza amíg lehet. Később se lesz jobb! De te döntésed csak ne bánd meg. Gagyi az egész TCL úgy ahogy van (szoftveresen leginkább).
-
-
classic B
senior tag
válasz
mikrofon #29522 üzenetére
Megfelelő élményhez... Az komoly. Hogy ez a retek szoftver nem képes önmagában akadásmentesen lejátszani egy szaros full hd filmet se az BAROMI GÁZ! De persze lehet hozzá venni mindent szart, igazad van.
A leendő tulaj pedig eldönti, hogy ez így kell-e vagy sem. Ilyen egyszerű.
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #29342 üzenetére
V028-cal nem tudom volt-e bárkinek is probléma. Az utána következő szoftverek mindegyike hibás volt, amíg próbáltam. Én meg csak USB-ről használtam. Amúgy nálam a youtube se volt tökéletes.
Vagy még az lehetne, hogy rosszul települ a firmware és szétcseszi az alaplapot, utána meg már az img se segít rajta. Találgatások... -
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
Még mindig nincs rendes szoftver? Vagy ilyen sok a szar alaplap? Nem tudom már mire gondoljak. Irigylem a türelmeteket hozzá.
-
classic B
senior tag
válasz
MrDrake #28459 üzenetére
Az enyémet is összekarcolták. Kicsi karcok, nem feltűnőek, de azért észrevehetőek voltak. A szerviz persze nem látta, meg azt is magyarázta az ember, hogy ami nem zavar be a tévézésbe, az nem is számít. Csupa maszat is volt a képernyő, második alkalommal mondtam nekik, hogy töröljék meg tisztára, mert 1 órán keresztül töröltem a maszatokat, erre ugyanúgy dzsuvásan adták vissza.
Na mindegy. Akinek nincs gondja a tévével, az örüljön. Ha egyszer szervizbe kell küldenie, semmi jóra ne számítson. -
classic B
senior tag
válasz
Celtis #28108 üzenetére
Az alaplapcsere borítékolható volt. De bmeg hogy ilyen ősrégi szart tettek rá az meglepő és egyben felháborító. Nyomd fel őket a fogyasztóvédelemnél. Nyomorék support és szerviz. Én belefáradtam az egészbe, hónapokig levelezgettem a tcl-lel és küldözgettem a tévét hiába. Inkább eladtam nyomott áron és lelki békére találtam.
-
classic B
senior tag
válasz
Vhiktor #27977 üzenetére
Nekem azt mondta a support pár hónapja, hogy régebben nyilvánosak voltak a fw-k, de levették. Mondjuk az semmit nem jelent, hogy nem tudnak a telegram csatornáról. Mást sem nagyon tudnak, csak sajnálkozni, ha keresed őket valami hibával. Teljesen inkompetens banda. Szerviz ugyanez. De ez az én véleményem, és biztos, hogy vannak jó tapasztalatok is.
-
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
válasz
Stealth #27209 üzenetére
Én arra vagyok kíváncsi, hogy jobb lesz-e a mostanitól vagy még rosszabb.
Szerintem a telegrammos megjelenés után 3-4 héttel fog tévén jönni, ha jön.
Amúgy a Dolby Visionhoz kapcsolódóan a precíziós részletet eddig is lehetett állítani, nem?
Na meg a DV sötét nekem semmivel nem nyújt többet a HDR10-hez képest. Ti láttok jelentős külöbséget a kettő között? Én a fényeset választottam, bár lehet nem minden tartalomhoz lesz jó. -
classic B
senior tag
válasz
Parmezan77 #27180 üzenetére
Normális aha, meg az is normális, hogy ezért a szarért több mint fél millát kérnek, mi? Krva anyját az összes cégnek de komolyan!
-
classic B
senior tag
A képernyőm elég maszatos lett szervizből visszatérve, pedig mondtam nekik, hogy rendesen töröljék le, ne úgy mint múltkor.... Nem tudom mit használtak.
Nedves ronggyal először, majd szárazzal szabad tisztítani szerintetek? -
classic B
senior tag
Amúgy akinél akadnak a filmek, youtubeon tökéletesen simán mennek a videók? Pl. 4K 60 fps is?
-
classic B
senior tag
válasz
Solymi81 #27025 üzenetére
Az M999-re átnevezés az csak a fájl átnevezése... A firmware kisebb verziószámú, mint a jelenlegi szoftveré, ami szintén M999, az új OTA pedig 101, de persze attól lehet próbálkozni, hátha.
De ha ilyen egyszerű lenne, akkor az OTA downgrade is működne pl. V098-ról V062-re, de tudtommal az sem járható út.
-
classic B
senior tag
válasz
Akuiwerting #26923 üzenetére
Frissítsd le, lehet észre sem veszed azokat a hibákat, amikről itt szó van.
Stealth kolléga se nagyon panaszkodik. -
classic B
senior tag
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26834 üzenetére
Fura egy cég ez. Hozzám nem akartak kijönni szerelők, pedig a TCL azt mondta, hogy ekkora tévét először helyszínen próbálnak javítani. Aztán mostani esetben sem jönnek ki, de a szerviz küldött volna munkatársat, hogy elhozza a tévét futár helyett. Mint valami rossz startup cég.
-
classic B
senior tag
Ma kellett volna felvenni nálam a tévét a postafutárnak, de nem történt meg. Még jó, hogy tegnap becsomagoltam... Remélem holnap elviszik és nem is látom soha többet. Amen.
-
classic B
senior tag
válasz
7Heads Drago #26697 üzenetére
Szerintem meg csak simán nem értetted amit írtam.
Segítek: nem a felbontás miatt. -
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26651 üzenetére
Ez durva. Milyen képbeállításon jön így elő, mert még nálam sem ennyire gáz a helyzet. A local dimming is egyértelműen rosszabb lett, tesztvideókon jól kijön.
Amúgy nekem nincs kábeltévém, így se 480p-t, se focit nem nézek rajta, de 1080p-től felfelé vannak random lagok (nem stream), meg valahogy az emberek arca sem igazi. A laptopom képernyőjén (IPS, 1080p) szebb a kép, mint a tévén, pedig nem valami csúcs kijelző ez sem.
-
classic B
senior tag
válasz
7Heads Drago #26622 üzenetére
Érdekelne hogy melyik tv gyártónál van ez szerinted beállítva gyárilag?
Mindegyiknél így van. A standard vagy szabvány képmódban be van kapcsolva a képjavítók 80%-a legalább.
-
classic B
senior tag
válasz
BlueSteel #26586 üzenetére
Én nem ajánlom a telegramos firmwareket, főleg a teszt kiadásokat nem. Egyébként én próbáltam az összeset, egyik sem jó!!!!
Amúgy a topikban minden le van írva a telepítésével kapcsolatban. Annyi, hogy a C805-höz nincs IMG fájl, hanem PGK, de az eljárás talán ugyanaz, mint az IMG-nél. -
classic B
senior tag
Imádnám ha mindenki betámadná a supportot. Nehogy azt higgye a kedves gyártó hogy minden fasza és majd fél év múlva jön az új update ami vagy jó lesz vagy nem.
-
classic B
senior tag
válasz
Celtis #26503 üzenetére
A TCL weboldalán van telefonszám, jól eldugva, de a tv támogatás résznél keresd. Nem tudom érdemes-e hozzájuk fordulni, mert csupán "tanácsadókkal" tudsz beszélni, azok meg nem tudnak semmit. Csak a szokásos javaslatok: áramtalanítás, visszaállítás.
Holnap felhívom a szervizt, bár ott is két ügyintéző csaj van, akik hát.. olyanok, amilyenek. De itt írta valaki korábban, hogy ő egyből velük kezdte a garanciális ügyintézést. -
classic B
senior tag
A TCL support felajánlotta javítást. De mi a tökömet javítanak rajta, ha a szoftver szar? Lehet most még vissza tudnák rakni a régi V028-at, de úgyis lefrissül, akkor meg ugyanott vagyok.......... De ha mázlim van, akkor meg bírok szabadulni a tévétől. Nem fogom mindig ki- és becsomagolgatni az 55"-os tévét. Hagyjuk már...........
Alkalmazásokat tudtok áthelyezni a kezdőképernyőn? Nekem azt sem engedi.
-
classic B
senior tag
válasz
classic B #26469 üzenetére
Megnéztem. Nálam nem kapcsolódott be az automatikus áruház mód. Áramtalanítás után is akadozik a kép. Szuper.
Még ha nem is akartam volna frissíteni a szoftvert, akkor is frissült volna automatikusan. Tehát elkerülhetetlen volt ez az egész.
Utólag is köszi a tv ajánlást. -
classic B
senior tag
válasz
BlueSteel #26468 üzenetére
Köszi az infót! Ezt majd megnézem délután, mert V028-on is akkor lett jó a mozgás megjelenítése, ha ki volt kapcsolva az áruház mód.
Az meg tegnap is feltűnt hogy x idő tétlenség után kikapcsolt. Nem tudtam mire vélni, de akkor erre is van magyarázat.@Imi1981: értem és elfogadom, hogy jobb a külső médialejátszó, de az nem alapvető része/tartozéka a tévének, és illene úgy kiadni szoftvert, hogy bármiféle 3rd party alkalmazás és eszköz nélkül lehessen tévézni gond nélkül. A többivel egyetértek.
-
classic B
senior tag
Hiába jó a tévé, ha szar alatta a szoftver. Úgy tűnik ez csak azokat zavarja, akiknek van hozzá szemük.
-
classic B
senior tag
Amúgy ez a Reset all, reset shop menü jó valamire? Mit resetelnek ezek? Tudja valaki?
-
classic B
senior tag
válasz
sportsman #26399 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem lehet kikapcsolni a Dolby Visiont Netflixen, de azért kérdezz rá a topikjában. Az előfizetést kell visszavenni alacsonyabbra, de akkor bukod a 4K-t is.
A tévén a Dolby Vision IQ-nál nem lehet állítani fényerőt, tedd át simára (sötét/világos), és vedd le. Kérdés, hogy úgy milyen lesz.
Közben megelőzött Imi. -
classic B
senior tag
válasz
Vismajor01 #26177 üzenetére
Akkor passz. Én Q700B-vel használom, nincs probléma a hanggal.
-
classic B
senior tag
válasz
Vismajor01 #26173 üzenetére
Hang forrása automatikusra van téve vagy eARC-ra? Próbáld utóbbira, ha nem úgy lenne.
-
classic B
senior tag
válasz
Benito187 #26144 üzenetére
Jó lenne látni felvételt, mert V028-cal nekem semmi bajom nincs egyelőre, illetve furcsa, hogy a mozgásjavítók állítgatásával nem látsz változást.
Hang elcsúszást nem tapasztaltam eddig.
A net belassulással kapcsolatban inkább a routeres vagy wifis topikban kaphatsz választ. -
classic B
senior tag
Most, hogy újra V028-on vagyok, feltettem a Kodit, de a 60 fps-es videók akadoznak. Gyanítom, hogy a hangtovábbítás miatt, mert soundbart használok és muszáj bekapcsolnom ezt a funkciót, különben nem jó a hang. Mindeközben az a gagyi fapados gyári media player tökéletes képileg és hangilag egyaránt. Ennyit a Kodiról. A moviesharkhoz jó lesz, máshoz nemigen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest