- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #32899 üzenetére
Pedig csak colorimeterrel kalbralni olyan mint vakon célba dobni. Fentebb bizonyítottam meresekkel. Nem 0.5 és 1 deltae elteresrol van szó, hanem akár 4-6rol is..az nem számít mit látsz és szerinted mi a fehér, ebbe sok fotós is belebukott, hogy ami szerinte fehér volt az vissza mérve deltae 6 volt. Itt az országban kevesen láttak valóban kalibralt képet, még akkor is ha azt hiszik hogy igen.
Filmeseknél, profi helyeken is olyan félre kalibralasokat látok, hog, csak lesek mint a moziban, hogy dolgozhattak eddig így, -
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #32876 üzenetére
Értem a magyarázatodat, már olvastam sokat korábban erről, tudom hogy amiket leírtál az úgy is van, nem azt kérdőjeleztem meg hogy igazad van e.
Az én tapasztalatom az, hogy akár a hibás targetek, korrekció hiánya, extrém szórás még a colorimeterek közt is, ha azt látom hogy a monitorom ultrameleg 4500K, a műszer is annak látja, majd annak az eredményei szerint állítgatom, ami szemre is szépen fehéredik, akkor az nem azt jelenti hogy rontok rajta, hanem hogy a jó irányba közelítek. Nem lesz tűpontos, nem lesz 0.1DE, de a "vaktába" lövöldözésnél azért több (szerintem). Nyilván azért én sem fárasztom magam órákon át tartó több ezer mintás 3D lut generálásával, illetve én nem vagyok szakember, igazán mélyreható tudásom erről nincs, de hobbi szinten nagyon is érdekel. -
Treff
aktív tag
válasz
boborján2 #32891 üzenetére
Belinkelnéd, milyet vettél hozzá?
Nekem is csak 1 jack csatlakozós logitech x-230-am van, amit rádugva a samsung jackjére a magasakból érezhetően hiányzik. Ennél én jobbra emlékeztem.
Nem is tudom, mire kellene rádugnom, hogy teszteljem, valójában milyen minőséget tud produkálni…. Tablet?! -
-
-
Treff
aktív tag
Megnéztem ennek a Don’t look up filmnek a trailerjét - hát ezt se fogom megnézni, pedig a kedvencem a műfaj és kiválóak a színészek benne, de nagyon felzaklatott az emberi ostobaság, nemtörődömség és felszínesség végett, ami hűen tükrözi a való életben zajló folyamatokat. :/
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #32871 üzenetére
Meg ajánlom figyelmedbe ezt is, 2 több millios műszer közötti különbség, az egyik referencia a másik nem. Na most profilozatlan colorimeterrel ez a különbség még nagyobb is lehet. Ehhez képest egy netrol letoltott mehfelelo muszerekkel elveszett bealllitas sokkal jobb.
-
boborján2
senior tag
válasz
kris07 #32879 üzenetére
Ma már nem divat a tévékre jack csatit tenni.
De pl. nekem az öreg led samsungokon van és egy kalap trágyalé, mert ami ott kijön hang, annak semmi dinamikája nem maradt meg.
Gyors kereséssel annyit talaltam ,hogy az a pici végfok amit elé raknak,csak hogy legyen jack csati egy hitvány minőség.
Vettem hozzá D/A konvertert (otika be-analóg ki) és ég és föld lett a stereo sony erősítőn hallgatva a filmet. -
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32887 üzenetére
Rápróbálok ma majd ismét. Tekintettel arra, hogy azóta már vagy 3 firmware is kijött. Most a V412 van fent, ez a legújabb.
Teszek vele egy próbát. Csak ugye a telefon elég irreálisan adja vissza a képeket, főleg ami a fényerőt illeti. Azt nagyon túltolja, ha sötét szobában készítek a TV-ről képet.Élőben meg nem tudom nagyon összehasonlítani, hogy milyen volt-milyen lett, mert mire bepötyögöm az adatokat, már rég elfelejtette az agyam, hogy pontosan milyen volt előtte.
-
Vhiktor
nagyúr
De ezzel mit szeretnél? Ez nem bizonyít semmit, uyganis mindenkinek máshogy fog megjelenni a tv-jén, monitoján attól függöen az hogy van beállítva. Ez így semmi.
Nálam ez amit linkeltél nem kék, hanem szürke (egy kicsit zöldes) az űrhajón a "fekete" rész.
De este megnezem c4-n a jelentet és megirom mit látok. Próbálom majd fényképezni is, de lehetetlen úgy fényképezni hogy visszaadja a valóságot. Meg arra Alexa kamerával sem vállalkozik soha rá a filmes ismerősöm.
-
kris07
csendes tag
Na, jókor akarok én is tv-t venni, épp egy kép kalibrációs háború közepén.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Qtya123 #32881 üzenetére
Csak a te képeden használtam color pickert, ez nem mérés, ez csak annyit bizonyít, hogy az alsó kép természetesebb mint a felső, de persze azt nyílván nem veszi fiygelembe, hogy milyen az eredeti anyag, mert ez csak a Te képeidnek az elemzése, amibe belszól a fényképező is.
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32877 üzenetére
Privát üzenetben 09.25-én küldted át, azokat a beállításokat használtam.
Ahogy látom a méréseidet, amiket a #32868 hozzászólásban tettél be, a fekete esetén nincs nagy eltérés az alsó és felső mérésben, a fehérben viszont van, az alsó kép javára.
(persze ha jól értelmezem a látottakat) -
Treff
aktív tag
Akárhogy is nézem, ez kék, pici zöldes beütéssel, de nem zöld. -
kris07
csendes tag
válasz
soldi3r #32807 üzenetére
Köszi a gyors összefoglalót!
Ahogy utólag kiderült, akkor ez AV bemenet, ez a 3.5 Jack és nincs akkor rajta analog audio kimenet, ami egy vicc ennyiért (legalább egy fejhallgató kimenet lehetne rajta, de az sincs). Összességében azért jó TV szerinted? 5 év garancia lökött az irányába. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
gab1ka #32871 üzenetére
Pedig jobb lehet így eredmény, mint nem megfelelo muszerrel. Valószínűleg nincs miniled korrekcip sem a colorimeteredhez, ha még lenne is mint a c6 hdr-hez, akkor is deltae 3 lenne az eltérés vele együtt referencia muszerhez képest.
Előbb linkeltem a magyarázatot, hogy mekkora hiba csak colorimeterel nekiállni, de itt van mégegyszer, mérésekkel bizonyítva: [link]
És itt a mérés, hogy egy az adott tv-hez készült beépített korrekció mennyire nem ér semmit:
A reference méter egy jeti spectro, a profiled meg c6 hdr5000 beépített miniled korrekcióval, még így is majdnem deltaE 3-at hibázik a colroimeter. Na már most ha neked nem c6-od van és gondolom hogy nem, hanem egy xriteot használsz amihez talán még beépített miniled korrekció sincs, Nálad még nagyobbak lehetnek az eltérések -
Qtya123
őstag
válasz
rumkola #32874 üzenetére
Nála nem tudom hol áll a fényerő, nekem DV-ben 100-ra fel van tolva. Nekem túl sötét a kép. Mintha egy sötét hangárban lennének. Közben meg maga a jelenet verőfényes napsütésben készült, tárva-nyitva lévő óriási hangárajtókkal, ahol ömlik be a fény.
Az enyém ennyire nem fényes élőben, mint ahogy a telefon adja vissza.
-
boborján2
senior tag
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32855 üzenetére
65C845
Amúgy igen, a kép nem pont olyan, mint amilyennek látom. Főleg, hogy kaputelefonnal készült. Az alsó élőben nem ennyire zöldes, de úgy összességében erőteljesen meleg árnyalatú a defaulton hagyott 2 és 20 pontoshoz képest.
A 2 pontosnál a B-gain le van véve -32-re (úgy emlékszem, hogy az vitte el meleg irányba a színeket), a 20 pontosnál viszont néhány pontnál fel van tolva a Blue 10 körülire.
-
gab1ka
senior tag
válasz
Vhiktor #32848 üzenetére
Én csak colorimetert használok, csak saját célra és garantáltan nem lett zöld a kék szín pl a korábbi jelenetben sem (most néztem meg direkt).
Ellenben a gyárilag kékbe húzó hideg fehéregyensúly szemmel láthatóan nagyon szépen a helyére került, az évek alatt elsárgult monitorom sem narancssárga sem szemre sem a műszer szerint, a szemre szintén túlszaturált pirosom sem folyik már le a képernyőről sem szemre sem a műszer szerint és sorolhatnám.
Nagyon, de nagyon kétlem hogy ezeket a fentieket elérhettem volna azzal, ha valaki más tévéjének a mért beállításait másolgatnám 5 meg 15 eurókért aztán bámulhatnám a kék hulkot meg a zöld eget.
Még ha nem is lehet referenciaszintű eredményt elérni, szerintem az azért megtévesztő lehet, hogy mennyire garantáltan csak rosszabb lesz egy ilyesmi használata.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
rumkola #32864 üzenetére
Kalibralt kijelzon nézed? Ha nem akkor nem szamit mit látsz.
En meg azt mondom így képek alapján, bár képek alapján nem.itelunk, hogy az alsó közelebb áll a valósághoz, a felsőn még a fehér is kék, az alson a fehér sokkal inkább szabvany szerubb. De nem ismerem egyébként magát a videót sem, miből van ez a jelenet. Ha valami megirja megnezem itthon egy kalibralt c4en.
-
-
freeland0806
tag
válasz
soldi3r #32856 üzenetére
Egyébként ha fehér az egyik az simán lehet beragadt pixel. NAGYON ÓVATOSAN (úgy hogy nehogy megrepedjen a kijelző) ha megnyomod úgy hogy egy puha törülközőt vagy ruhát az ujjadra csavarsz lehet eltűnik. Nekem tűnt már el így, igaz csak ideiglenesen. Viszont a hiba az akkor is hiba. Ez nálam azt jelenti, hogy nem megbízható a panel és ki tudja később mi lesz. Én visszavinném, főleg a pixel policy miatt. Lehet, hogy több is kijön aztán visszadobják szervízben, hogy tűréshatáron belül van nem zavaró helyen.
-
soldi3r
veterán
válasz
freeland0806 #32853 üzenetére
Majd ranagyitok fenykepen, mert szemre ugy nez ki 2 van egymas mellett, ami nem tokeletes, az pedig elvileg csoporthiba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Qtya123 #32844 üzenetére
Lehet egyik sem. Ezért van egyéni kalibráció, hogy a TV visszaadja a valóságot. Így bármilyenre is állítod, műszer nélkül sosem lesz tökéletes.
Egyébként sokan szeretik a túlszaturáltságot vagy a hidegebb színeket, de mindegyik távol áll a valóságtól.
Könnyebben szokható amúgy a melegebb, természetesebb árnyalat, ha hideg segédfényeket használsz a szobában. Legalábbis szerintem. Meg az amúgy sem rossz TV nézés mellé.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #32847 üzenetére
Igen, leegyszerűsítve erről van szó
Uátna már nincs kérdés, hogy színhelyes-e vagy sem.
Illetve persze ez attól függ milyen műszerek vannak használva, mert az országban rengeteg félre kalibrált tv van a nem megfelelő műszerek miatt, tipikus hiba, ha valaki csak colorimetert használ kalibrálásra, na azzal garantáltan nem lesz jó [link]
-
boborján2
senior tag
válasz
Qtya123 #32844 üzenetére
Nem tudhatod melyik a valóság.
Alég ha tudja a kontent meg a tv.
Kalibráláskor (nem tudom ,csak feltételezem) az történik hogy referencia színeket kap a tv a megjelenítésre és a műszer vagy a szaki megmondja a tévének merre kell csavarni rajta hogy a legjobban hasonlítson a beküldött színre. Ha ez megtörténik akkor a kék az kék lesz a zöld meg zöld stb ... és nem vagy ilyen vagy olyan.Persze azzal sincs semmi gond ha te magadnak állítod és neked úgy tetszik, csak akkor megesik ,hogy nem azt látod amit rögzített a kamera a nézett anyag forgatásakor vagy amilyenre utólag masterelték.
De persze amiről nem tudok, az nem fáj....szokták mondani
-
Torry
addikt
Eléggé elbizonytalanított ez az egész akadás dolog és sajnos én is érzékeny vagyok a témára.
Olyannyira, hogy elkezdtem másik tv-t nézegetni, viszont eléggé meg vagyok lőve. 65-ös kategóriában 350-ig alig van opció. A Samsung és az LG belépőt ad ennyiért, esetleg még van a Hisense U7NQ, de ez is lemarad képminőségben a TCL-hez képest.
Plex és Youtube-ra lenne használva kizárólag.Tovább nehezíti a dolgot, hogy cégre venném, szóval elállás nincsen és van egy olyan érzésem, hogy ha mikroakadásokra hivatkozok mint hiba az nem lesz elég.
-
Qtya123
őstag
válasz
blakey #32841 üzenetére
Igen, ebben igazad van, hogy a realitás a cél, mert ennyi erővel a szénné színezett, irreális kép lenne a "szép", olyan, ami a valósággal köszönő viszonyban nincs. Pl a szétszínezett demó természetképek/videók.
Csak ugye bennem felmerül a kérdés, hogy a fent említett két kép közül ugyan honnan tudhatnám, hogy melyik áll közelebb ahhoz, ami a valóság? Nem állok ott a forgatáson, így fogalmam nincs, hogy pl egy hőpajzsnak inkább hideg, vagy meleg árnyalatú a feketéje, mint ahogy a képen markánsan látszik a különbség. (jó a forgatáson valószínűleg kb semmi nem lenne, gyanítom ebben a filmben ez full CGI volt
)
-
Imi1981
veterán
válasz
Vhiktor #32838 üzenetére
Gondoltam , hogy nem jó valami mert külső lejátszóval is van akadás ( fiurestick 4k max-al ami vált frekit) pedig ha kadenciahelyes lenne nem kéne lennie. Samsung 48 H6400 tévémen akadásmentes volt firestick 4k max-al , annak viszont a belső lejátszója nem volt kadenciahelyes és voltak is idönkénti akadások . Amúgy a TCL google tv-n a kodi nekem megfelel. Nem tökéletes mert néha van akadás de már nem zavar annyira (nem olyan sűrűn fordul elő) . Viszont most szervizben van a c745-öm sajnos már két hete
.
-
blakey
titán
válasz
Qtya123 #32840 üzenetére
…nem tudom kinek melyik kép szimpibb, nekem a felső…
- azért ilyenkor nem szimpátia alapján kell választani, ugyanis két különböző színt kapsz és nem mindegy, hogy mi a valóság és bármennyire is szigorúnak, drasztikusnak hangzik, de azt kell használni, amelyik pontos és nem azt amelyik tetszik. Itt látványos a különbség, de sok esetben árnyalatbeli különbségek vannak, amiket nagyon sokan nem vesznek észre. -
Qtya123
őstag
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Én néztem úgy a képet, hogy az alapokat átállítottam Vhiktor beállításai szerint, majd utána a 2 pontos és 20 pontos színbeállításokat is és összehasonlítottam.
Az összehasonlítás alapján nekem inkább az alap beállítások belövése jött be a 2 és 20 pontos értékek nélkül.
Nem tudom kinek melyik kép szimpibb, nekem a felső, ami az alapokat tartalmazza csak, az alsóban vannak a 2 és 20 pontosak is beállítva:
-
Qtya123
őstag
válasz
Vhiktor #32810 üzenetére
Engem is majdnem rábeszéltek másik topikban, hogy világi hülyeség, hogy sok TV tud kadenciahelyes lejátszást külső lejátszó nélkül is.
Aztán a Te álláspontoddal teljesen egybehangzóan egy tök korrekt és részletes teszt is volt az rtingsen, hogy valóban tudja ez a TV (és sok másik is).Attól, hogy kiír valamit a TV, vagy sem, az egy dolog. A TV-n futtatott lejátszók nem írják ki, Kodi sem. Az a lényeg, hogy a kamerás teszt esetén mit mutat a kép. Na az dönti el, hogy valóban kadenciahelyes-e vagy sem. A kiírás nem szentírás.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
boborján2 #32833 üzenetére
Azokhoz a tvkhez adom csak el amiken biztos javít, mert a gyári kalibracio csapni való.
Illetve én a tesztek során a világ legjobb,.hitelesített referencia műszereit használom, tehát nem csak egy olcsó semmire való colorimetert mint mások, sőt rtings sem rendelkezik olyan muszerekkel mint én. Ez is segít.Nyilván a 100%os eredményhez egyedi kalibracio kell.
Azokhoz a tvkhez amik elég jók gyárilag pl, lg oledek, nem adok el beállításokat, azokat kizárólag egyedileg kalibralom.
-
Imi1981
veterán
válasz
Vhiktor #32810 üzenetére
Akkor kamuból írja ki a tv , hogy 24 hz-re váltott? Külső lejátszó alatt én most pédául egy firetv 4k max-ra gondolok kodival vagy egy coorelec-es lejátszóra . Elindítom a filmet pillanatra elsötétül a kép és vált 24 HZ-ra ( legalábbis ezt írja ki a tévé) . De őszintén nem tökéletes hiába vált fps-t .
-
boborján2
senior tag
A random neten talált beállítások biztosan elrontják. De vhiktor sem véletlenül meri pénzért adni a kalibrált beállításokat. (már amihez van neki)
Nem mondom hogy a dott tévéhez ez a tuti, de szerintem nem állhat messze tényleges kalibrálástól.Megkockáztatom ,lehet észre sem venném a változást.
-
Till@
aktív tag
válasz
tozso76 #32827 üzenetére
Én azt tapasztaltam, hogy amelyik tartalomszolgáltatónál a videojel 24p ott vannak problémák (Netflix, Prime), viszont ahol 60p (Disney, MAX) ott a tv saját lejátszóját használva, nem nagyon van gond.
Az Apple tv nem tudom hogyan küldi a streamet, Firesticken képkocka egyeztetéssel meg tudod nézni, de gyanítom hogy 60p és azért jó a belső lejátszón. -
Torry
addikt
válasz
koppasz1986 #32830 üzenetére
Kérhetünk egy update-t, hogy vannak-e mikroakadások nálad a c765-ön?
-
Torry
addikt
válasz
HateEternal #32816 üzenetére
A kalibrálást mindig az adott tv-hez kell elvégezni, a netről vadászott színprofilok a legtöbb esetben csak rontanak a dolgon, ahogy tapasztaltad is.
Itt ph-n is van egy kolléga, aki foglalkozik kalibrálással: [link] -
kris07
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Akkor ezek szerint, nincs analog audio kiment a c765-ön..
A hang menüben be lehet állítani bármelyik módhoz pl, hogy az optikain menjen a hang? Vagy gondolkozzak eARC adapteren? -
tozso76
aktív tag
válasz
Celtis #32806 üzenetére
Sajnos valóban így van. Mármint a külső eszközön is akadás. 65C805 + Fire tv Max2 is akad. Viszont mostanában többet nézem a tv-re telepített, apple tv appon a tartalmakat és meglepő módon tökéletesen fluid, akadás, mikrolag mentes a lejátszás. Tegnap este megint Netflix-et néztem...A fájdalom ügynökei c. film például hemzsegett a mikrolagtol. A play áruház szerint legfrissebb a Netflix app. Fura hogy az apple tv appon nincs akadás (nálam
).
-
soldi3r
veterán
válasz
HateEternal #32824 üzenetére
-
soldi3r
veterán
A pixelhibakkal ki hogy all? 2db-ot talaltam a kijelzo bal also sarkaban. Egy feheret es egy feketet. Kozelrol igen, de ahonnan nezem onnan nem latszik. Erdemes emiatt kicsereltetnem a keszuleket?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Nemsokára kapok egyet tesztelesre akkor lesznek hozzá. Ha viszont 100%osan kalibralt képet szeretnél, akkor hívj ki, máshogy nem megy.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Milyen kalibrációs számokra gondolsz? Fehéregyensúly? Mert az készülékenként változó és szakember, műszerrel mérve állítja be. Pl. Vhiktor.
Maximum alapbeállításokkal lehet variálni.
-
HateEternal
tag
Sziasztok,
765 öshoz valakinek esetleg jó kalibrációs számai lennének? Párat találtam neten és kaptam itt is, de rosszabb volt mint a szabvány beállítása. Valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalat esetleg?
-
MZoli
csendes tag
válasz
Celtis #32806 üzenetére
Tehát nem csak a saját lejátszójával, hanem külső lejátszóról, ill. PC-ről is akadozhat? A jelenlegi régi TV-m PC-ről hajtom (mert rossz a smart funkció, fagyogat DLNA-val is), MPC-HC 24hz, így semmilyen akadozás nincs. Más lejátszóval akadozhat, de az ott a lejátszó progi hibája. Ezek eszerint ez nem vált 24 hz-re és akkor is akadozhat, ha csak monitorként van használva? Játékokkal mi a helyzet?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
soldi3r #32811 üzenetére
Ott is van mellette, hogy AV adapter, de amúgy ennek egy-két eszköztől eltekintve nem sok értelme van. Normális, drágább átalakítók sokkal többet érnek, mint ezek az AV portok. Nagyon trágya lesz a minőség. Főleg régebbi eszközöknél. Pl. régi konzol.
De arra meg már inkább jobb, és olcsóbb is egy CRT. Meg akkor már kompozit helyett komponens kábel.
-
soldi3r
veterán
válasz
boborján2 #32808 üzenetére
Igen, nem mai, de jobb minosegben meg nem lattam.
A 3.5-os jack eselyesebb, hogy RCA bemenet lesz inkabb, a mellette levo piktogrammon igy mar ertheto a 3 vezetekre agazas.#32809Stealth, A 480p szerintem elvezheto minoseg, a problema inkabb az alatt van. Ennel mar szetesik a kep, de ezen tenyleg nincs mit csodalkozni:
Szélesség : 672 képpont
Magasság : 368 képpont -
Stealth
senior tag
-
-
soldi3r
veterán
válasz
kris07 #32798 üzenetére
500k most a 65-os LG C4, biztosan jobb, de nekem annyit mar vegkepp nem er egy TV. Ebbe is csak azert mentem bele, mert 5 ev garancia jar melle, akkor az pedig 6000Ft alatt van havonta.
Jack van rajta, de nem probaltam [kép] Jelen pillanatban nalam a The Big Bang Thory megy, 480p-s felbontasban a TV alap lejatszojarol. Semmi kockasodast nem latok, ugyhogy szerintem az az applikacio hibaja lesz. Viszont a regebbi 4:3-as .avi-kat nem tudja kezelni. Pl a Rem rendes csalad nem indul el. Gondolom ha csinalok egy gmail fiokot es toltok le egy VLC-t akkor az megoldodik.
Illetve az 5GHz meg nem mukodik es a piros szint kell valahogy lejjebb vennem. Elobbinel meg a routert kell valoszinuleg szogelnem, utobbit pedig lattam, hogy mindenhol tul van eroltetve, de remelem visszabb tudom allitani. -
peternac
tag
válasz
Tizedes1 #32801 üzenetére
/TROLL_ON
YouTube Premium?
/TROLL_OFF
viccen kívűl, sztem ha sokat YouTube-ozik a család, akkor (talán) megéri a családi előfizu
igaz most emeltek nemrég óriásit 2700-ról 4800-ra -
Tizedes1
aktív tag
Sziasztok.
Van valami bevált mód TCL tévén reklammentes youtube-ra, vagy Brave böngészőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest